Dodaj do ulubionych

wypadek samochodowy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.05.12, 15:04
Wczoraj w nocy przed polnoca w miescie doszlo do wypadku samochodowego, czy ktos wie czy ten mlody chlopak przezyl?
Obserwuj wątek
    • Gość: alan Re: wypadek samochodowy IP: *.16.215.lan.EkoNet.info 13.05.12, 15:09
      niestety nie
      • Gość: mika Re: wypadek samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.12, 15:14
        gdzie był ten wypadek? co się stało ?
        • Gość: kf Re: wypadek samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.12, 16:00
          Zaraz przed gajem na drodze z mieroszowa, byłem tam minute po zdarzeniu, chłopak już konał a my nie mogliśmy mu pomóc :(
    • Gość: gosc Re: wypadek samochodowy IP: *.14.vie.surfer.at 13.05.12, 18:31
      Wie ktoś coś więcej kto to był i co z tą drugą osoba?
      • Gość: Nika Re: wypadek samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.12, 20:13
        Wiem tyle,ze zawsze co roku po rajdzie Swidnica ten zakret na Gaju zbiera smiertelne zniwa.Powinni tam zrobic jakies zabezpieczenia albo nie wiem co.Tam przy malej predkosci mozna wyleciec z drogi,nie mowiac o De (mo) bilach,ktorzy tam tna jak po ogien.Troche chlopaczek przesadzil i sie przeliczyl co do swoich umiejetnosci.Nie zmienia to faktu,ze zginal (znowu) mlody czlowiek.W dodatku jedyny syn swoich rodzicow.To Oni teraz przezywaja najgorsze chwile i to Im skladam wyrazy szczerego wspolczucia.
        Swoja droga nie slyszalam zeby jeszcze ktos jechal z tym chlopakiem.
        • Gość: kf Re: wypadek samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.12, 20:57
          Nikt z nim nie jechał, był sam
          • Gość: fgh Re: wypadek samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.12, 01:07
            proszę o nie wypowiadanie się w tym temacie... śmierć przyjaciela i tak bardzo boli... nie są potrzebne zbędne komentarze :/
            • Gość: ccc Re: wypadek samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 06:45
              Codziennie ktoś umiera,nie wylewajcie swego bólu na forum.
              • Gość: gosc Re: wypadek samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.12, 13:34
                walbrzyski.pl/aktualnosci/1733-śmierć-czekała-na-zakręcie
            • Gość: Nika Re: wypadek samochodowy IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 00:23
              Śmierć boli ale brak wyobraźni boli tak samo.Wiem co piszę bo po drodze Twój przyjaciel zmiótł krzyż,który stał przy drodze po moich przyjacielach,którzy zgineli w tym samym miejscu w 2009 roku.Bolało ale też nie myślał o tym,że może nie zapanować nad autem.Znam przebieg bo narzeczona kierowcy jako jedyna przeżyła,więc wiem co się działo.
              Ten zakręt co roku zbierz śmiertelne żniwa.
              • Gość: gosc Re: wypadek samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.05.12, 12:09
                Przeciez on jechal sam...
                • Gość: sprostowanie Re: wypadek samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 15:04
                  narzeczona kierowcy który zginął tam w 2009r.
                  • Gość: op Re: wypadek samochodowy IP: *.16.215.lan.EkoNet.info 16.05.12, 15:26
                    to nie ten zakret on sie rozbil przed wjazdem do walbrzycha od strony mieroszowa a tamci kolo domu dzieck spory kawalek drogi rozni te wypadki
    • Gość: kawał chama Re: wypadek samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 20:28

Pierd.olenie o Szopenie. To nie zakręt zbiera śmiertelne żniwo, tylko głupota. Po coś są tam te znaki z ograniczeniem prędkości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka