Dodaj do ulubionych

Radna szelemej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 20:30
Czytam o torbie pani szelemej a co w niej jest ciekawego,poza tym ze droga?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Walkowe lody Re: Radna szelemej IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.12, 20:40
      Nie wiem,moze wibrator ? :-))
    • Gość: P.G. Re: Radna szelemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.12, 12:30
      I znowu kolejny post o niczym a ja myślałam, że dowiem się czegoś o dokonaniach tej radnej
      • Gość: Gość Re: Radna szelemej IP: *.ip.netia.com.pl 17.01.12, 11:56
        Ta pani jest najbardziej rozmowna radna na każdym spotkaniu ma dużo do powiedzenia.
        • Gość: radny Re: Radna szelemej IP: 173.208.197.* 17.01.12, 12:13
          Szczególnie na sesjach, to radna która zasłynęła tym , że przez 5 lat nie odezwała sie na sesji, to naprawdę niezły wynik !!
          • Gość: Wyborca Re: Radna szelemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.12, 19:38
            Dziwi mnie kto wybiera takich radnych, którzy nic nie robią dla mieszkańców. A tak poza tym, to czy ta pani nie mieszka w Szczawnie Zdroju?
            • Gość: Duda Re: Radna szelemej IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.12, 19:03
              Ludzie ni dorastacie jej do stop
              • Gość: torus Re: Radna szelemej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.01.12, 07:58
                Poczytajcie oświadczenia majatkowe- gdzie jej mąż załatwił fuchy. Żyć nie umierać!
                • Gość: : Re: Radna szelemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.12, 10:13
                  A to ci ambarans...
                • Gość: PiK Re: Radna szelemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.12, 20:32
                  Przeczytałem oświadczenie majątkowe tej radnej...
                  I nie rozumiem gdzie ta pani jest zatrudniona na umowę o pracę... czy to jest jakaś tajemnica?
                  bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=7483&idmp=323&r=r
                  • Gość: Grabarz Re: Radna szelemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.12, 21:07
                    > I nie rozumiem gdzie ta pani jest zatrudniona na umowę o pracę...

Nie szkodzi, nie każdy musi być bystry...

WFOŚiGW czyli Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej we Wrocławiu

Mam nadzieję, że pomogłem :D
                    • Gość: ... Re: Radna szelemej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 21:54
                      Fucha jak się patrzy, kolejny nierób za duże pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka