07.05.15, 22:18
Obserwuj wątek
    • pozor_vlack Re: IN VITRO 08.05.15, 16:19
      awakener napisał(a):
      >Czy chciałbyś być dzieckiem z próbówki?

Intelektualny zbuku, sugerujesz że jest jakaś różnica pomiędzy dziećmi poczętymi metodą " in vitro", a poczętymi w sposób naturalny?
      • salmachajek Re: IN VITRO 09.05.15, 09:31
        jest za durny b odpowiedzieć na Twoje pytanie
      • awakener Re: IN VITRO 12.05.15, 16:57
        Intelektualny zbuku, sugerujesz że jest jakaś różnica pomiędzy dziećmi poczętymi metodą " in vitro", a poczętymi w sposób naturalny? - Wydalił z siebie pytanie tubylec pozor_vlack.
        Odpowiedź:
        Oczywiście, że jest. Przewaga in vitro nad pospolitym dupczeniem polega na tym, że w próbówkę można wsadzić wyselekcjonowanego osobnika, co zdecydowanie zmniejsza ryzyko pojawienie się na świecie (przykładowo) takiego przygłupa jak ty lub tobie podobnych.
        • pozor_vlack Re: IN VITRO 12.05.15, 23:43
          awakener napisał(a):
          >Przewaga in vitro nad pospolitym dupczeniem polega na tym,
          > że w próbówkę można wsadzić wyselekcjonowanego osobnika, co zdecydowanie zmnie
          > jsza ryzyko pojawienie się na świecie (przykładowo) takiego przygłupa jak ty l
          > ub tobie podobnych.

No cóż awakener, nie da się ukryć, nie jesteś dzieckiem z próbówki.
          • awakener Re: IN VITRO 13.05.15, 10:18
            No widzisz vlack ja miałem to szczęście, które ciebie ominęło.
            Przyjmij wyrazy współczucia.
            • pozor_vlack Re: IN VITRO 13.05.15, 17:21
              awakener napisał(a):

> No widzisz vlack ja miałem to szczęście, które ciebie ominęło.

Masz kłopoty ze zrozumieniem krótkiego tekstu?
              • awakener Re: IN VITRO 13.05.15, 23:38
                Nie. To ty kaleko masz problem w rozumieniu , że zarówno mnie jak i ciebie zrobiono za pomocą kutasów a nie w próbówkach.
                Z tą jednak różnicą, że ciebie prawdopodobnie robiono niepełnosprawnym narządem i dlatego masz dzisiaj problem w ogarnięciu otaczającego cię świata.
                • pozor_vlack Re: IN VITRO 14.05.15, 00:19
                  awakener napisał(a):
                  > Nie. To ty kaleko masz problem ........

Typowa koprolalia* awakener. *Koprolalia – patologiczna, niedająca się opanować potrzeba wypowiadania nieprzyzwoitych słów lub zdań, przekleństw lub obelg (wulgaryzmów) kierowanych do obcych. Występuje w zespole Tourette'a (poniżej 15% wszystkich chorych), ale również w schizofrenii, psychozach alkoholowych, czasem w zaburzeniu obsesyjno-kompulsyjnym.
                  • awakener Re: IN VITRO 14.05.15, 00:49
                    Ha, ha ! Aleś mnie qrva rozśmieszył.
                    Wierzgasz kopytami jak dziwaka w trakcie stosunku z ogierem.
                    Daj sobie już chłopino spokój, bo tak na prawdę to nawet cię lubię i nie chciałbym ( w twoim własnym interesie) aby ludzie pomyśleli, że mój wieloletni fan to pospolity idiota.
                    • qwe33 Re: IN VITRO 14.05.15, 11:20
                      awakener napisał(a):

> ...nie chci
                      > ałbym ( w twoim własnym interesie) aby ludzie pomyśleli, że mój wieloletni fan
                      > to pospolity idiota.

Myślisz, że nie wiedzą?
                      • pozor_vlack Re: IN VITRO 14.05.15, 16:02
                        qwe33 napisał:
                        > Myślisz, że nie wiedzą?

Wiedzą, wiedzą kto rozprowadza na Forum aswalt od Gomółki. Znasz tego półgłowego półgłówka?
                        • awakener Re: IN VITRO 14.05.15, 23:41
                          Są dwie opcje: Albo "vlack" i Komorowski korzystali z usług tej samej suflerki, albo ich lekarz psychiatra wyjechał na zmywak do Irlandii?
    • patrycjamiriam Re: IN VITRO 08.06.15, 13:53
      Jak na swiecie ma byc dobrze skoro wystarczy internet i anonimowosc a ludziom tak odpieprza... Dzieci robia glupoty ale zeby osoby dorosle znizaly sie tak glupia gadka do poziomu przedszkolaka to juz wstyd.
      • burvil Re: IN VITRO 14.07.15, 19:07
        wyborcza.pl/1,75968,18351034,ojciec-dziecka-urodzonego-dzieki-in-vitro-do-biskupow-dosc.html
        Tylko przyklasnąć biszkoptom.Po tych numerach Kościół katolicki w Polsce będzie wyglądał tak smętnie jak łany zboża po gradobiciu . Co daj nam ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka