Gość: Cyloniusz Beniusz IP: *.182.176.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 14:05 Dlaczego moje wpisy i tematy są usuwane? np.wczorajszy - dzisiejszy na temat naszych dróg? staram się pisać merytorycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cykloniusz Beniusz Re: Do moderatora IP: *.182.176.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 14:15 J.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt deBill Re: Do moderatora IP: *.182.176.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 14:19 Moderatorze ciąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on czyli kto Re: Do moderatora IP: *.vodafone-net.de 12.07.12, 14:39 Merytorycznie to możesz napisac besposrednio do ratusza o tym co Cię boli i doskwiera.Doktor rozpozna diagnozę i wypisze odpowiednie leki na wszystkie twoje bolączki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mod@17 Re: Do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 20:45 Po napisaniu posta przesuń myszkę poniżej niebieskiego prostąkąta. Po prawej stronie znajduje się pole z napisem WYśLIJ. Po kliknięciu post zostanie zgłoszony. Pozdrawiam Mod@17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykloniusz Beniusz Re: Do moderatora IP: *.146.31.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.07.12, 03:11 Tak też czynię zawsze. Ale mój cały temat ,,wcieło'' jak i pojedyncze odpowiedzi do innych userów. Cykloniusz Beniusz vel Zygmunt deBill. (Wałbrzyszanin, bezpartyjny). Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzyszanin1 Re: Do moderatora 13.07.12, 13:45 Bo temat komunikacji w Wałbrzychu jest mało istotny. Przecież to tylko takim zwykłym zjadaczom chleba coś przeszkadza lub ich drażni. Gdybyś kolego tak zbluzgał Szełemeja albo Rosiaków,no chociaż krzywo napisał o radnych lub trollach internetowych no ,to jest coś .A tak .......drogi,komunikacja a kogo to interesuje. To co się dziwisz że jest brak zapotrzebowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Do moderatora 13.07.12, 13:48 walbrzyszanin1 Ciebie z pewnością interesuje opozycja w stosunku do Twierdzy Mobrukowej - popraw mnie - jeżeli się mylę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykloniusz Beniusz Re: Do moderatora IP: *.centertel.pl 13.07.12, 15:50 W wykasowanym temacie,, Nasze drogi" napisałem na temat ,,dzwonowości" zachowań kierowców jeżdżących Armii Krajowej i Wrocławską, którzy kórczowo trzymają się środkowej linii drogi.Wynika to z fatalnej nawierzchni drogi (dróg) tuż przy krawężnikach. Na w/w odcinku drogi jest dość miejsca na 2 pasy w każdym kierunku, co mogłoby teoretycznie nieco rozładować korki na tym ciągu.Pomysł tematu chyba bardzo nie spodobał się komuś, że ten zniknął nagle jak się pojawił... W żaden sposób nie naruszyłem reg. forum, no chyba że stwierdzeniem ,, dzwonowatość". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El testosteron Re: Do moderatora IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 16:09 >napisałem na temat ,,dzwonowości" Kiedyś też pisałem o zjawisku "dzwonowości" i temat został skasowany. O co chodzi, komu to przeszkadza. Sprawa jest dziwna i wymaga wyjaśnienia.PS PS A kierowców , którzy kórczowo trzymają się środkowej linii drogi należy surowo karać. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El testosteron Re: Do moderatora IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 16:13 A i zapomniałem. Chciałem zaznaczyć, że popieram wszystkie działania naszego Prezydenta Pana Romana, który stara się poprawić nasz dziadowski los. A tu moderator zrobił mi coś takiego i wykasował temat o " dzwonowości". Wstyd Panie moderator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykloniusz Beniusz Re: Do moderatora IP: *.centertel.pl 13.07.12, 17:18 Kórcze, przepraszam za,, te kórczowo" - błąd siarczysty..., ale mi wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś