Dodaj do ulubionych

Serdeczne dzięki doktorze.

12.05.12, 13:04
Szczególne słowa pdziękowania kierujemy do PANA dr. Romana Szełemeja za troskę ,życzliwosc,wsparcie i pomoc okazana Tacie , w ostatnich chwilach JEGO życia.
Doktor dał z siebie wszystko pacjent i tak umarł - czy my też Walbrzyszanie tak skonczymy.?
ogłoszenie w 30 Minutach. W tym ogłoszeniu zabraklo refleksji nad sprawowaną przez lekarza funkcja prezd. miasta W-cha ,nie wiem czy to dobrze czy żle ale taki anons ma odrazu wydzwięk polityczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: ehh do 57jurand IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.12, 14:01
      Lekarz to nie cudotwórca ani nie bóg, więc nie wiem jakie to ma przesłanie, chyba to pisał jakiś idiota, a skoro ma jakieś problemy że tatuś umarł i ma z tego powodu problem to dlaczego nie zgłosi się do prokuratury? tylko wypisuje bzdury , a skoro nie zgłosił tego do prokuratury czyli nie jest pewny, ale po mimo to pisze na Szelemeja bzdury, wymyślone.
    • Gość: Olek Re: Serdeczne dzięki doktorze. IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.12, 14:36
      Nie widziałem ogłoszenia, ale wygląda na zwykły dar wdzięcznego serca.
      To dobrze, bo w obliczu tragedii często szuka się winnego...

Natomiast roztrząsanie tego przez Ciebie w kategoriach politycznych uważam za polityczne sku....syństwo. Zwłaszcza wobec rodziny, która poniosła stratę.
    • Gość: czereśniak Re: Serdeczne dzięki doktorze. IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 14:40
      Właściwie już mnie to nie powinno dziwić, myślałem , że poziom krytyki przeciwników szełemeja już dawno sięgnął dna. Okazuje się , że byłem w błedzie;/
      • Gość: ehhh Re: Serdeczne dzięki doktorze. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.12, 14:56
        to pomyślcie co by się działo, gdyby Szełemej nie wygrał, od drugiego pana doktora to właśnie Ci na takim poziomie dorwali by się do władzy, czyli hołota... :/
      • Gość: miekscowy Re: Serdeczne dzięki doktorze. IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 15:00
        57jurand jest niepoczytalny, miejscowi go znają.
        Jest nieszkodliwy, nie klnie, nie wyzywa.
        Mozna go tolerować, ot taka zagubiona "Boża krówka "
        • Gość: , Re: Serdeczne dzięki doktorze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 16:20
          Obowiązek pomagania czy ratowania pacjęta to chyba zakres obowiązków doktora w szpitalu, nauczyciela w szkole, policjanta na ulicy itp itd. Czy należą się dodatkowe podziękowania, dowody wdzięczności czy inne dyrdymały. To taki polski zwyczaj.
          • Gość: miejscowy Re: Serdeczne dzięki doktorze. IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 16:39
            Najlepsze jak nasi klaszczą dla pilota po wylądowaniu na lotnisku.
            To ci wiocha.
            • Gość: zniesmaczony Re: Serdeczne dzięki doktorze. IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.12, 17:18
              Mam nadzieję, że gdy Jurand będzie zdychał, to nie będzie przy nim nikogo, o lekarzach nie wspominając.
          • Gość: zyg Re: Serdeczne dzięki doktorze. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.12, 17:38
            "Dziękuję"skierowane do lekarza.kierowcy autobusu,ekspedientki yo kwestia kultury/obce słowo?/
    • lekarzspecjalista Re: Pytanie Juranda. 12.05.12, 20:47
      "Doktor dał z siebie wszystko pacjent i tak umarł - czy my też Walbrzyszanie tak skonczymy.? "
      Tak.
      Nasze życie trwa od poczęcia do śmierci. Zazwyczaj naturalnej. Zdarza się, że jakiś bandyta, choroba czy pijany dziennikarz albo syn elektryka nas uszkodzi a może i zabije.
      Mechanicznie rzecz ujmując - awaria.
      Biologicznie - uszkodzenie organów.
      Medycznie - choroba.
      Politycznie - kto za tym stoi? komu to służy?
      Stara szkoła marksizmu i leninizmu ....
      Jurand - wyluzuj, nienawisć do Szełemeja szkodzi przede wszystkim tobie.
      • Gość: z branży Re: Pytanie Juranda. IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 21:02
        W tym szaleństwie jest metoda.
        Przesiadł się z KK na Doktora.
        Obawiam się , że zamienil stryjek, siekierkę na kijek.
        • 57jurand Re: Pytanie Juranda. 12.05.12, 22:06
          Przesiadł się ładnie okresliłeś tylko że przsiaśc to ja mogę się z pociągu na pociag.Widać nostalgiczni jacys ci forumowicze . Sprawa dotyczy obecnego włodarza miasta a nie jakiegoś tuzinkowego doktorka facet równie dobrze mógł sobie sam napisać taką laurkę ,widać chce dodać otuchy swoim klakierom z ratusza, w koncu niedługo referendum .Funkcyjni Krk moim celem będa zawsze na pierwszym miejscu, żadnego draństwa z ich strony nie odpuszczę .
          • Gość: walbrzych Re: Pytanie Juranda. IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.12, 22:38
            Dlatego ja nie idę na referendum, nie będę w politycznych gierkach uczestniczył, nie pozwolę sobie aby moją osobą ktoś się bawił w politykę, nie pozwolę aby państwo Rosiak z Lubińskim czy Ruchem Palikota mną grali czy moją rodziną , nie tędy droga do władzy, więc dlatego w czysto politycznym referendum nie będziemy brali udziału.
          • Gość: ls Re: Pytanie Juranda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 00:56
            Picture miał więcej honoru niż jurand. Kłamstwa i pomówienia. Czy takie chcemy mieć forum?i czy tak chcemy tworzyć społeczność? Myślę że jurand jest marginesem tego miasta. Trudno uwierzyć że feniks jest powszechny. Przekonajcie mnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka