Dodaj do ulubionych

Angry Again - thrash metal Wałbrzych

28.10.13, 08:24
Witam,

zapraszam do posłuchania naszego najnowszego dzieła, utwór promuje płytę, która ukaże się już wkrótce :)
www.youtube.com/watch?v=NCarPlVh4w8
Poniżej link do utworu, który znalazł się na naszym debiutanckim demo, które ukazało się jesienią 2012 roku.
www.youtube.com/watch?v=3N_rQB6ODng
Zapraszamy na nasz kanał na fb, znajdziecie tam wiele informacji na temat płyty, koncertów i działalności zespołu.
Oczywiście zapraszamy do polubienia naszego zespołu.
www.facebook.com/pages/Angry-Again/326416330772715?ref=hl
Obserwuj wątek
    • cass_pennant Re: Angry Again - thrash metal Wałbrzych 28.10.13, 17:49
      "Dzieła"????? Chłopie, złap proporcje i chwyć zdrowy rozsądek. "Dzieła" to Slayer tworzył, Wy co najwyzej probujecie kawałki pisac..
      • onwalbrzych Re: Angry Again - thrash metal Wałbrzych 28.10.13, 18:56
        Tak, dzieła. Bo wiele mnie kosztowało żeby dojść do tego, kosztowało to mnie wiele pracy, prób i nauki. Ty jednak umiesz tylko chować się za ekranem komputera. Jednak nie widzę problemu, zapraszam Ciebie do nas na próbę i pokaż ... cio potrafisz a wtedy podam Ci rękę i pogratuluje. Póki co jesteś dla mnie .... mniej niż zero :) pozdrawiam :)
        • hiphop600 Re: Angry Again - thrash metal Wałbrzych 28.10.13, 22:08
          no to kolejne 20 lat cwiczen i moze cos z tego bedzie narazie to pojękiwania :P
          • onwalbrzych Re: Angry Again - thrash metal Wałbrzych 29.10.13, 07:50
            Jest kolejny chętny by pokazać swoje umiejętności :)
            • cass_pennant Re: Angry Again - thrash metal Wałbrzych 31.10.13, 08:40
              Ty jestes albo bardzo mlody, albo bardzo glupi. Albo bardzo mlody i glupi. W swojej tepocie uznales, ze kazdy sluchajacy muzyki, kazdy sluchacz, musi byc muzykiem? Otoz nie. Natomiast po paru dziesiatkach lat sluchania czlowiek juz wie, co mu sie podoba a co nie. I sila rzeczy porownuje z innymi. I was porownalem. Wyszedl niski poziom muzyczny (zakladame ze jestescie dzieciakami, wiec cwiczcie, moze bedzie lepiej), oraz co gorsze kompletny brak umiejetnosci znoszenia krytyki i zadufanie w sobie. Jesli to co uslyszalem jest szczytem mozliwosci i jak sam mowisz wymagalo az takiego nakladu pracy.. Wybacz, ale ja tego nie kupuje, to jest po prostu slabe. Moze w disco polo sie wstrzelcie, mniej roboty i fanek wiecej?
              A na koniec wiesz co to jest argument ad personam? Ja skrytykowalem Twoje "dzielo", a Ty wystrzeliles ze ja jestem zerem. Ja o "dziele", ty o mnie? Kumasz czy nie bardzo? Pryszczak jeszcze Jestes,..
              • pozor_vlack Re: Angry Again - thrash metal Wałbrzych 31.10.13, 09:44
                cass_pennant napisał:
                > Natomiast po paru dziesiatkach lat sluchania czlowiek juz wie,
                > co mu sie podoba a co nie. I sila rzeczy porownuje z innymi. I was porownalem.
                > Wyszedl niski poziom muzyczny

Buchachachaa....sądziłem , że już nic mnie nie zadziwi na tym Forum, a tu dzisiaj niespodzianka.
                Spotykam tu antykatolików, którzy wiedzą więcej o katolikach niż sam Papież. Potykam się codziennie o wątki mieszkańców Świdnicy, którzy z uporem wtykają swoje nosy w wałbrzyskie sprawy. Normalka, wariatów przybywa, ale akwarysta, który ocenia kapelę grającą trash metal, powalił mnie na dechy.

Krewetki akwariowe
                Autor: cass_pennant 03.07.13, 17:42

Witam
                Poszukuje hodowców z Wałbrzycha. Począwszy od Red Cherry, skończywszy na trudniejszych gatunkach. Chetnie kupie rozsadną ilosć. Kontakt na priv.
                Pozdrawiam

Też Cię pozdrawiam, cass_pennant i Twoje rybki.
                Czy Twoja klawiatura nie obsługuje polskich znaków diakrytycznych, czy też jest to zwykłe niechlujstwo intelektualne, a może braki w wykształceniu ? Nie traktuj tego pytania jako atak "ad personam", pytam z życzliwości.

PS
                Panowie z Angry Again, trash metal to nie moja bajka, ale przesłuchałem wasz materiał muzyczny zamieszczony na You Tube. Jest dobrze.......
                To Forum, to nie jest dobre miejsce na przedstawianie jakiegokolwiek dorobku intelektualnego, jak się sami przekonaliście, za dużo tu niepoczytalnych "akwarystów"......
                Powodzenia.
                • dziunia57 Re: Angry Again - thrash metal Wałbrzych 31.10.13, 10:00
                  pozor_vlack napisała:
                  >ale akwarysta, który
                  > ocenia kapelę grającą trash metal, powalił mnie na dechy

Może cass_pennant pomylił glony z glanami ?
                  • onwalbrzych Re: Angry Again - thrash metal Wałbrzych 03.11.13, 14:52
                    Wiesz ... dalej podtrzymuje, że jesteś zerem. Krytyka? Jaka krytyka? Porównując nas do slayera, pirewszej ligi na świecie właśnie pokazujesz, że jesteś zerem. Chyba jedyny zespół, który znasz heh jakbyś jakąś konstruktywna krytyke zastosowal, to co innego. Wypowiedział na temat rytmu, wokalu, tekstu, strju gitary, aranżacji, stylu. Porownujesz dwa odmienne gatunki metalu do siebie (tak, są). Takie krytyki do mnie nie przemawiają ... gramy czasami w wchu. Przyjdz na koncert, powiedz ... jesteś słaby .... bo ....
                    mają rację ... zajmij się akwarium.
                    Dziękuję innym za zrozumienie :)
                    P.s pisze z kom. Przepraszam za literówki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka