wch2010 30.11.12, 12:01 Jak to, jeszcześta rabanu nie podnieśli? nasz.walbrzych.pl/4423/po-nowym-roku-w-nocy-w-walbrzychu-chleba-nie-kupisz/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
placzacy_z_oslami Re: Forumowi alkoholicy 30.11.12, 12:38 To, że komentarze pod "artykÓłem" :) są wręcz zabawne, to pikuś. Jednak, żeby "redakcyjnie" wpaść na taki geniusz przewidywań "(...) w mieście rozkwitną meliny pijackie, w których sprzedawać się będzie alkohol wątpliwego pochodzenia. I tym sposobem szacowni radni, być może powodowani troską o mieszkańców naszego miasta, żeby przypadkiem nie staczali się kupując legalny alkohol z legalnego źródła przyczynią się do wzrostu przestępczości w mieście."... no - to już wyższa szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Forumowi alkoholicy 30.11.12, 14:00 Coś muszą robić nasi radni na sesjach. Nic nie otworzą , bo kasa pusta, to chociaż zamknąć można za free. Osobiście mi to zwisa, przeżyłem juz takich co otwierali wódopoje od 13-tej, przeżyję i tych co zamykają o 23-ej. Jedno jest pewne, głupota jest zjawiskiem ponadpartyjnym i ponadczasowym. Odpowiedz Link Zgłoś
tepiciel_trolli Re: Forumowi alkoholicy 01.12.12, 12:34 > Jak to, jeszcześta rabanu nie podnieśli? Jak to nie? Przecież to ty otworzyłeś wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
sol.mi.do.re Re: Forumowi alkoholicy 01.12.12, 20:38 "Myślę sobie, że mówiąc "co dziesiątego" chyba nie doszacowałem" – powiedział Grzegorz Braun :-) Odpowiedz Link Zgłoś