Dodaj do ulubionych

remont ul. 11-go Listopada

27.01.13, 23:34
Jestem entuzjastom remontownia (i budowania) dróg w naszym mieście. Cieszę się,że 11-go Listopada jest/będzie remontowana. Nie rozumiem jednak faktu wyłączenia części tej ulicy od Biedronki do pl.Górnika z użytkowania na okres zimowy. Być może jest jakieś uzasadnienie tego faktu - dlatego będę wdzięczny za info. ( stan nawierzchni w chwili zamknięcia nie był gorszy od innych odcinków tej ulicy)
Obserwuj wątek
    • rym_cym_cym3 Re: remont ul. 11-go Listopada 28.01.13, 02:13
      13wal napisał(a):

> Jestem entuzjastom remontownia

Witam.
      A ja jestem specjalistom w tej dziedzinie i informujem cię niniejszem, zgodnie z twojem zresztą życzeniem, że konieczność zamknięcia części tej ulicy od Biedronki do pl.Górnika wynikła z przyczyn technicznych, niezależnych od Zarządcy.
      • awakener Re: remont ul. 11-go Listopada 28.01.13, 08:27
        A ja – psia Wasza edukacja - jestem entuzjastą poprawnej polszczyzny.
    • emilek_2005 Re: remont ul. 11-go Listopada 03.02.13, 11:10
      13wal napisał(a):

> Jestem entuzjastom remontownia (i budowania) dróg w naszym mieście. Cieszę się,
      > że 11-go Listopada jest/będzie remontowana. Nie rozumiem jednak faktu wyłączeni
      > a części tej ulicy od Biedronki do pl.Górnika z użytkowania na okres zimowy. By
      > ć może jest jakieś uzasadnienie tego faktu - dlatego będę wdzięczny za info. (
      > stan nawierzchni w chwili zamknięcia nie był gorszy od innych odcinków tej uli
      > cy)

Dal mnie to o czym piszesz również wydaje się nie tylko dziwne, ale pozbawione sensu. Z doświadczenia tłumaczę to tak: osoby które remontują drogi w zimie, wyłączają części dróg na okres kilku miesięcy utrudniając życie innym nie potrafią myśleć! Nie robią tego z przekory, a jest to efekt ich całkowitej bezmyślności, powiązanej z brakiem jakiejkolwiek skutecznej kontroli! Również jestem zwolennikiem remontowania i naprawy wałbrzyskich dróg, ale w cywilizowany sposób, tj. w lecie, szybko i skutecznie, a nie w zimie, w bliżej nieokreślonym terminie .... Dodam też, że oczywistym jest (dla każdej kompetentnej w budownictwie osoby) że roboty drogowe zimą się nie prowadzi, a należy je tak zaplanować, aby przed zimą je ukończyć !!!
      • pozor_vlack Re: remont ul. 11-go Listopada 03.02.13, 11:33
        emilek_2005 napisał:
        > .... Dodam też, że oczywistym jest (dla każdej kompetentnej w budownictwie osob
        > y)
        Oczywiście, ty emilko_jurandzie znasz sie na tym najlepiej.
        Szkoda, że już nie budujesz, tylko walisz (głupa).
        • anila80 Re: remont ul. 11-go Listopada 03.02.13, 12:12
          zaraz przed szkola nr 22 po srodku jezdni jest WIELKA,GLEBOKA!!! wyrwa,ktora moze spowodowac powazny wypadek,jest tam juz jakies 2-3 tygodnie i nikt z tym nic nie robi,nie ma nawet zadniego oznakowania aby uwazac w tym miejscu,jezeli ktos uszkodzi sobie samochod prosze zglaszac zaraz na policje,moze jak wlasciciele tej drogi zaczna placic odszkodowania to wezma sie za robote
        • emilek_2005 do pozor_vlack 05.02.13, 16:26
          Vlack - znowu pusta krytyka i nic więcej, ani jednego sensownego w temacie postu zdania. Takie są wszystkie Twoje wypowiedzi, kompletnie pozbawione sensu i związku z postem. Czy Ty masz cokolwiek do powiedzenia na jakikolwiek temat, czy masz jakąkolwiek wiedzę, czy masz rozum ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka