Dodaj do ulubionych

dziwny problem z karta sim

IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 00:02
Pisze w sprawie problemu z karta sim w telefonie samsung galaxy i5700. Mam karte z heyah i po wlozeniu karty do tego telefonu pisze brak uslugi, zalapalo dwa razy zasieg heyah ale tak to wogole nie wykrywa sieci. Inne karty sim dzialaja w tym telefonie, z heyah, t-mobile, plus natomiast ta karta ktora nie chodzi na samsung galaxy chodzi na innych telefonach... czyscilem styki, przedmuchiwalem slot nic nie daje, bardzo prosze o pomoc co to moze byc.
Obserwuj wątek
    • Gość: jak Re: dziwny problem z karta sim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 00:11
      przedmuchaj slot
      • Gość: ja Re: dziwny problem z karta sim IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 00:13
        przedmuchiwalem i nic...
        • Gość: zxc Re: dziwny problem z karta sim IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.12, 00:25
          Przeczyść styki.
      • Gość: ja Re: dziwny problem z karta sim IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 00:39
        przeczyszczalem kilkakrotnie i nic, dalej to samo.
        • Gość: komórkowiec Re: dziwny problem z karta sim IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 03.02.12, 05:29
          Najlepiej jak przeczyścisz slot i przedmuchasz styki. Powinno zadziałać.
          • Gość: -ł Re: dziwny problem z karta sim IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.12, 11:49
            mialam tak samo,pomimo ze na karcie nie bylo widac uszkodzen mechanicznych,to karta okazala sie zepsuta,tak mnie to zezliło ze z nerwow poskrobalam karte w tym miejscu gdzie ma zloty kwadracik i jakim cudem zaczela dzialac :)
    • Gość: kiki Re: dziwny problem z karta sim IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 11:56
      spróbuj wyłączyć G3 w prefsach fona
      • Gość: ee Re: dziwny problem z karta sim IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.12, 16:57
        duplikat karty?
        zgloszenie problemu do operatora?
        wgranie nowego softu?
        zmiana z 2G na 3G lub na odwrót
        twardy reset telefonu

pozdro
        • Gość: asd Re: dziwny problem z karta sim IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.12, 17:04
          Spróbuj przedmuchać i przeczyścić, a jak się nie uda, to spróbuj przeczyścić i przedmuchać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka