pozor_vlack Re: IN VITRO 08.05.15, 16:19 awakener napisał(a): >Czy chciałbyś być dzieckiem z próbówki? Intelektualny zbuku, sugerujesz że jest jakaś różnica pomiędzy dziećmi poczętymi metodą " in vitro", a poczętymi w sposób naturalny? Odpowiedz Link Zgłoś
salmachajek Re: IN VITRO 09.05.15, 09:31 jest za durny b odpowiedzieć na Twoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: IN VITRO 12.05.15, 16:57 Intelektualny zbuku, sugerujesz że jest jakaś różnica pomiędzy dziećmi poczętymi metodą " in vitro", a poczętymi w sposób naturalny? - Wydalił z siebie pytanie tubylec pozor_vlack. Odpowiedź: Oczywiście, że jest. Przewaga in vitro nad pospolitym dupczeniem polega na tym, że w próbówkę można wsadzić wyselekcjonowanego osobnika, co zdecydowanie zmniejsza ryzyko pojawienie się na świecie (przykładowo) takiego przygłupa jak ty lub tobie podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: IN VITRO 12.05.15, 23:43 awakener napisał(a): >Przewaga in vitro nad pospolitym dupczeniem polega na tym, > że w próbówkę można wsadzić wyselekcjonowanego osobnika, co zdecydowanie zmnie > jsza ryzyko pojawienie się na świecie (przykładowo) takiego przygłupa jak ty l > ub tobie podobnych. No cóż awakener, nie da się ukryć, nie jesteś dzieckiem z próbówki. Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: IN VITRO 13.05.15, 10:18 No widzisz vlack ja miałem to szczęście, które ciebie ominęło. Przyjmij wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: IN VITRO 13.05.15, 17:21 awakener napisał(a): > No widzisz vlack ja miałem to szczęście, które ciebie ominęło. Masz kłopoty ze zrozumieniem krótkiego tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: IN VITRO 13.05.15, 23:38 Nie. To ty kaleko masz problem w rozumieniu , że zarówno mnie jak i ciebie zrobiono za pomocą kutasów a nie w próbówkach. Z tą jednak różnicą, że ciebie prawdopodobnie robiono niepełnosprawnym narządem i dlatego masz dzisiaj problem w ogarnięciu otaczającego cię świata. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: IN VITRO 14.05.15, 00:19 awakener napisał(a): > Nie. To ty kaleko masz problem ........ Typowa koprolalia* awakener. *Koprolalia – patologiczna, niedająca się opanować potrzeba wypowiadania nieprzyzwoitych słów lub zdań, przekleństw lub obelg (wulgaryzmów) kierowanych do obcych. Występuje w zespole Tourette'a (poniżej 15% wszystkich chorych), ale również w schizofrenii, psychozach alkoholowych, czasem w zaburzeniu obsesyjno-kompulsyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: IN VITRO 14.05.15, 00:49 Ha, ha ! Aleś mnie qrva rozśmieszył. Wierzgasz kopytami jak dziwaka w trakcie stosunku z ogierem. Daj sobie już chłopino spokój, bo tak na prawdę to nawet cię lubię i nie chciałbym ( w twoim własnym interesie) aby ludzie pomyśleli, że mój wieloletni fan to pospolity idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: IN VITRO 14.05.15, 11:20 awakener napisał(a): > ...nie chci > ałbym ( w twoim własnym interesie) aby ludzie pomyśleli, że mój wieloletni fan > to pospolity idiota. Myślisz, że nie wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: IN VITRO 14.05.15, 16:02 qwe33 napisał: > Myślisz, że nie wiedzą? Wiedzą, wiedzą kto rozprowadza na Forum aswalt od Gomółki. Znasz tego półgłowego półgłówka? Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: IN VITRO 14.05.15, 23:41 Są dwie opcje: Albo "vlack" i Komorowski korzystali z usług tej samej suflerki, albo ich lekarz psychiatra wyjechał na zmywak do Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamiriam Re: IN VITRO 08.06.15, 13:53 Jak na swiecie ma byc dobrze skoro wystarczy internet i anonimowosc a ludziom tak odpieprza... Dzieci robia glupoty ale zeby osoby dorosle znizaly sie tak glupia gadka do poziomu przedszkolaka to juz wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: IN VITRO 14.07.15, 19:07 wyborcza.pl/1,75968,18351034,ojciec-dziecka-urodzonego-dzieki-in-vitro-do-biskupow-dosc.html Tylko przyklasnąć biszkoptom.Po tych numerach Kościół katolicki w Polsce będzie wyglądał tak smętnie jak łany zboża po gradobiciu . Co daj nam ...... Odpowiedz Link Zgłoś