Gość: Ada IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.12, 11:39 Witam.Proszę polećcie mi dobrą krawcową,potrzebuję wykonać kilka przeróbek.Koło Kryształowej dobrze szyje,ale strasznie długo się czeka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tt Re: Dobra krawcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 12:19 W Boguszowie jest, daj maila, to podeślę namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Dobra krawcowa do: tt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.12, 15:50 Trochę za daleko.Jestem z Podzamcza.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsfsd Re: Dobra krawcowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.12, 12:20 Polecam krawcową na targowisku ABAKUS (obok reala) naprzeciwko rolet magda m. Tanio solidnie i szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Dobra krawcowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.12, 15:48 Na targowisku,pierwsze wejście? Obok solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsfsd Re: Dobra krawcowa IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 23:25 pierwsze przejscie za solarium.Tak jak napisałem naprzeciwko rolet magda m a nie na przeciwko sklepu spozywczego:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Dobra krawcowa do:dsfsd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.08.12, 10:48 Ok.Dziękuję,myślałam,że naprzeciw spożywczego? Tak też podobno długo się czeka. Odpowiedz Link Zgłoś