Dodaj do ulubionych

Do moderatora

IP: *.182.176.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 14:05
Dlaczego moje wpisy i tematy są usuwane? np.wczorajszy - dzisiejszy na temat naszych dróg? staram się pisać merytorycznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Cykloniusz Beniusz Re: Do moderatora IP: *.182.176.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 14:15
      J.w.
      • Gość: Zygmunt deBill Re: Do moderatora IP: *.182.176.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 14:19
        Moderatorze ciąć?
    • Gość: on czyli kto Re: Do moderatora IP: *.vodafone-net.de 12.07.12, 14:39
      Merytorycznie to możesz napisac besposrednio do ratusza o tym co Cię boli i doskwiera.Doktor rozpozna diagnozę i wypisze odpowiednie leki na wszystkie twoje bolączki
    • Gość: Mod@17 Re: Do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 20:45
      Po napisaniu posta przesuń myszkę poniżej niebieskiego prostąkąta.
      Po prawej stronie znajduje się pole z napisem WYśLIJ.
      Po kliknięciu post zostanie zgłoszony.
      Pozdrawiam
      Mod@17
      • Gość: Cykloniusz Beniusz Re: Do moderatora IP: *.146.31.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.07.12, 03:11
        Tak też czynię zawsze. Ale mój cały temat ,,wcieło'' jak i pojedyncze odpowiedzi do innych userów. Cykloniusz Beniusz vel Zygmunt deBill. (Wałbrzyszanin, bezpartyjny).
        • walbrzyszanin1 Re: Do moderatora 13.07.12, 13:45
          Bo temat komunikacji w Wałbrzychu jest mało istotny.
          Przecież to tylko takim zwykłym zjadaczom chleba coś przeszkadza lub ich drażni.
          Gdybyś kolego tak zbluzgał Szełemeja albo Rosiaków,no chociaż krzywo napisał o radnych lub trollach internetowych no ,to jest coś .A tak .......drogi,komunikacja a kogo to interesuje.
          To co się dziwisz że jest brak zapotrzebowania.
          • sol.77 Re: Do moderatora 13.07.12, 13:48
            walbrzyszanin1 Ciebie z pewnością interesuje opozycja w stosunku do Twierdzy Mobrukowej - popraw mnie - jeżeli się mylę? :)
            • Gość: Cykloniusz Beniusz Re: Do moderatora IP: *.centertel.pl 13.07.12, 15:50
              W wykasowanym temacie,, Nasze drogi" napisałem na temat ,,dzwonowości" zachowań kierowców jeżdżących Armii Krajowej i Wrocławską, którzy kórczowo trzymają się środkowej linii drogi.Wynika to z fatalnej nawierzchni drogi (dróg) tuż przy krawężnikach. Na w/w odcinku drogi jest dość miejsca na 2 pasy w każdym kierunku, co mogłoby teoretycznie nieco rozładować korki na tym ciągu.Pomysł tematu chyba bardzo nie spodobał się komuś, że ten zniknął nagle jak się pojawił...
              W żaden sposób nie naruszyłem reg. forum, no chyba że stwierdzeniem ,, dzwonowatość".
              :)
              • Gość: El testosteron Re: Do moderatora IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 16:09

>napisałem na temat ,,dzwonowości"

Kiedyś też pisałem o zjawisku "dzwonowości" i temat został skasowany.
                O co chodzi, komu to przeszkadza. Sprawa jest dziwna i wymaga wyjaśnienia.PS
                PS
                A kierowców , którzy kórczowo trzymają się środkowej linii drogi należy surowo karać. Ot co.
                • Gość: El testosteron Re: Do moderatora IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 16:13
                  A i zapomniałem.
                  Chciałem zaznaczyć, że popieram wszystkie działania naszego Prezydenta Pana Romana, który stara się poprawić nasz dziadowski los.
                  A tu moderator zrobił mi coś takiego i wykasował temat o " dzwonowości".
                  Wstyd Panie moderator.
                  • Gość: Cykloniusz Beniusz Re: Do moderatora IP: *.centertel.pl 13.07.12, 17:18
                    Kórcze, przepraszam za,, te kórczowo" - błąd siarczysty..., ale mi wstyd...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka