Gość: gosc IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.05.12, 15:04 Wczoraj w nocy przed polnoca w miescie doszlo do wypadku samochodowego, czy ktos wie czy ten mlody chlopak przezyl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alan Re: wypadek samochodowy IP: *.16.215.lan.EkoNet.info 13.05.12, 15:09 niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: wypadek samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.12, 15:14 gdzie był ten wypadek? co się stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kf Re: wypadek samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.12, 16:00 Zaraz przed gajem na drodze z mieroszowa, byłem tam minute po zdarzeniu, chłopak już konał a my nie mogliśmy mu pomóc :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypadek samochodowy IP: *.14.vie.surfer.at 13.05.12, 18:31 Wie ktoś coś więcej kto to był i co z tą drugą osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: wypadek samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.12, 20:13 Wiem tyle,ze zawsze co roku po rajdzie Swidnica ten zakret na Gaju zbiera smiertelne zniwa.Powinni tam zrobic jakies zabezpieczenia albo nie wiem co.Tam przy malej predkosci mozna wyleciec z drogi,nie mowiac o De (mo) bilach,ktorzy tam tna jak po ogien.Troche chlopaczek przesadzil i sie przeliczyl co do swoich umiejetnosci.Nie zmienia to faktu,ze zginal (znowu) mlody czlowiek.W dodatku jedyny syn swoich rodzicow.To Oni teraz przezywaja najgorsze chwile i to Im skladam wyrazy szczerego wspolczucia. Swoja droga nie slyszalam zeby jeszcze ktos jechal z tym chlopakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kf Re: wypadek samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.12, 20:57 Nikt z nim nie jechał, był sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: wypadek samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.12, 01:07 proszę o nie wypowiadanie się w tym temacie... śmierć przyjaciela i tak bardzo boli... nie są potrzebne zbędne komentarze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: wypadek samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 06:45 Codziennie ktoś umiera,nie wylewajcie swego bólu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypadek samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.12, 13:34 walbrzyski.pl/aktualnosci/1733-śmierć-czekała-na-zakręcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: wypadek samochodowy IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 00:23 Śmierć boli ale brak wyobraźni boli tak samo.Wiem co piszę bo po drodze Twój przyjaciel zmiótł krzyż,który stał przy drodze po moich przyjacielach,którzy zgineli w tym samym miejscu w 2009 roku.Bolało ale też nie myślał o tym,że może nie zapanować nad autem.Znam przebieg bo narzeczona kierowcy jako jedyna przeżyła,więc wiem co się działo. Ten zakręt co roku zbierz śmiertelne żniwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypadek samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.05.12, 12:09 Przeciez on jechal sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie Re: wypadek samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 15:04 narzeczona kierowcy który zginął tam w 2009r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: wypadek samochodowy IP: *.16.215.lan.EkoNet.info 16.05.12, 15:26 to nie ten zakret on sie rozbil przed wjazdem do walbrzycha od strony mieroszowa a tamci kolo domu dzieck spory kawalek drogi rozni te wypadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawał chama Re: wypadek samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 20:28 Pierd.olenie o Szopenie. To nie zakręt zbiera śmiertelne żniwo, tylko głupota. Po coś są tam te znaki z ograniczeniem prędkości. Odpowiedz Link Zgłoś