Dodaj do ulubionych

Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzieje?

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.12, 12:26
jestem zaskoczony brak ludzi wstretne jedzenie
Obserwuj wątek
    • Gość: fakt Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 13:45
      no to fakt, sylwester też lipa na maxa...mnie jako klienta już stracili...
      • Gość: Gosc Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.12, 14:08
        zmienili sie wlasciciele, a ci co byli sa Pod Lwami wiec przeniescie sie tam:)))))
        • Gość: ulka Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.12, 14:54
          ja tez juz odpuscilam gosciniec szkoda kasy
          • Gość: ja Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.01.12, 10:17
            a Pod Lwami co? lepiej? też puchy.. jak wszędzie praktycznie!
            • Gość: Max Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.01.12, 15:00
              A co sie dziwicie? Kryzys jest, ludzie nie maja kasy, ja tez kiedys chadzalem sobie wieczorowa pora ze znajomymi do knajpy. Teraz najczesciej robimy zakupy w markecie i w domu sie spotykamy. taniej. Gdyby zarobki byly lepsze pewnie wiecej ludzi bylylo by stac i bardziej ochoczo wydawali kase.
              • Gość: dabb Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 14:44
                to rusz glowa i zarabiaj wiecej a nie tylko placzesz ze kryzys tak najlatwiej powiedziec, jak ktos chce pracowac to bedzie pracowal, i bedzie zarabial konkretnie, i nie mow ze sie nie da, bo sie da,
                • Gość: do dabb Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.12, 18:04
                  powiedziałeś to tak jakby w ogóle nie było kryzysu... oczywiście go nie ma bo jest wymyślony i tylko się nim straszy albo mówi gdy w wchodzą w rolę pieniądze ale to nie znaczy że jest tak łatwo zarobić kasę jak mówisz ,ja bardzo chciałbym pracować i zarabiać pieniądze i chciałbym żeby to było takie łatwe jak mówisz jak na razie mam pracę ale pieniędzy za nią nie mam jak domyślasz się pracuję dla kogoś nie dla siebie więc wiesz o co chodzi
    • Gość: sokboj Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.12, 12:34
      A ja nie jestem zaskoczony. Tuż przed sylwestrem zostaliśmy bardzo nieelegancko potraktowani przez właścicielkę. Nas już tam nie zobaczy....
      • ewelina2084 Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi 05.07.14, 23:47
        Ostatio tydzień temu strasznie zostalismy potraktowani z rodziną. Przyszlismy na piwko prosto z zakupow podkreslam (chleb miesko warzywa chipsy) ochrona podeszla do nas i bez żadnych wyjaśnienia do nas ze slowami tyou "wyjazd" Jeszcze raz pytsm grzecznie o co chodzi mamy tutaj tylko zakuoy art . spożywcze niestety odpowiedz byls taka sama "wyjazd" czy tak teraz trsktuje sie klientów?! NA PEWNO TAM JUZ NIE WROCIMY.
    • Gość: oLek Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.12, 16:53
      nedza to mało powiedziane co rusz szukaja ludzi do pracy w kuchni zob ogłoszenia wiec jacy moga tam pracowac kucharze ?a to własnie idzie w parze z ich zarciem fuj
      • Gość: rychu Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 13:53
        Byłem i z pewnością więcej nie odwiedzę, zarcie beznadzieja wystrój wiocha na maxa.Znajomi byli na sylwka i o 24.30 poszli do domu , nawalony DJ słabo.
        • Gość: do maxa Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.12, 18:00
          dziwisz się ??? za piwo w knajpie trzeba dać 6 zeta w markecie kupisz 3 albo 4 takie piwa i full żarcia wszyscy prawie w chacie teraz robią spotkania z znajomymi bo się bardziej opłaca i jest oszczędnie , tylko ci co mają nadmiar kasy i szastają kasą bez ograniczeń chodzą do knajp na picie i jedzenie
      • Gość: właściciel Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 16:13
        A pokaż mi choć jednego dobrego kucharza w Wałbrzychu, same " skoczki " , koło których jeszcze trzeba chodzić i udawać, że jest OK.
    • Gość: asia Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.01.12, 19:04
      Ja tam juz więcej nie pójdę, po ostatnim wypadzie jestem zrażona na zawsze!, obsługa niemiła okropnie, na wszystko trzeba było długo czekać, a na koniec doliczone do rachunku pozycje z menu i alkohole których nikt nie zamawiał... i to już słyszałam wcześniej a jednak nie chciałam być krytyczna, ale się przekonałam na własnym przykładzie, więc nie polecam tego miejsca!!!
    • lekarkaspecjalistka Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi 10.01.12, 12:55
      Sylwester porazka !!!!! Jedzenie to juz w ogole nie ma o czym mowic NIE POLECAM !!!!!!!!X 100000000000NIE POLECAM
      • Gość: Agencja art. Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 13:33
        ekarkaspecjalistka napisała:

> Sylwester porazka !!!!! Jedzenie to juz w ogole nie ma o czym mowic NIE POLECA
        > M !!!!!!!!X 100000000000NIE POLECAM

A nie widziały gały co brały? Sami sobie jesteście winni.
        • Gość: pora Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 17:20
          nie rozumiem jak można było popsuć taką fajną wyjściówkę, wystarczyło tylko pociągnąć dalej to co było a przede wszystkim nie zepsuć jedzonka - a to z przykrością stwierdzam udało się wam zrobić najlepiej. Przykre
          • Gość: tak Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 16:24
            prawda
            • Gość: ? Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 20:10
              przeczytałem nie byłem (po zmianie właściciela) więc poszedłem i sam oceniłem. Ludzi nie było,jedzenie bardzo marne to przykre bo kiedys tam chodziliśmy przede wszystkim na jedzenie, o wystroju się nie wypowiem bo to kwestia gustu ale poprzedni był o niebo lepszy pasował do klimatu. A o co chodzi z tym czerwonym pokojem? :-).
              • Gość: tropiciel Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 21:44
                Idąc tropem poprzednich właścicieli odwiedziłem restauracje '' Pod Lwami'' i jestem rozczarowany,czas oczekiwania na danie jest ''nieco'' wydłużony a i samo danie zostawia wiele do życzenia.Błagam w imieniu klientów- zatrudniajcie fachowych kucharzy i wszyscy będą zadowoleni a i obroty wzrosną!!!
                • Gość: klient Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 15:36
                  Lwy to jedeno z niewielu miejsc gdzie mozna dobrze zjeść. rozumiem bronic właściciel Gościnca się musi nawet jeżeli nie na temat konkurencję obsmaruje żenada.
                  • Gość: jjja Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.12, 22:06
                    To prawda,że pod Lwami nie ma dobrego jedzenia. Zamawiasz jedno, a dostajesz to w zupełnie innej formie niż zwykle! i nawet kelnerka nie raczy Cię poinformować,że czegoś zabrakło! więc chyba jednak coś nie tak!
    • Gość: kania Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.12, 12:13
      To prawda jedzenie spadło na psy!!kiedyś byłam z rodziną jakoś dwa tygodnie po otwarciu było smacznie jak kiedyś. teraz byliśmy porażka nie dość że na obiad trzeba czekać długo to jeszcze dostaliśmy placka z z rozgotowanym mięsem wyglądało jak kup... zapiekanka miałam wrażenie jak by była z mikrofalówki, żurek sama woda i śmietana!! jedynie pierogi były smaczne.. Nie polecam tam jeść!! BOŻE KTO TAM PRACUJE??? TRZYMAJCIE TAK DALEJ!!!!!
      • Gość: 8-barnaba Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 15:12
        A kto ma pracować ? Ludzie nie mają kasy ,nie chodzą tak jak kiedyś po knajpach .W lokalach małe obroty - nie ma na wypłaty .I tak to się kręci jw wypowiedzi .Dno ! Każdy kupi flaszkę w markecie ,a nie zostawi 100 zł w knajpie za butelkę .Samo życie !
        • Gość: miro Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 18:37
          jak ma gotować tak że tego nie darady zjeść to lepiej w ogóle nie gotować , bo przecież na to spieprzone jedzenie też chyba właściciel na produkty kasę wydał.Było fajne miejsce i wyszło jak zawsze kiedyś chodziliśmy tam przede wszystkim na dobrą kuchnię
    • Gość: podzamczanin Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.12, 19:06

A w RPA biją murzynów.
      Tak a'propos Wałbrzycha to pociągi na trasie Kraków Warszawa się spóźniają.
      • Gość: jasiek Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.sattom.pl 18.04.12, 20:20
        I tak wszyscy siedzą w Warce, to lokal na poziomie.
        • Gość: do (głupi) jasiek Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.12, 22:29
          a co ma Warka wspólnego z tematem, co tam jesz jasiu, podkładkę od piwa?
          • Gość: stasiek Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 13:06
            ludzi w warce FUUULLLL oostatnio jak byłem szukałem ludzi a nie stolika, na początku jak wszędzie pełno a teraz pucha jak to zwykle bywa. O gościncu mówią że spadł lokal na psy jedzenie tragedia a w soboty zrobiła się jubilatka także kolejna porażka
            • Gość: piję i jem Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 15:16
              Byłem w gościńcu w weekend i faktycznie padaka.
              W warce byłem wczoraj - środek tygodnia i może 1 lub 2 stoliki wolne.
              Jadłem wcześniej u nich golonkę i skrzydełka, ale wczoraj wzięliśmy z kumplem boczek i żeberka.
              Idzie zjeść ;)
              Chociaż lepsze jedzenie jest w stratorii ale tam trochę wystrój mi nie pasuje.
              Jakby zrobili takie zaułki - trochę prywatności - zamiast tych stolików, byłoby wg mnie lepiej.
              Ale na plus jedzenie i wina. Zwłaszcza czerwone wytrawne :D.
              Codziennie jem w jakiejś knajpie ale nie będę zanudzał.
              Odnoszę się tylko do tego, co powyżej w wątku.

PS. Twierdzę, że jest u nas jeszcze sporo miejsca dla dobrych knajpek.
              Jeżeli jedzenie i atmosfera będzie dobra, to klienci przyjdą.
              Nienawidzę tylko "fabrycznego" żarcia. Jeżeli widzę, że jest "produkcja" zamiast normalnego gotowania z leciutką chociażby nutką pasji, to nie wracam.
    • Gość: wiwiwi Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.rev.snt.net.pl 21.04.12, 17:24
      a co się mogło stac, dziadostwo i tyle
      • Gość: baran Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 01:23
        do gościńca chodzą same barany :)
        • Gość: rababa Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 19:27
          dziwię się że to jeszcze funkcjonuje bo jakość jedzenia poniżej zera i "piękny" bar to wizytówka tego miejsca .brawo
          • Gość: ? Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 20:08
            już tyle osób pisało, że to nędza to po co tam chodzicie?!osobiście byłam raz, ostatni raz...przykre ale prawdziwe...P.S Jak można tańczyć tuż przy rozpalonym kominku:-<<???(zimą oczywiście)
            • Gość: klient Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.12, 15:20
              Właścicielka gościńca to straszna baba, ludzi na czarno zatrudnia, wszystkich poniża, a na dodatek brzydka jak noc. W kuchni straszny syf i brud panuje ,ja tam napewno już nie pójdę.
              • Gość: rrr Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 23:27
                tak jak się traktuje pracowników tak oni pracują. Ona robi z nich wały to oni tak samo i wcale się im nie dziwię bo głowę nosi wyżej niz... może poszłaby na kurs "co zrobić aby nie s...ić fajnej knajpy?"
                • Gość: Franciszek Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 12:42
                  czyli relacje sa prawidłowe wał za wał
                  • Gość: bartek Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 15:12
                    pewnie tak, kelner odbija sobie dobre traktowanie na klientach. Pani włascicielka stosuje tzw mobing
                    • Gość: alicja Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.centertel.pl 31.05.12, 17:26
                      gosciniec spadl na psy wlasciciele nawet juz kucharza nie maja.
                      • Gość: piotr Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.centertel.pl 31.05.12, 17:28
                        a pozatym to co to za wlascicielka ktora tanczy na barze nachlana:) zniszczyli ten lokal
                        • Gość: denis Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.centertel.pl 31.05.12, 17:30

no dokladnie az sie glupio na to patrzy a sylwester to jedna wielka porazka oni tam patrza na ilosc a nie na jakosc.
                          • Gość: jaaaaaaa Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.12, 08:31
                            Od miesiąca mają już nowego kucharza więc chyba coś się zmieniło czy nie?
                            • Gość: cała prawda Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 20:06
                              zmieniło się tyle że możesz co sobotę dostać w zęby byliśmy 2 tygodnie temu i szok ...zadyma, dziewczyna wyłapała jednym słowem karki i speluna. a co do kucharza to podobno wyleciał z wieży a tam już od dawna kuchnia nie miała najlepszej opinii.
                              • Gość: robert Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 14:26
                                poprzedni właściciele ze speluny zrobili super knajpkę chodziliśmy tam bardzo często był fajny klimacik i dobra kuchnia zawsze fajna muzyka. W tym lokalu się zaręczyłem i mam same miłe wspomnienia niestety po przekazaniu lokalu wszystko się zmieniło dosłownie WSZYSTKO . Są ludzie którzy z niczego zrobią coś i tacy co z czegoś zrobią nic. Rada dla właściciela idzcie do poprzedniej szefowej to pewnie wam coś doradzi bo to jedna z niewielu osób która ma pojęcie o tym co robi
                                • Gość: koko Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 17:35
                                  tancbuda jest dobra na dziś,więc tańcz głupia tańcz na barze co będzie póżniej życie ci pokaże???
                                  • Gość: Krzyś Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.06.12, 22:49
                                    u grubego Ryśka w parku też nędza ledwo się kręci
                                    • Gość: ? Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 15:08
                                      o jakiego ryśka chodzi? jest taka knajpa czy rysiek gdzieś pracuje?
                                      • Gość: Kaska Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.12, 09:07
                                        Chodzi o knajpe w parku szwedzki, kolo placu zabaw. Tam gdzie kiedys byly ...
                                      • Gość: bara Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 18:43
                                        to chyba nie o tą knajpę chodzi tylko o Ryśka co pracował na kuchni pod wieżą
                                        • Gość: ula Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.06.12, 18:55
                                          jedzenie nie dobre NIE POLECAM!!!
                                          • Gość: gość Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 19:41
                                            a w soboty warto tam iść bo różne opinie słyszałam. Chodzi mi o fajną imprezę bez karków
                                            • Gość: oko Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.12, 21:02
                                              w walbrzychu gosci bez karku trudno spotkac w tancbudach
                                              • Gość: oko Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.12, 21:05
                                                same garniaki śmigają wszędzie,ani jednego dresika nima
                      • Gość: Ar-bat Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 21:23
                        Mają kucharkę nie kucharza , szkoda tylko ,że bez.Pracowała już we wszystkich lokalach w Wałbrzychu i Szczawnie , Pod Lwami Babinicz,Maria, Książęca .Teraz kolej na Gościniec ,jaki kucharz takie opinie o restauracji .Porażka ! A miało być tak fajnie , własne wędliny itd Nie umywa się do dawnego Gościńca i tyle .Tak samo Dwór Maxyma , zmiana właściciela na i d... Jak właścicielowi nie wyszło to wyjdzie dzierżawcy ,nie w Polsce .
    • Gość: kucharz w-ch Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 01:48
      Tak to jest jak kupuje się lokal i zostawia zaprzyjaźnionych pracowników poprzedniego właściciela który 200 metrów dalej ma restaurację ktoś musi pod kimś dołki kopać !!!!!
    • Gość: kaskader Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.12, 12:11
      a h... mnie obchodzi ta speluna!! tragedia , szkoda tych waszych wypocin, MELINA!!!!
      • Gość: chong Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.12, 21:47
        a co znow mordobiciem sobie tłumaczyli swoje racje
        • Gość: Karola Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.06.12, 22:09
          jedzenie nie zbyt smaczne często zimne i nie ma połowy rzeczy..długo się czeka...
          właścicielka to fakt widziałam jak nawalona tańczyła na barze... ładnie promuje swój lokal.. zreszta wszyscy tam nawaleni chodza szef szfowa i ten śmieszny Dj nie polecam lokalu
          • Gość: Roksana Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 21:16
            resteuracja na wypasie zawsze można się przejsc do parku gdzie jest dużo mejsca no i wiadomo jest gdzie przedyskutowac temat uwazam ze zazdrosne baby wypisuja na to ze szefowa zle tanczyła na barze bo ja slyszalam ze bardzo dobrze tanczy a wogole o co wam biega ze wy nie potraficie
            • Gość: Karola Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.07.12, 17:30
              dziewucho ty chyba nie kumasz moze i szefowa zaje...iście tanczy tylko robi sobie popeline ,że tańczy na barze tak się zachowuj kobieta na poziomie która prowadzi lokal.. żenada..
              • Gość: kuglarz Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 18:17
                zazdrościsz i tyle w temacie
                • Gość: ela Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.07.12, 15:56
                  Byłam w niedzielę, porażka..... brak słów. Proponuje właścicielom wziąć się w garść i za kucharzy bo niedzielna zmiana ok 14 godziny nadaje się na czopa i w kosmos. z takim kucharzem daleko nie zajdziecie.
                  • Gość: żenada!!! Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 20:47
                    ludzie jesteście beznadziejni, wątek że hoho a Wy tam nadal chodzicie i zdziwienie że jedzenie niedobre...próbujcie dalej...w Szczawnie zostało już tylko kilka naprawdę dobrych restauracji i mam nadzieję że utrzymają swój poziom, nie należy na pewno do nich Gościniec...nie reklamuję, szukajcie a znajdziecie:-)
                    • Gość: Mari Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.12, 15:57
                      Co wy bURAKI piszecie chyba dawno żeście tam nie byli,
                      bywam we wszystkich Szczawieńskich lokalach i są o wiele wiele gorsze niż ten i to w pobliżu.
                      Byłem tu w zeszłym tygodniu i jest OK i bardzo smacznie.
                      Opinie negatywne pisze chyba tylko zazdrosna konkurencja o czy już jest głośno w całym Szczawnie.
                      • haba.baba Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi 26.07.12, 16:17
                        fajne miejsce na niedzielny obiad jest Apropos jak mają dzień obfitości.
                        • Gość: anna_z Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.12, 21:55
                          Apropos byłby super miejscem, żeby tylko Jarek wymienił wszystkich kelnerów i kelnerki.
                          Oni tam pracują chyba za karę :)))
                          Nafochowani i obrażeni na cały świat.
                          • haba.baba Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi 26.07.12, 22:07
                            Dziś kelnerzy nie umieją "czapkować"jak za dawnych lat że czułeś się gościem mile widzianym,tego się muszą uczyć tylko że nie mają od kogo,bo tych starych prawdziwych już jest bardzo mało,a szkoda.
                            • Gość: BYŁY KLIENT Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.12, 18:25
                              niestety jubilatka bo tak należy teraz nazywać ten lokal to porażka. Z pewnością więcej ze znajomymi tam się nie wybierzmy. ścisk taki że ciężko wytrzymać nie mówiąc już o tańczeniu, panowie bez szyi i panny w kabaretkach. Dobrze ,że mamy jednak wybór
                              • Gość: Mari Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.12, 09:42
                                A co masz do noszenia kabaretek ???
                                twoja dziewczyna czy też chłopak oczywiście ich nigdy nie nosi! - -RASISTA
                                A karki też muszą się gdzieś bawić nie każdy kark to bandyta.

A knajpa jest spoko i na pewno nie najgorsza w wiosce szczawno.
                                • Gość: karolcia Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 17:41
                                  to że chodzę bez bez majtek nie oznacza ze daje szybko
                                  • Gość: karol Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 17:57
                                    odpowiedż taka jak i poziom lokalu
                              • Gość: karola Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.08.12, 15:30
                                No niestaty tak to jest jak nie ma fajnym barów w okolicy kiedys był gralll teraz lipa baracuda teraz w sobote 15-20 osób max wiec wszyscy przyszli do gościńca i jest taki tłum,ze co niektórym to przeszkadza ,ale konkurencja nie spi bedzie nie długo otwarte na piaskowej po dawnym kinie balaty jakies wiec juz nie długo i gościniec podobnie jak gral i baracuda bedzie swiecił pustkami bo wszyscy przeniosą sie na balety na piaski:)
                • Gość: karola Re: Gosciniec Solicki Nedza zero ludzi co sie dzi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.08.12, 15:23
                  Bzdura nie mam czego zazdrościć bo dla mnie to żenująca postawa włąścicielki to ze jest dosyć młoda nie oznacz,że ma skakac i wywijac dupą na barze bo jej to nie za bardzo wypada!! Skoro prowadzi taki lokal dobrze presperujacy (tak mi się przynajmniej wydaj) to niech tego nie psuje bo powinna być poważną kobieta a nie gó...ara pijącą i zabawiającą się na barze i tyle czego tu zazdrościc gdybym chciała to bym wparowała i tez zatanczyła na barze zaden problem ale mam troche rozumu w głowiem co do niektórych...
                  • Gość: now Do karoli IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.08.12, 21:49
                    A teraz pomalutku, po polsku i wyciągnij język z nosa jak coś mówisz.
                    Ciężko zrozumieć ten zazdrosny bełkot.
                    • Gość: karola . IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.08.12, 14:31
                      pomalutku bo co nie nadążasz czytać:) i za duży text noo tak..... Nie ma czego zazdrościć tanc budy:)) pffffffffffffff
                      • Gość: )))))))))) Re: .00000000000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 16:57
                        zgadza się otworzą dyskotekę na Piaskowej i w tych wszystkich pseudo dyskotekach ludzi nie będzie albo będzie dużo mniej. To normalne ,że teraz chodzą tam ludzie bo w całym mieście nie ma ani jednego profesjonalnego klubu muzycznego czy dyskoteki- takie są fakty niestety smutne. Gościniec przestał być fajną restauracją a za moment jak konkurencja otworzy nie będzie nawet "tanc-budą"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka