Gość: kiki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.12, 19:53 Szukam człowieka, który popełnił te filmy. www.youtube.com/user/sLee666Movies Mam dla niego PRO propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YT Re: Szukam człowieka z YT - sLee666Movies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 20:09 Nie rżnij głupa z tą autopromocją. Czytaj po prawej stronie co masz tam napisane i nie ośmieszaj się. sLee666Movies (Zablokuj użytkownika - Wyślij wiadomość) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Szukam człowieka z YT - sLee666Movies IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.12, 20:18 > Nie rżnij głupa z tą autopromocją. Widzę, że po wałbrzysku. Niechcący zrobiłem komuś niedźwiedzią przysługę. > Czytaj po prawej stronie co masz tam napisane i nie ośmieszaj się. Cytuj, albo zrób grabscreena. Nie mam konta na YT. Może wyloguj się więc z YT i przeczytaj, co tam jest napisane. Pewnie g...o wtedy. Jeżeli to nie problem - przekieruj człowieka na ten wątek. ... i nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YT Re: Szukam człowieka z YT - sLee666Movies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 20:43 A ręce to ci do dupy przyrosły ? Nie masz problemu odszczekiwać się na forum, ale z założeniem konta na YT to już tak? Rzekomo przecież zależy ci na kontakcie...NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Szukam człowieka z YT - sLee666Movies IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.12, 20:56 >> A ręce to ci do dupy przyrosły ? Akurat Fredem się bawię, mam zajęte ręce i gó... Ci do tego. >> Nie masz problemu odszczekiwać się na forum, Nie mam problemu z odszczekaniem komuś, kto nic nie wnosi do tematu, ale zabiera głos, albo poucza i do tego przez pryzmat własnego kompa. >> ale z założeniem konta na YT to już tak? Gdybym zakładał konto na wszystkich deviantartach, flikerach, i reszcie netu przez ostatnie 20 lat dla jednego kontaktu, musiałbym mieć drugiego kompa na spisywanie kont i haseł. Nie potrzebuje - nie zakładam konta. >> Rzekomo przecież zależy ci na kontakcie...NIE? Z autorem filmu nie filozofem, który klepie w klawisze, nic nie wniósł do tematu, ale się nagadał. Do...ał się do mnie, a wcześniej do niewinnego koleżki, którego szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukunamini Re: Szukam człowieka z YT - sLee666Movies IP: *.play-internet.pl 08.02.12, 21:20 spieprzaj dziadu dobrze ci facio wyłożył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo do YT IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.12, 21:28 Wez zamknij pale cioto jak szuka to trzeba pomoc nie kazdy ma konto na YT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YT Re: do YT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 21:33 To mu pomóż dupowłazie, skoro lubisz jak robią z ciebie durnia. Odpowiedz Link Zgłoś