Dodaj do ulubionych

Forum Wałbrzych

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.12, 22:12
Forum Wałbrzych jest aktywniejsze niż Wrocław! OK! Ale większość jest autorstwa pseudopolityków, którzy naiwnie myślą,że to forum jest trampoliną do wybicia się. Jeśli aktywność polityczna ma polegać na anonimowym klikaniu - to sorry!. Forum czyta kilkudziesięciu (w porywach kilkuset) ludzi z których pewien procent to psychopaci, część- stetryczali emeryci nie mający pomysłu na życie, okazjonalnie nudzący się młodzieńcy oraz właśnie nawiedzeni lokalną-polityką. Jest część postów odwołująca się do bolączek naszego miasta, problemów i ciekawostek - ale to mały %.
Obserwuj wątek
    • pozor_vlack Re: Forum Wałbrzych 13.04.12, 22:28
      Felek, zaistniałeś na forum pseudonaukową analizą zjawisk psychologicznych. Gratulacje.
    • Gość: Lustrzanka Przed lustro z nim !! IP: *.pools.arcor-ip.net 13.04.12, 22:56
      Od jutra zaczne cie lustrowac !! Staniesz przed szerokim gronem tremonowym !! :-))
    • lekarzspecjalista Re: Forum Wałbrzych 13.04.12, 23:02
      W porywach kilkudziesięciu czytelników. To jest towarzystwo wzajemnej adwersacji.
      • Gość: Yossarian Re: Forum Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.12, 23:16
        Ciekawe!!!
      • Gość: Fuj_fuj Re: Forum Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 11:32
        "To jest towarzystwo wzajemnej adwersacji."

I o to chodzi !
        Lepiej "adwersować" niźli adorować. Choć małe "doraźne" lub tymczasowe koalicje zawiązuję się dość często. Ale to nieuniknione.
        Fajnie jest :)
    • Gość: Yossarian Re: Forum Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.12, 23:26
      Po przeczytaniu tego zastanowiłem sie: na ki hooj tu od czasu do czasu wchodzę i klikam: nie jestem politykiem, emerytem, psychopatą ( jedynie Hans zdiagnozował wszelkie możliwe odchylenia), ani też nudzącym się młodzieńcem. Taka godzinka klikania w przerwie głupawej TV rozluźnia mnie - i nawet nie wiem dlaczego.Może jakiś domorosły psychoanalityk zajmie sie tematem ( Hans- czekam!! -:)
      • Gość: . Re: Forum Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 23:33
        Jak cię rozluźnia i do tego jeszcze nie wiesz dlaczego, to nie zwracaj doopy na forum tylko weź stoperan i idź zmienić pampersa .
      • Gość: HANS ze Strasburga Re: Forum Wałbrzych IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.12, 00:10
        Zglos sie z tym do "grabarza" !! Jak ci dupe sklepie "babska dupa" to zaraz nabierzesz rozumu i bedziesz wiedzial DLACZEGO !! Z mojej strony POlecam 3 x dziennie Klistiera w konskiej dawce !!
        • Gość: Kumbaka Re: Forum Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 11:37
          Masz coś do Konia ?
          • Gość: HANS ze Strasburga Re: Forum Wałbrzych IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.12, 12:20
            Tej Pferd,jestes przed czy po Klistierze ?? :-)) PS Domagasz sie jeszcze smagania ?? :-))
            • Gość: Yossarian Re: Forum Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 21:53
              Hans- czy twój lekarz prowadzący wie że masz dostęp do neta?
              • Gość: HANS ze Strasburga Re: Forum Wałbrzych IP: *.pools.arcor-ip.net 15.04.12, 22:49
                Spokojna baska o mojego !! Spytaj sie lepiej swojego,dlaczego nie leczy na wodoglowie ?? Swoja droga,zapytaj takze rodzicielki,czy aby nie jestes z kleszczowego POrodu ?? PS Wszystko na to wskazuje !!
    • Gość: jurus Re: Forum Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 12:45
      PO co nam to było, nic się nie zaczęło, a już się skończyło.....
      Nie warto było g#### ruszać.
      • Gość: పా Re: Forum Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 17:30
        jasne
    • galanonim70 Re: Forum Wałbrzych 22.10.16, 16:15
      Witam, może Was to zainteresuje. Dzisiaj tj 22.10.2016 na stacji tesco szczawienko zatankowalem benzynę 95 do kanistra 5l i jakimś cudem zmieściło mi sie 6l. Ostrzegam przed tą stacja (na innych prywatnych też sie może zdażyć "przekrecenia" dystrybutorów). Sprawa jeśli się nie wyjaśni trafi do sądu;)
      • jerzykfiatek Re: Forum Wałbrzych 24.10.16, 08:03
        miałem podobną sytuację, wlewałem do zbiornika - pistolet poprychał, pokichał, pokazało 10l, z czego w większości powietrze, (słychać i czuć w ręce) i zatrzymałem tankowanie. Obsługa stwierdziła, że to niemożliwe. Zapłaciłem, wskazówka ani drgnęła. Poszedłem zgłosić reklamację. Z pisma które otrzymałem w odpowiedzi wynika, że wszystkie urządzenia są po przeglądach, więc niemożliwe jest uznanie mojej reklamacji, mam na pamiątkę dokument podpisany "stacja benzynowa Tesco".
        Przestałem tam tankować. Straciłem parę dych. Zakupów nie robię w Tesco od lat. Kto stracił więcej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka