Gość: gość IP: *.16.92.lan.EkoNet.info 15.06.12, 17:33 Mam pytanie kto z Was wie gdzie aktualnie zatrzymują się lub będą zatrzymywać autobusy dalekobieżne. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.12, 17:52 W związku z likwidacją dworca autobusowego w Wałbrzychu, autobusy do Warszawy, Zakopanego i Jeleniej Góry, będą zabierały pasażerów z przystanków przy ulicy Sikorskiego TEATR/OSiR. www.pks.swidnica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LURKACZ Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.12, 20:34 tragedia bez PKS Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu 18.06.12, 21:04 To fakt - dzisiaj po raz drugi /na przestrzeni tygodnia/ miałam (nie) przyjemność jechać do Kamiennej Góry - Za pierwszym razem "bus" stał i czekał na przystanku koło teatru, /ten o 9:40/pomyślałam,że i tym razem tak będzie,więc grzecznie czekałam i .... ni huhu. Zdecydowałam się na odważny krok :) i podeszłam do jednego z "busiarzy" pytając gdzie "bus" na Kamienną Górę"? Miły Pan wskazał mi palcem,ze po drugiej stronie /przystanek koło Osir/ stoi autobus /ku swojemu zdziwieniu zobaczyłam taki prawdziwy autobus jakie bywały za czasów PKS/ klnąc i biegnąc, zdążyłam. Dziękuję wszystkim odpowiedzialnym za taki stan rzeczy.............. !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.12, 21:39 sol.77 - z sympatią i zazdrością (o ten nieograniczony czas poświęcany na klikanie) czytam czasem Twoje posty. Spróbuj (Twoja wola) wytłumaczyć mi cel każdorazowego powtarzania cytatu z Mrożka? Zauważyłem jeszcze jednego maniaka chcącego wyróżnić się- ale z treści jego wypowiedzi wynika,że to człowiek ograniczony. Wyobrażasz sobie np Mrożka, który duka jak papuga swą sentencję? Może pokusisz się o swoją mądrą myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu 18.06.12, 21:47 Gość portalu: kermit napisał(a): > sol.77 - z sympatią i zazdrością (o ten nieograniczony czas poświęcany na klika > nie) czytam czasem Twoje posty. Spróbuj (Twoja wola) wytłumaczyć mi cel każdora > zowego powtarzania cytatu z Mrożka? Zauważyłem jeszcze jednego maniaka chcącego > wyróżnić się- ale z treści jego wypowiedzi wynika,że to człowiek ograniczony. > Wyobrażasz sobie np Mrożka, który duka jak papuga swą sentencję? Może pokusisz > się o swoją mądrą myśl? Dziękuję za zainteresowanie moja jakże skromna osobą :) www.youtube.com/watch?v=8vD-HFDkS4w Starczy? Czy może coś jeszcze dołożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sciema Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.play-internet.pl 18.06.12, 21:54 www.infobus.pl/text.php?from=archive&id=23708 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.12, 22:00 Mrożek ? A to nie Lema czasem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.12, 22:08 Ok sol.77 - Twoja odpowiedź mi wystarcza. Jednak nie zazdroszczę Ci tego czasu,który upływa na współżyciu z klawiaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu 18.06.12, 22:13 Gość portalu: kermit napisał(a): > Ok sol.77 - Twoja odpowiedź mi wystarcza. Jednak nie zazdroszczę Ci tego czasu > ,który upływa na współżyciu z klawiaturą. Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma :):):) pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzięki Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 23:09 sol.77 napisał(a): > Dziękuję wszystkim odpowiedzialnym za taki stan rzeczy.............. !!!!!!!! Syndyk byłego PKSu oraz firma JW serwices która zakupiła upadły PKS w całości dziękują za pozdrowienia od nic nie kumającej sol.77 Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu 18.06.12, 23:32 Gość portalu: dzięki napisał(a): > sol.77 napisał(a): > > Dziękuję wszystkim odpowiedzialnym za taki stan rzeczy.............. !!!! > !!!! > > Syndyk byłego PKSu oraz firma JW serwices która zakupiła upadły PKS w całości d > ziękują za pozdrowienia od nic nie kumającej sol.77 Kumata sol.77 dziękuje tym,którzy sa odpowiedzialni za zapewnienie komunikacji zbiorowej/zakładam,ze nie ja jedna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.12, 23:43 Żyj kobieto w normal a nie w wirtualnej rzeczywistości to wtedy zakumasz > Kumata sol.77 - HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutkowski:) Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 23:49 tutaj też? towarzystwo wzajemnych kontaktów? ech ta Polska mentalność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KERMIT Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.12, 23:56 Niemniej jednak oś takiego jak DWORZEC byłby mile widziany w Wałbrzychu. Pomysł z Centrum Przesiadkowym w okolicach ul.Lubelskiej jest zdecydowanie bardziej racjonalny niż ekonomicznie-tragiczne decyzje zwane "KOPALNIA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonom Re: Brak dworca PKS W Wałbrzychu IP: *.play-internet.pl 19.06.12, 00:21 Nie będzie dworca. Mieliscie EURO - futbol. Teraz odpracowywać. Buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 do KERMIT 19.06.12, 13:48 Tak mam ful czasu i coraz mniej nerwów /do tego wszystkiego,co widzę/ i dlatego tez postanowiłam klikać sobie tutaj, współżyjąc przy okazji z klawiaturą - mogę chyba prawda? Dla przypomnienia / boś chyba zapomniał lub celowo nie brał poprawki do tego,co zaraz przeczytasz/ - Prezydent został wybrany przez swoich wyborców jak i rada. Wyborcy chcą dworca autobusowego z prawdziwego zdarzenia,wyborcy chcą jasno określone godziny przyjazdu,odjazdu busów czy autobusów i to żadna łaska ze strony Szełemeja czy rady,że będą robili to co oczekują OD NICH wyborcy - po to zostali wybrani by słuchać i robić a nie rządzić. Wszystko w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś