feldkuratkatz99 05.10.13, 16:17 www.gazetawroclawska.pl/artykul/1006985,diagnoza-spoleczna-2013-walbrzych-wsrod-najgorszych-miast,id,t.html?cookie=1 No, no ciekawe ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netowy_szperacz Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 17:01 Feldek, daj żyć. Ten psor Warszawę stawia w jednym szeregu z Wałbrzychem. Przecież to absurd Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 17:26 netowy_szperacz napisał(a): > Przecież to absurd Dlaczego? Sugerujesz, żeby wyłączyć któreś z tych miast z tego rodzaju bdań? Odpowiedz Link Zgłoś
netowy_szperacz Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 17:54 Sugeruję, żeby dołączyć Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 18:18 netowy_szperacz napisał(a): > Sugeruję, żeby dołączyć Chicago. I ta akurat sugestia, jest absurdalna. W takim "rankingu", ktoś musi być na przedzie a ktoś na końcu. Tym razem padło na Wałbrzych. I to by było na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 18:24 netowy_szperacz napisał(a): > Sugeruję, żeby dołączyć Chicago. ------- Odpowiedniejsze byłoby Detroit ! Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 20:10 feldkuratkatz99 napisał(a): > netowy_szperacz napisał(a): > > > Sugeruję, żeby dołączyć Chicago. > ------- > Odpowiedniejsze byłoby Detroit ! A jednak Świdnica wpadła po kasę do Wałbrzycha i jak na razie się w Wałbrzychu więcej dzieje niż w twoim zadoopu świdnickim. swiebodzice.naszemiasto.pl/artykul/1989443,swidnica-do-mordoru-po-pieniadze,id,t.html A puki co qwe33 szuka aswaltu haha. Autor: qwe33 02.10.13, 19:54 qwe33 napisał: Może, żeby zamiast igrzysk dla siebie, w pierwzej kolejności postarali się o chleb dla nas - Od ponad 30 lat, w godzinach szczytu od Dworca Miasto, do "Huty" totalny korek! Aswalt, a w zasadzie to co z niego zostało, pamięta chyba jeszcze Gomółkę a na pewno wczesnego Gierka! Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 20:29 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > netowy_szperacz napisał(a): > > > > > Sugeruję, żeby dołączyć Chicago. > > ------- > > Odpowiedniejsze byłoby Detroit ! > > > A puki co qwe33 szuka aswaltu haha. ----- Póki co to puknij się w ten pusty dekiel analfabeto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 20:33 feldkuratkatz99 napisał(a): > forummm napisał(a): > > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > > netowy_szperacz napisał(a): > > > > > > > Sugeruję, żeby dołączyć Chicago. > > > ------- > > > Odpowiedniejsze byłoby Detroit ! > > > > > > > A puki co qwe33 szuka aswaltu haha. > ----- > Póki co to puknij się w ten pusty dekiel analfabeto !!! > > No puki jak aswaltowe tłuki a z grzeczności tak zapytam stara w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 18:28 Taki to wasz profesor i jego opinie: "Koalicja SLD z PiS jest bardziej prawdopodobna niż SLD z Platformą" – mówi w rozmowie z "Rzeczpospolitą" socjolog prof. Janusz Czapiński. natemat.pl/64259,miller-moze-pojsc-do-lozka-z-kaczynskim-prof-janusz-czapinski-wieszczy-koalicje-pis-sld Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 18:50 pozor_vlack napisała: > "Koalicja SLD z PiS jest bardziej prawdopodobna niż SLD z Platformą" Już widzę jak się Miller sam z własnej woli "dekomunizuje" i Kaczyńskiego, optującego za aborcją! Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 20:07 feldkuratkatz99 napisał(a): > www.gazetawroclawska.pl/artykul/1006985,diagnoza-spoleczna-2013-walbrzych-wsrod-najgorszych-miast,id,t.html?cookie=1 > No, no ciekawe ! Chyba pisał ten artykuł jakiś półgłówek ze Świdnicy Typu feldek i qwe33 aswaltowy potworek. Inne dane mówią co innego wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/1862511,najlepsze-miasto-do-zycia-to-walbrzych-wyniki-plebiscytu,id,t.html A tymczasem qwe33 mówi że aswaltu brak Autor: qwe33 02.10.13, 19:54 qwe33 napisał: Może, żeby zamiast igrzysk dla siebie, w pierwzej kolejności postarali się o chleb dla nas - Od ponad 30 lat, w godzinach szczytu od Dworca Miasto, do "Huty" totalny korek! Aswalt, a w zasadzie to co z niego zostało, pamięta chyba jeszcze Gomółkę a na pewno wczesnego Gierka! Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 05.10.13, 20:52 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > www.gazetawroclawska.pl/artykul/1006985,diagnoza-spoleczna-2013-walbrzych-wsrod-najgorszych-miast,id,t.html?cookie=1 > > No, no ciekawe ! > > > Chyba pisał ten artykuł jakiś półgłówek ze Świdnicy Typu feldek i qwe33 aswalto > wy potworek. ------ Profesor Czapiński towarzysz partyjny i dobry znajomy twojego Doktorka ( zresztą dane do diagnozy w większości pochodzą z UM ) Odpowiedz Link Zgłoś
doidiotyforummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 11:39 No tak nie wykształcony i nie douczony idiota forummm podważa kompetencje profesora. Wam bliżej do komuny niż jemu coś mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 13:02 doidiotyforummm napisał(a): > No tak nie wykształcony i nie douczony idiota forummm podważa kompetencje profe > sora. Wam bliżej do komuny niż jemu coś mi się zdaje. Nikogo nie podważam, na jakiej podstawie przeprowadzono te badania ?, co wybrano 10 osób z opozycji albo złapano 10 osób ze Świdnicy i oni się wypowiedzieli na temat Wałbrzycha ?. Może profesor korzystał z forum i widział wasze durne zazdrosne wpisy. Ja pokazuje że jednak ludziom się tutaj dobrze mieszka, co jest wynikiem wygrana w plebiscycie i opis tego. Nie zdziwił bym się jak by ten profesorek był ze Świdnicy. Tylko świdniczanie pieprzą głupoty takie, ale to jest efekt zazdrości. doidiotyforummm i tak wiemy że to ty feldkuratkatz99 Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 13:20 doidiotyforummm napisał(a): No tak nie wykształcony i nie douczony idiota forummm podważa kompetencje profesora. Wam bliżej do komuny niż jemu coś mi się zdaje. Żebyś się nie usrał z tym profesorem, u mnie w Liceum cała kadra z pokoju nauczycielskiego był takimi profesorami. Zawodowo związany z Katedrą Psychologii Społecznej na Wydziale Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego, na UW objął stanowisko profesora. pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Czapiński Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 16:00 pozor_vlack napisała: > doidiotyforummm napisał(a): > No tak nie wykształcony i nie douczony idiota forummm podważa kompetencje pr > ofesora. Wam bliżej do komuny niż jemu coś mi się zdaje. > > Żebyś się nie usrał z tym profesorem, u mnie w Liceum cała kadra z pokoju na > uczycielskiego był takimi profesorami. > > Zawodowo związany z Katedrą Psychologii Społecznej na Wydziale Psychologii U > niwersytetu Warszawskiego, na UW objął stanowisko profesora. > > pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Czapiński ------- Czy to dyskredytuje w jakimkolwiek stopniu jego badania ? No chyba , że ponad nie przedkładasz plebiscyty dla forumowych niedorozwojów którymi tak wachluje sie tutaj jeden z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 16:40 feldkuratkatz99 napisał(a): > Czy to dyskredytuje w jakimkolwiek stopniu jego badania ? Nie znam jego metodologii. Zapewne lewacka. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 18:01 feldkuratkatz99 napisał(a): > ------- > Czy to dyskredytuje w jakimkolwiek stopniu jego badania ? > > No chyba , że ponad nie przedkładasz plebiscyty dla forumowych niedorozwojów kt > órymi tak wachluje sie tutaj jeden z nich. Pytanie jak były przeprowadzone badania, kto je przeprowadzał czy profesorek był tutaj osobiście ? czy tylko z forum od idiotów ze Świdnicy wziął opinie ? czy od qw33 który praktycznie miasta nie zna i nie wie co się dzieje na świecie. A może zlecił to komuś ze Świdnicy a świdniczanie wiadomo jak postąpią. Np. tobie dać takie zlecenie to wiadomo jak byś przeprowadził ankietę, pewnie sam byś powpisywał bzdury tacy już są świdniczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 18:28 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > ------- > > Czy to dyskredytuje w jakimkolwiek stopniu jego badania ? > > > > No chyba , że ponad nie przedkładasz plebiscyty dla forumowych niedorozwo > jów kt > > órymi tak wachluje sie tutaj jeden z nich. > > > Pytanie jak były przeprowadzone badania, kto je przeprowadzał.... --- Tu masz wszystko na ten temat: www.diagnoza.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
doidiotyforummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 19:39 "Nikogo nie podważam" jesteś jednak zupełnym kretynem i wtórnym analfabetom. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 20:02 doidiotyforummm napisał(a): > "Nikogo nie podważam" jesteś jednak zupełnym kretynem i wtórnym analfabetom. feldkuratkatz99 po co zmieniasz tyle nicków i tak wiadomo że to ty. A kretynem jesteś ty i w dodatku chorym upośledzonym bo myślisz że z Marsa masz wykształcenie hehe, już twoją inteligencje nieraz wyśmiewano a ty dalej swoje, widzisz jak qwe33 wpadł, przyjdzie i czas na ciebie. I tak z grzeczności stara w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 20:55 doidiotyforummm napisał(a): > "Nikogo nie podważam" jesteś jednak zupełnym kretynem i wtórnym analfabetom. -------- Wtórny to raczej komplement, bo sugeruje, że wcześniej jednak był. Według wszelkich znaków na niebie i na ziemi to funkcjonalny analafabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
doidiotyforummm Re: Najgorsze miasta w Diagnozie Społecznej 2013 06.10.13, 21:13 Wtórny bo nie chciałem obrażać jego nauczycieli, ale mam wrażenie że koza i świnia to maks od kogo mógł pobierać lekcje. Zresztą nawet one pewnie go olały. Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Bezmyślnych wyzwala czas,mądrych logika-Epikur 07.10.13, 00:08 doidiotyforummm napisał: > "Nikogo nie podważam" jesteś jednak zupełnym kretynem i wtórnym analfabetom.-------------------------------------------------------------------------- Nie, żebym przywiązywał jakąś szczególną wagę do waszych debilnych pyskówek , ale z wrodzonej ciekawości zapytam : Wiemy, że "forummm" to ofiara typowej mieszaniny schizofrenii i dysleksji. W zderzeniu z taką przypadłością chyba każdy nauczyciel jest bezradny . Ty "doidiotyforummm" masz się jednak za osobę prawidłowo wyedukowaną , zdradź więc tajemnicę ; koza czy świnia zapomniała pouczyć cię na lekcji z języka polskiego, że wyraz " analfabetom" odnosimy do wielu kretynów, zaś wyraz "analfabetą" tylko do jednego? Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 00:27 awakener napisał(a): > ...koza czy świnia zapomniała pouczyć cię na lekcji... "Uczył Marcin Marcina..." Zatem zostaw ten mentorski ton naszej forummmowej "gwieździe", bo każdemu - Tobie też - taka wpadka przydarzyć się może, czego powyższy fragment, jest najlepszym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 11:02 Razem ze swoją kozą i świnią nauczcie się zaimków. W razie gdyby nauka przekraczała wasze możliwości to tu masz ściągę: www.sciaga.pl/slowniki-tematyczne/3254/zaimki-rzeczowne/ Gdybyś przypadkiem miał na myśli zwracanie się do ciebie z dużej litery, to przyjmij do wiadomości, że taka forma byłaby bardziej śmieszna niż tytułowanie łańcuchowego kundla: Wasza Wysokość. Przy okazji. Tak się zapędziłeś, że od tej pory nie musisz już ukrywać się pod dwoma pseudonimami. Przynajmniej dla mnie stało się jasne, że "qwe33" i "doidiotyforummm", to ten sam matoł. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 11:39 Za ściągę dziękuję, choć to strzał "kulą w płot"! Tu nie o "zaimki rzeczowe" a o osobowe chodzi, a to zmienia nieco postać rzeczy - "matole"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 15:26 No cóż. Skoro twój nawiedzony świat jest na tyle upośledzony, że nie istnieje w nim zaimek osobowy "cię", podlegający deklinacji przez przypadki w 2 os. liczby pojedynczej wyrazu TY, to nic dziwnego, że masz również problemy z pisemnym wykazaniem ułomności tego wyrażenia w swoim zarzucie. Niestety, w takiej sytuacji na pewno nie pomoże ci już ani nauczyciel "świnia", ani nauczyciel "koza". Spróbuj może szczęścia w kontakcie z egzorcystą albo u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 15:57 qwe33 wypowiada się na temat języka polskiego no koorwa spadłem z krzesła haha. Autor: qwe33 02.10.13, 19:54 qwe33 napisał: Może, żeby zamiast igrzysk dla siebie, w pierwzej kolejności postarali się o chleb dla nas - Od ponad 30 lat, w godzinach szczytu od Dworca Miasto, do "Huty" totalny korek! Aswalt, a w zasadzie to co z niego zostało, pamięta chyba jeszcze Gomółkę a na pewno wczesnego Gierka! Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 16:19 awakener napisał(a): >Spróbuj może szczęścia w kontakcie z egzorcystą albo u psychiatry. Sadzę, ze qwe33 pomoże już tylko leczenie u dr. Oetkera. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 16:30 pozor_vlack napisała: > awakener napisał(a): > > >Spróbuj może szczęścia w kontakcie z egzorcystą albo u psychiatry. > > Sadzę, ze qwe33 pomoże już tylko leczenie u dr. Oetkera. qwe33 ma syndrom AsWaltu i Gomółki Autor: qwe33 02.10.13, 19:54 qwe33 napisał: Może, żeby zamiast igrzysk dla siebie, w pierwzej kolejności postarali się o chleb dla nas - Od ponad 30 lat, w godzinach szczytu od Dworca Miasto, do "Huty" totalny korek! Aswalt, a w zasadzie to co z niego zostało, pamięta chyba jeszcze Gomółkę a na pewno wczesnego Gierka! Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 17:05 awakener napisał(a): > No cóż. Skoro twój nawiedzony świat jest na tyle upośledzony, że nie istnieje w > nim zaimek osobowy "cię", podlegający deklinacji przez przypadki w 2 os > . liczby pojedynczej wyrazu TY, to nic dziwnego, że masz również proble > my z pisemnym wykazaniem ułomności tego wyrażenia w swoim zarzucie. Gdybyś za wszelką cenę nie chciał udowodnić swojej racji, doczytałbyś link, który Ci wkleiłem (chyba, że nie potrafisz go otworzyć?) gdzie między innymi jak byk stoi: Zasadą polskiej grzeczności jest między innymi umniejszanie własnej wartości, a wywyższanie osoby rozmówcy. Dlatego w korespondencji tzw. zaimki osobowe (Ty, z Tobą, Ci, do Ciebie itp., ale też Wy, z Wami, do Was itp.) oraz tzw. dzierżawcze (np. Twój, Twojej, Wasz, Wasi) zapisujemy wyłącznie wielką literą. Okazujemy w ten sposób szacunek odbiorcy, bez względu na jego wiek czy miejsce w hierarchii społecznej. O sobie natomiast piszemy tylko i wyłącznie literą małą. Dodajmy, że mówiąc czy pisząc o sobie, pomijamy z reguły zaimek ja. Wystarczy użyć formy czekałem, piszę, bedę czekać itd. Chyba że chcemy dokonać porównania: „Ja jestem punktualny, a ty / Ty ciągle się spóźniasz”. Poprawna jest więc forma drugiego z podanych zdań: „Cześć, czemu Cię wczoraj nie było, a ja pod blokiem czekałem na Ciebie?”. — Małgorzata Marcjanik, prof., UW czy Zaimki osobowe w korespondencji piszemy, rozpoczynając je wielką literą. Czy zasada ta powinna być stosowana także w Internecie, jeśli w tekście umieszczonym na forum dyskusyjnym lub czacie zwracamy się bezpośrednio do konkretnej osoby lub grupy osób? Zasady pisowni zaimków (osobowych i dzierżawczych) są takie same i w korespondencji tradycyjnej, i w internecie (także w SMS-ach). Powinniśmy więc pisać: „Myślę o Tobie”, „Chcę Cię zapytać...”, „Odpowiem Wam jutro”, „Twój pomysł mi się nie podoba”. Wątpliwości co do pisowni omawianych zaimków mają zapewne związek z tym, że grzeczność językowa się demokratyzuje i upraszcza. Mówimy i piszemy szybko, stąd piszącemu w szybkim tempie na klawiaturze komputera wygodniej jest nie używać klawisza shift. Być może w przyszłości wskazane zasady się zmienią. Na razie ze względów grzecznościowych adresata każdego komunikatu, niezależnie od medium, należy zapisać wielką literą. — Małgorzata Marcjanik, prof., Uniwersytet Warszawski (Tu link, który na pewno otworzysz(!): poradnia.pwn.pl/lista.php?id=8337 ) Zatem jak widzisz, nie jest to mój "nawiedzony świat"; a jak dobrze i solidnie przyłożysz się do przeczytania (ze zrozumieniem!) zalinkowanego w moim poprzednim poście tekstu to zrozumiesz, że tylko ostatni cham i prostak, zasad tych nie respektuje. > Niestety, w takiej sytuacji na pewno nie pomoże ci już ani nauczyciel "świnia" > , ani nauczyciel "koza". > Spróbuj może szczęścia w kontakcie z egzorcystą albo u psychiatry. Oszczędzę Ci rad w podobnym stylu i chyba wiesz dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 17:29 Mimo, że przewidziałem twoją woltę to widzę, że dysleksja poczyniła jednak u ciebie poważne zaburzenia w rozumieniu pisanego tekstu. OK. Zrobię ci przyjemność i powtórzę raz jeszcze, to co już wcześniej napisałem: > Gdybyś przypadkiem miał na myśli zwracanie się do ciebie z dużej litery, to przyjmij do wiadomości, że taka forma byłaby bardziej śmieszna niż tytułowanie łańcuchowego kundla: Wasza Wysokość. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 18:14 awakener napisał(a): > Mimo, że przewidziałem twoją woltę... ??? Co i gdzie przewidziałeś? Chyba, że o "przywidzeniach" (swoich!) - mówisz! Z uporem maniaka przekonywałeś mnie, że zaimki rzeczowe, piszemy z małej litery; teraz, kiedy udowodniłem Ci, że nie miałeś racji - odwracasz kota ogonem, dając mi do zrozumienia, że mnie nie lubisz i dlatego piszesz z małej! > widzę, że dysleksja poczyniła jednak u ciebie poważne zaburzenia w rozumieniu > pisanego tekstu. Mógłbyś wskazać jakiś przykład, gdzie rzekomo mam "poważne zaburzenia w rozumieniu pisanego tekstu", czy tylko z bezsilnej złości i chęci "dokopania mi" tak "podszczekujesz"??? > OK. Zrobię ci przyjemność i powtórzę raz jeszcze, to co już wcześniej napisałem: Jeśli nie sprawi Ci problemu, to poproszę o link to tego "wcześniejszego" tekstu, bo chyba mi "umknął"! > > Gdybyś przypadkiem miał na myśli zwracanie się do ciebie z dużej liter > y, to przyjmij do wiadomości, że taka forma byłaby bardziej śmieszna niż tytuło > wanie łańcuchowego kundla: Wasza Wysokość. Cóż? Nie powiem, żeby było mi przykro z powodu iż z tej wymiany zdań wychodzisz podwójnie przegrany; raz, że nie miałeś merytorycznie racji w sprawie pisowni zaimków osobowych a dwa, że potwierdzasz moje o Tobie mniemanie żeś cham i prostak, który z powodu braku rzeczowych argumentów reaguje agresją i obelgami. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 18:42 Śledzę z niejakim zainteresowaniem tą Waszą wymianę zdań (nie żebym się miał wtrącać, broń Boże) i widzę,że zaczęliście meandrować, odpłynęliście od początkowego tematu postu. Może zamiast nauki dysgraficznych osobników powrócicie do pierwotnego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 20:08 qwe33 zażyczył sobie: > Jeśli nie sprawi Ci problemu, to poproszę o link to tego "wcześniejszego" tekstu, bo chyba mi "umknął"! ------------- Mówisz ...i masz: forum.gazeta.pl/forum/w,168,147279424,147303679,Re_A_Ciebie_kto_polskiego_uczyl_.html Mam i dobrą wiadomość dla ciebie: Nie jesteś jedynym przygłupem na tym forum. Możesz mi wierzyć, że są tu lepsi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 22:20 Twój ostatni post zmusił mnie do powrotu do rozmowy, którą zakończyłem i uważałem za zamkniętą. Ze skruchą i zażenowaniem muszą wyznać, iż tekst o zwracaniu się do mnie z dużej litery to jak tytułowanie kundla "Waszą Wysokością" - rzeczywiście mi umknął! :-( Gdyby nie to, nasza rozmowa miałaby zgoła inny - krótszy - przebieg. Teraz, w kontekscie tego "wywodu", nabierają sensu Twoje wypowiedzi o Twoich przewidywaniach i o moich "zaburzeniach w rozumieniu pisanego tekstu". Niestety! "Mleko się wylało" i muszę się pokajać - co niniejszym czynię. Nie zmienia to jednak zasadniczo mojego zdania na Twój temat. No, może tylko tyle, że plujesz jadem nie tylko wtedy, gdy brak Ci argumentów, ale w zasadzie zawsze! Z drugiej strony, "nie ma tego złego..." bo dzięki temu "przeoczeniu" udowodniłem, że jeśli chodzi o pisownię zaimków osobowych, racja leży po mojej stronie a Twoje "fanaberie" w tym względzie, są tylko Twoimi fanaberiami i - czy to wrodzonym, czy to nabytym - chamstwem. awakener napisał(a): > Mam i dobrą wiadomość dla ciebie: Niestety. Nie mogę się zrewanżować! :-( > Nie jesteś jedynym przygłupem na tym forum. Wiem... > Możesz mi wierzyć, że są tu lepsi od ciebie. Właśnie rozmawiam z jednym z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 22:28 hopex napisał: > Może zamiast nauki dysgraficznych osobników powrócicie do pierwotnego tematu? W pierwotnym temacie to ja już się wypowiedziałem. Niestety, zachciało mi się "bronić uciśnionych" i dałem się wciągnąć w niepotrzebną pyskówkę :-( Ale dzięki za słuszną uwagę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 22:48 qwe33 napisał: A puki co qwe33 szuka aswaltu haha.... Och, gdyby nie ten aswalt i Gomółka. ------------------------------------------------------------------ qwe33 napisał: Aswalt, a w zasadzie to co z niego zostało, pamięta chyba jeszcze Gomółkę a na pewno wczesnego Gierka! Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 23:20 Mam nadzieję, iż zgodzisz się, że wpisanie cię w poczet naczelnych głupców tego Forum byłoby zbyt banalne. Umówmy się więc, że od tej pory, "qwe33" czyli "doidiotyforummm", jest tak sprytnie impregnowany, że jakkolwiek stanie , zawsze z tyłu ma dupę wystawiona do kopniaka. PS. Dobra rada. Nie szukaj mnie dziecino haczykiem po internetowym kanale , bo możesz zrobić sobie krzywdę na wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 07.10.13, 23:56 awakener napisał(a): > Umówmy się więc, że od tej pory, "qwe33" czyli "doidiotyforummm", jest tak spry > tnie impregnowany, że jakkolwiek stanie , zawsze z tyłu ma dupę wystawiona do k > opniaka. Czytając to, widzę że rzeczywiście mam "poważne zaburzenia w rozumieniu pisanego tekstu". "Za Chny" skumać nie mogę zwrotu "sprytnie impregnowany" w kontekście w jakim został użyty?! A może to Ty masz problem z wyartykułowaniem swojego przekazu w prosty i czytelny sposób? A poniższy fragment to groźba? > PS. > Dobra rada. > Nie szukaj mnie dziecino haczykiem po internetowym kanale , bo możesz zrobić so > bie krzywdę na wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 08.10.13, 00:49 Ale rozpierducha intelektualna gościa o ksywie qwe33. Nawet mu feldkuratkowa redukcja dysonansu poznawczego nie pomoże. PS qwe33 napisał: > "Za Chny" skumać nie mogę zwrotu "sprytnie impregnowany" w kontekści > e w jakim został użyty?! awakener napisał: "Umówmy się więc, że od tej pory, "qwe33" czyli "doidiotyforummm", jest tak sprytnie impregnowany, że jakkolwiek stanie , zawsze z tyłu ma dupę wystawiona do kopniaka. " impregnować -przenikać do innej substancji, wypełniać jej pory, kanaliki Czyli "qwe33" i "doidiotyforummm" stanowi od tej chwili nierozerwalną figurę, która oglądana z dowolnego punktu przestrzeni, stwarza zawsze wrażenie doopy wystawionej do koopa. Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 08.10.13, 01:01 Rozumowanie słuszne Vlack, ale pilnuj się abym tobie nie dobrał się do dupy, bo od pozostałych przygłupów mądrzejszy nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 08.10.13, 06:32 awakener napisał(a): >bo > od pozostałych przygłupów mądrzejszy nie jesteś. Oczywiście awakener, masz rację. Jestem świadomy faktu, że każdy kto napisze choćby zdanie na tego typu forach, zdradza oznaki zidiocenia w stopniu poważnym. Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: A Ciebie kto polskiego uczył? 08.10.13, 10:37 Dobre i w twoim wykonaniu mogłoby być jeszcze zabawniejsze; gdybyś po takiej mnogości swoich głupawych wpisów zdecydował się na seppuku. Daj znać gdy minie ci zidiocenie i dojrzejesz do takiej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm do awakener 08.10.13, 15:46 A aswalt mamy a Gomółka gdzie ? Autor: qwe33 02.10.13, 19:54 qwe33 napisał: Może, żeby zamiast igrzysk dla siebie, w pierwzej kolejności postarali się o chleb dla nas - Od ponad 30 lat, w godzinach szczytu od Dworca Miasto, do "Huty" totalny korek! Aswalt, a w zasadzie to co z niego zostało, pamięta chyba jeszcze Gomółkę a na pewno wczesnego Gierka! Odpowiedz Link Zgłoś
doidiotyforummm Re: do awakener 08.10.13, 21:08 A malpa nadal sie cieszy ze opanowala kopiuj wklej, przepraszam "walczy" najwyrazniej z obstrukcja. Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: do qwe33 09.10.13, 10:15 Zamiast być tak surowym w ocenie możliwości tego osobnika, lepiej zgłosiłbyś jego kandydaturę na miejsce Rostowskiego. Dzięki temu Tusk nie musiałby brać następnego gamonia z łapanki. Odpowiedz Link Zgłoś