rzejo 22.01.15, 13:27 czy ten kolejny market to dobry pomysł ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopex Re: aldi 22.01.15, 13:47 Beznadziejny. Kolejny dyskont, który spowoduje upadek lokalnych sklepów. Poza tym w miejscu dworca powinien być dworzec a nie dwa konkurujące między sobą i zabijające lokalne sklepy dyskonty. Wkrótce poza tymi dyskontami i sklepami z używanymi szmatami nic już w Śródmieściu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Re: aldi 22.01.15, 14:02 Zarówno rzejo jak i hopex to mieszkańcy Piaskowej Góry - Podzamcza. Uważają , że tylko im należą się dyskonty i markety, w Śródmieściu mogą wegetować lokalne sklepiki z harą. Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: aldi 22.01.15, 14:11 Przecież tam już jest Netto. Po co budować drugi w tym samym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Re: aldi 22.01.15, 15:33 hopex napisał: > Przecież tam już jest Netto. Po co budować drugi w tym samym miejscu? Jaki masz problem, masz udziały w Netto? Niech postawią jeszcze trzeci,to tylko korzyść dla klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: aldi 23.01.15, 23:55 No przecież Almy albo Piotra i Pawła nie postawia bo by w miesiąc zbankrutowały. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: aldi 24.01.15, 15:29 To nie nasza Świdnica że nawet banki bankrutują Handel w Wałbrzychu jest bardziej rozwinięty niż u nas w Świdnicy Wałbrzych ma więcej sklepów niż Świdnica U nas w Świdnicy nawet KFC nie mamy bo firma nie inwestuje tam gdzie bieda od razu widać że lepiej jest w Wałbrzychu po ilości sklepów bo sklepy budują tam gdzie ludzie kasę mają i kupują Oczywiste jest że nie budują tam gdzie kasy nie ma np w Świdnicy nawet taki Dzierżoniów ma więcej sklepów niż Świdnica feldkuratkatz99 napisał(a): > No przecież Almy albo Piotra i Pawła nie postawia bo by w miesiąc zbankrutowały > . Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: aldi 24.01.15, 16:37 fryziaw napisał(a): > To nie nasza Świdnica że nawet banki bankrutują > Handel w Wałbrzychu jest bardziej rozwinięty niż > u nas w Świdnicy > Wałbrzych ma więcej sklepów niż Świdnica > U nas w Świdnicy nawet KFC nie mamy > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > No przecież Almy albo Piotra i Pawła nie postawia bo by w miesiąc zbankru > towały > > . ------- W Wałbrzychu masz prawie same dyskonty, second handy, lombardy, i outlety. PS: Jeżeli dla ciebie wyznacznikiem rangi miasta jest amerykański fast food to znaczy że powinnaś się leczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: aldi 24.01.15, 17:37 Popatrz na wałbrzyską galerie a popatrz na naszą galerie w Świdnicy mała sklepy byle jakie i chiński market w galerii świdnickiej podróbki KFC ilość punktów gastronomicznych w galerii w Ścy to zaledwie 4 i wszystkie podróbki Wałbrzych ma duże sklepy Kaufland Real Auchan obok Tesco Makro do tego co chwila jakieś inne sklepy a w Świdnicy jedyne duże Tesco i kilka mniejszych to by było wszystko Dosłownie rok temu kupiłam buty w Wałbrzychu z promocji teraz odwiedziłam sklep w Świdnicy takie same buty gdzie już o nich zapomniałam były w Świdnicy To sorry chłopie to co w innych miastach było modne to w Świdnicy teraz wchodzi i jest modne To oczywiste że nikt nie zbuduje w mieście np KFC żeby upadło dlatego w Świdnicy nie ma KFC nie ma tylu sklepów Jak Ci pisałam prowadziłam w Świdnicy działalność wiem jak to wygląda w Świdnicy powiem Ci krótko jest tragedia w Świdnicy Ty nie chcesz wierzyć bo masz zaburzenia myślisz że Świdnica jest najlepsza i w ogóle niestety ale prawda i rzeczywistość Świdnicy jest inna wiem to z doświadczenia bo mieszkam i pracowałam tam prowadziłam tam działalność feldkuratkatz99 napisał(a): > ------- > W Wałbrzychu masz prawie same dyskonty, second handy, lombardy, i outlety. > > PS: Jeżeli dla ciebie wyznacznikiem rangi miasta jest amerykański fast food to > znaczy że powinnaś się leczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: aldi 24.01.15, 17:50 fryziaw napisał(a): > Popatrz na wałbrzyską galerie > a popatrz na naszą galerie w Świdnicy > mała sklepy byle jakie i chiński market w galerii świdnickiej > podróbki KFC > ilość punktów gastronomicznych w galerii w Ścy to zaledwie 4 i wszystkie podrób > ki --- Bardzo prymitywne kryteria kieruja oceną atrakcyjności skoro sorowadzają się do KFC i punktóe gastron. w galerii handlowej. No ale co może prostaka z lumpenproletariatu zadowolić - smieciowe żarcie i przysłowiowe buty z promocji - i na tym wymagania się kończą Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: aldi 25.01.15, 00:12 Po pierwsze napisz to po polsku po drugie wytrzeźwiej po trzecie nie bądź narcystyczny w stosunku miast bo mieszkasz w bagnie a zaprzeczasz temu po czwarte to wątek o sklepach Nie jest to prymitywne tylko przedstawiam Ci jaka jest rzeczywistość skoro czepiasz się Wałbrzycha a sam mieszkasz w gorszym miasteczku Świdnica to realnie próbuję Ci to przedstawić W końcu może pojmiesz że u nas w Świdnicy jest jeszcze gorzej więc nie wiem po co udajesz że jest lepiej Może wkręcisz to osobą które w Świdnicy nie mieszkają ale mi nie wkręcisz bo ja mieszkam w tej wsi Świdnickiej pracowałam tam i prowadziłam działalność wiem jak jest tragicznie w Świdnicy feldkuratkatz99 napisał(a): > --- > > Bardzo prymitywne kryteria kieruja oceną atrakcyjności skoro sorowadzają się do > KFC i punktóe gastron. w galerii handlowej. No ale co może prostaka z lumpenpr > oletariatu zadowolić - smieciowe żarcie i przysłowiowe buty z promocji - i na t > ym wymagania się kończą Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: aldi 25.01.15, 01:24 fryziaw napisał(a): Leć do Lidla, są crocsy w promocji, tylko się nie zabij Odpowiedz Link Zgłoś