rikifiki 08.01.13, 10:48 Mam pytanie do uzytkownikow odnosnie jakosci,stabilnosci etc. generalnie wszelkich informacji jak toto sie sprawuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopex Re: Internet + TV z Dialogu 08.01.13, 11:19 Zależy gdzie mieszkasz. Jeśli poza blokowiskami typu Podzamcze, Piaskowa Góra, gdzie okablowanie jest lepsze to lepiej w ogóle daruj sobie Dialog. Mam telefon, kablówkę i internet w jednym pakiecie i jeśli miałbym coś powiedzieć o Dialogu, to poza słowami powszechnie uważanymi za obelżywe nie mam nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Internet + TV z Dialogu 08.01.13, 11:37 U mnie w okolicy Dialog ma własną infrastrukturę. Mam od nich internet od trzech lat. Jestem zadowolony. Podobnież od czasu kiedy przejęła ich Netia skiepściła się obsługa klienta. To być może, ale szczęśliwie nie musiałem się o tym przekonywać. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaxxx111 Re: Internet + TV z Dialogu 08.01.13, 15:05 zgadzam sie w sto procentach z Toba !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś