Dodaj do ulubionych

Poproszę o pomoc w waznej sprawie.

IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 18:11
Dzisiaj z innej beczki.
Zauważyłam ostatnio u siebie dziwne objawy.
Moze ktoś z forumowiczów miał podobne, czy iść z tym do lekarza czy poczekać aż samo ustanie ?
uderzenia gorąca,
oblewające zimne poty,
zawroty i bóle głowy,
płaczliwość nadpobudliwość, wahania nastroju,
nasilająca się depresja,
bezsenność, znużenie,
zmęczenie – brak energii,
nadwrażliwość na zmiany pogodowe,
kołatania serca,
zaparcia, zaburzenia jelitowe,
nawracające stany zapalne pęcherza,
przyrost masy ciała,
suchość skóry, błon śluzowych, brak nawilżenia w pochwie, otarcia, pieczenie, świąd,
zmniejszone libido,
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwa Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 18:16
      Typowe objawy menopauzy.
      Dlatego jesteś taka upierdliwa.
      Nie idź z tym do kardiologa.
    • Gość: Kostucha Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. IP: *.pools.arcor-ip.net 01.08.12, 18:31
      Pozostal ci jeszcze tydzien... !! Zacznij sprzatac po sobie i przeprosc wszystkich forumowiczow na odchodne !!
      • Gość: kermit Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 20:26
        Twój post MałaMi- ani śmieszny, ani ciekawy, ani inteligentny. Ba.... powiem,że żenujący i godny zastanowienia jedynie specjalistów-psychiatrów.
        Ps. daj sobie kobieto spokój z klikaniem, zajmij się głaskaniem kota, podlewaniem pelargonii na oknie i śledzeniem losów bohaterów seriali
    • Gość: w obronie Whisky Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 20:31
      Ha. Wystarczy odrzucić jaranie ,zmienić dietę,tryb życia,otoczenie.
      Wiem wiem to nie takie proste ..

Powodzenia
    • Gość: kot filemon Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. IP: 46.115.48.* 01.08.12, 20:38
      Zdecydowanie brak witaminy S
      • Gość: ... Do "kermit" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 22:17
        Masz się za inteligentnego, a tak łatwo dajesz wpuszczać się w maliny przez podróbki.
        Przynajmniej mógłbyś sprawdzić IP, z których brandzluje wam mózgi Mała Mi.
        Tak czy siak, trzeba przyznać uczciwie, że baba bije was inteligencją.
        • Gość: Mała Mi Re: Do "kermit" IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 22:27
          > Przynajmniej mógłbyś sprawdzić IP
          Ty to masz obsesję na punkcie IP.
          Dzisiaj jestem na występach gościnnych w sąsiedniej dzielnicy.
          • Gość: ... Re: Do "kermit" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 22:29
            Podaj adres. Podrzucę ci wibrator.
            • Gość: kermit Re: Do "kermit" IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 22:38
              jesteś jak łysy jeleń.pozdrawiamy z mm (hihihi) . Słucham....
    • lekarzspecjalista Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. 01.08.12, 22:35
      Broń Boze do lekarza! Jeszcze cię wyleczy!!!!!
      • Gość: anna Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.12, 23:09
        taaaa.... szczególnie do takiego który pisze boze----------------------------
        • lekarzspecjalista Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. 01.08.12, 23:14
          Morze pisałaś w borze?
          • lekarzspecjalista Re: Poproszę o pomoc w waznej sprawie. 01.08.12, 23:19
            Wyma żony partner doradzi jak poprawić libido: libidokobiet.wymarzonypartner.com/przyczyny-braku-libido-u-kobiet/
          • Gość: Mała Mi Re: do anny i lekarzaspecjalisty IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 23:20
            Proszę nie przenosić indywidualnych wojenek z sąsiednich wątków.
            Ja cierpię.
            • Gość: Mała Mi Re: do lekarzaspecjalisty IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 23:25
              O lekarzuspecjalisto , podesłałeś link do reklamy, wolno wam ?

VIAMEA - 4TAB - ZOSTAŃ BOGINIą SEKSU! - 59,90 zł\op
              1 tabletka na 30 minut przed seksem
              15 zł za numerek ????????
              • lekarzspecjalista Re: do lekarzaspecjalisty 01.08.12, 23:31
                To partner żony Wyma, a nie ja... ja się czym innym param.
    • Gość: Mała Mi do autora dziekuję uroczy anonimowy wielbicielu za troskę :D IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.12, 09:41
      o dziękuję ci za troskę i zaangażowanie w tej sprawie mój wielbicielu :D

wszystkie te objawy sygnalizuja zaspół SKS, który faktycznie zaczyna mi doskwierać :D

• Gość: ; Re: dziekuję uroczy anonimowy wielbicielu za tros IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 10:23
        Do autora.
        Geniusz ma ograniczenia, głupota nie jest aż tak upośledzona
        • Gość: geniusz Re: ; IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 10:41
          ...każdy może czynić to samo, albo jeszcze więcej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka