IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.12, 22:59
Czy ktos skorzystal z promocji Orange dawna Telekomunikacha z pakietu Funpack prosze o opinie, dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: geol Re: Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 21:55
      Z ofertą można zapoznać się na portalu orange.pl
      Ja posiadam wzmiankowany pakiet (Neostrada - 6 Mb, telefonia internetowa, TV ) Z telewizji nie
      korzystam. Wydaje się, że oferta jest atrakcyjna - opłata miesięczna jest stała w całym okresie
      umownym (dwa lata). Łącze jest bardzo stabilne, nie zanotowałem jeszcze ani jednej przerwy.
      Rozmowy telefoniczne nielimitowane, pakiet darmowych minut na komórki (nie wiem tylko ile
      ale o to można zapytać oferenta - po przekroczeniu tego limitu płaci się 28 gr za min. W tym
      tylko wypadku opłata miesięczna wzrosła by).
    • Gość: pracownik Re: Orange IP: *.204.118.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.08.12, 16:04
      Ja bym poleciła i polecam każdemu kto się zgłosi. Oferta na prawdę fajna, masz nie ograniczone połączenia na telefony stacjonarne w całej Polsce, USA,Kanadzie Unii Europejskiej i Australii, prócz tego od 13 sierpnia weszła promocja, że za 104zł miesiecznie cena brutto masz 10mb szybkości internetu przedtem było 2mb w takiej samej cenie no i oczywiście telewizje 74 kanały w tym 13 hd, cały sprzęt masz za 0zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka