Dodaj do ulubionych

usuwanie fap/dpf

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 20:33
Witam forumowiczów
Ponieważ w moim mondeo mk4 mam filtr dpf który zaczyna przysparzać mi problemy proszę o opinie o wałbrzyskiej firmie usuwającej te filtry tuneforce.pl na wrocławskiej 16.Może ktoś już korzystał z ich usług ,a może macie jakieś inne serwisy specjalizujące się w takich rozwiązaniach i są godne polecenia.Oczywiście poza Wałbrzychem także.Z góry dziękuję za opinie i rady
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiwi Re: usuwanie fap/dpf IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.12, 22:23
      Ja usuwałem w mojej foce dpi w serwisie na poniatowie Orkana 111, 2 lata temu, wszystko sprawnie i bez problemu do dziś
      • Gość: Grzegorz Re: usuwanie fap/dpf IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.12, 09:56
        witam
        a jak kształtowała się cena i czy oprócz fizycznego usuniecie dpf założyli emulator czy wgrali soft?
        • Gość: jan Re: usuwanie fap/dpf IP: *.sattom.pl 21.06.12, 15:26
          TAM NA Wroclawskiej nic niema pod tym adresem. bylem tam umowiony na diagnostyke i ewentualne usuwanie,i doszlo do nieporozumienia bo rozmawiajac przez telefon okazalo sie ze umowili mnie gdzies w glownej firmie w poznaniu a to w walbrzychu to kiedys funkcjonowalo i sie zawinelo taka informacje dostalem dzwoniac rano jak stalem pod tym zamknietym warsztatem.
          • Gość: gość Re: usuwanie fap/dpf IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 15:30
            Na Wrocławskiej to już dawno ich nie ma, przenieśli się właśnie do Poznania.
          • Gość: jan Re: usuwanie fap/dpf IP: *.sattom.pl 21.06.12, 15:33
            jeszcze jedno: piszesz adres wroclawska 16? ja bylem tez na ulicy wroclawskiej za ronalem i nie wiem czy to te same miejsce. byc moze otwarli jakis nowy punkt. Mysle ze we wrocku napewno bedzie lepszy wybor co do firmy specjalizujacej sie w tych FAPach bo u nas nawet jak cos jest to raczej amatorszczyzna,i moga tylko czlowiekowi problemu narobic w dalszej eksploatacji,
        • Gość: Kiwi Re: usuwanie fap/dpf IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.12, 20:18
          500 za unieszkodliwienie tzn przewiercenie
          1000 za wygranie softu patent zdaje się z Dani akceptowany przez Forda
          W mojej cenie był oczywiście test na komputerze przed i po
    • Gość: TuneFORCE Re: usuwanie fap/dpf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 10:00
      Główną siedzibę firmy mamy w Poznaniu ale nadal działamy również w Wałbrzychu.
      Na Wrocławskiej 16 funkcjonuje serwis samochodowy, który wykonuje dla nas mechanikę a programy robię ja osobiście - po prostu dojeżdżam do Wałbrzycha. W Wałbrzychu umawiamy klientów na dni takie jak piątek, sobota,poniedziałek. Przy rezerwacji terminu proszę poinformować, że chcą Państwo wykonać usługę w Wałbrzychu a nie Poznaniu.

------------------------
      Pozdrawiam!
      Best regards!
      Grzegorz Stroisz
      www.tuneforce.pl
      www.dpfserwis.pl
      +48 696 05 4004
      • Gość: koniu Re: usuwanie fap/dpf IP: *.play-internet.pl 29.07.12, 13:56
        jebany

najpierw wątek sobie założył, a potem sobie odpisał
        trollować to trzeba umieć
        • Gość: TuneFORCE Do "koniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 15:15
          Drogi kucyku czy tam koniu...jeśli coś Ci nie pasuje to po pierwsze pod postem rodem z rynsztoku podpisz się imieniem i nazwiskiem a nie po cichaczu "buraczysz" zza klawiatury a po drugie napisz do administratora w tej sprawie, jeśli podzieli Twoją opinię to na pewno temat/posty polecą do kosza.

p.s Grzegorz to bardzo popularne imię a Neostrada jest zainstalowana w co 2gim mieszkaniu w PL...więc nie zabłysnąłeś "inteligencie"

------------------------
          Pozdrawiam!
          Best regards!
          Grzegorz Stroisz
          www.tuneforce.pl
          www.dpfserwis.pl
          +48 696 05 4004

• Gość: Grzegorz Re: Do "koniu" IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.12, 09:52
            Witam zainteresowanych wątkiem i Pana Grzegorza Z Tuneforce.
            Usługę miesiąc temu wykonał mi Pan Grzegorz w mondeo mk4.Gwarancja półroczna póki co po miesiącu po ingerencji w soft nic niepokojącego się nie dzieje.Po usunięciu dpf wymieniłem olej i kontroluje stan ( czy nie przybywa) Jeśli ktoś jest zainteresowany podam prywatnego maila lub telefon w celu weryfikacji i ewentualnie mogę przekazać większą ilość szczegółów zabiegu.
            Pozdrawiam
    • grzel500 Re: usuwanie fap/dpf 08.03.19, 18:21
      Lepiej nie usuwać, polecam czyszczenie / regenerację DPF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka