Dodaj do ulubionych

PILNE- szukam audiologa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 22:27
Czy mozecie mi polecic dobrego audiologa? Chodzi o 3-letnie dziecko i zbadanie pod katem niedosluchu. Bede wdzieczna za rady i opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wesołek Re: PILNE- szukam audiologa IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.12, 22:47
      Nie martw się. Ja słyszałem tylko wołania na śniadanie. Gdy trzeba było wynieść śmieci czy wyprowadzić psa - nie docierało do mnie żadne wołanie ;)
      • Gość: Tatuś Re: PILNE- szukam audiologa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.06.12, 23:18
        Do wesołka - 3 letnie dziecko nie wynosi śmieci i nie wyprowadza psa.

Wracając do tematu: Mój synek (teraz 4-latka) po urodzeniu się w Wałbrzychu, dał sobie zbadać tylko jedno ucho. Standardowa procedura - niemowlakowi bada się słuch ok. 2 dni po urodzeniu. Lekarz bada raz. Jak dziecko da sobie zbadać to OK, ale czasem niemowle nie daje sobie zbadać, bo jest niecierpliwe i lekarz w szpitalu nie podejmuje więcej prób. Nasz synek dał sobie zbadać jedno ucho, a na badanie z drugim uchem, pojechaliśmy nie do Wrocławia, ale do Jeleniej Góry. Bez problemu z rejestracją. Super obsługa. Jedziesz na swoją godzinę i już na Ciebie czekają i od razu przyjmują. Zbadano mu drugie ucho bez problemów i jest OK.

Zadzwoń do Szpitala w Jeleniej Górze, to dowiesz się o szczegóły.

Powodzenia
    • b.bujak Re: PILNE- szukam audiologa 15.06.12, 12:09
      w Świdnicy przyjmuje dr Bednarz - laryngolog/ alergolog - ma dobrze wyposazony gabinet jesli chodzi o sprzet diagnostyczny, rowniez w kwestii badania słuchu - w razie potrzeby skieruje cie dalej;
      • zielonakoniczyna b.bujak 15.06.12, 22:19
        Prosze o namiary, jesli mozna to na maila: akso@interia.eu
        • Gość: krys Re: b.bujak IP: 81.13.168.* 15.06.12, 23:03
          jedź do wrocka, jeśli nie kochasz swojego dziecka to szukaj w Wałbrzychu. we wrocku w medicus na Wyszyńskiego mają i sprzęt i lekarzy
          www.medicusdcl.pl/content/view/30/
          weterynarz - bo to na pewno nie lekarka- naprzeciw dworca miasto np perlaka chciała wyciągnąć pęsetą.....
          • 123krzysio Re: b.bujak 07.08.13, 14:19
            do krys

co Ty wiesz o perlaku?
            prof. Skarżyński w Kajetanach podczas konsultacji też wyciągał mi "coś" pęsetą...
      • Gość: gość Re: PILNE- szukam audiologa IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.12, 06:15
        a u nas w przychodni na głównej nie ma audiologa?
    • energyy81 Re: PILNE- szukam audiologa 16.08.13, 14:14
      tylko Świdnica i dr Zając
      Mąż od lat jest pod jej kontrolą i z zalecań poszpitalnych powtórne badanie słuchu u synka też u niej robiliśmy
      na nfz jakiś miesiąc czekania
      ale przyjmują zarówno na nfz jak i prywatnie prywatnie
      kompleksowe badanie słuchu.

Centrum medyczne MEZ-AZ ul Steczyńskiego 8 Świdnica
      Zając Zuzanna, Lek. Med. Spec. Audiolog, Otolaryngolog
      rej 74 853 15 50

Zając Zuzanna, lek. med. Spec. audiolog, otolaryngolog
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka