Dodaj do ulubionych

Nowy dyrektor WORD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:10
wałbrzyski gejzer intelektu Dariusz K. znany z picia piwa w czasie pracy -
nowym dyrektorem WORD,
Obserwuj wątek
    • Gość: *.* Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:26
      TKM - ciąg dalszy ; ciekawe czy konkursu??? KTO następny z instytucji
      podległych Sejmikowi P. Dyr. Szełemej,czy z DUP-y Pani Dyr. Florek......????.
      Ciekawe jakie stanowisko dla b. posła S....!!!????
      • Gość: ### Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:37
        były poseł S. - do łopaty tam gdzie jest jego miejsce, nota bene w
        sprawozdaniach z Sejmu widziano go tylko jeden raz, jak restauracji sejmowej
        chciano odebrać koncesję na sprzedaż alkoholu, pokazano migawkę z jej wnetrza i
        posłów pijących piwo (w czasie obrad), zgadnijcie czyje wąsy całe w pianie
        pokazano w zbliżeniu?????
    • Gość: ONA Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 12:07
      a co to WORD?
      • Gość: GOŚKA Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 13:36
        Właśnie! Word--????
        • Gość: marcin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:44
          Wojewódzki Osirodek Ruchu Drogowego WODR
          • Gość: Gośka Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 13:59
            Dzięki. :):):):):):):)
          • Gość: kierownica Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 13:59
            a kogoś bezpodstawnie zdjęli, że taka afera się zrobiła z nowym?
          • analysis Re: Nowy dyrektor WORD 03.12.04, 14:08
            Gość portalu: marcin napisał(a):

> Wojewódzki Osirodek Ruchu Drogowego WODR

WODR - to akurat Wojewódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z/s we Wrocławiu
            a czemu ten "WORD" to niby "wojewódzki"? To jakiś oddział powiatowy pewnie,
            nieprawdaż?

moose
            • Gość: marcin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:14
              sossy za "osirodek"!!!...a wodr to www.word.walbrzych.pl/
              • Gość: marcin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:16
                i jeszcze www.word.walbrzych.pl/bip/Default.aspx
                • Gość: wałbrzyszanin Re: Nowy dyrektor WORD IP: 81.15.135.* 03.12.04, 15:29
                  Zaczynacie pisac szyfrem jesli jest to forum to piszcie tak zeby wszyscy
                  wiedzieli bo o to wam chodzi. Jestem przekonany ze 90% ludzi ktorzy tu wchodza
                  po przeczytaniu 2-ch czy 3-ch pierwszych wypowiedzi nic nie rozumieją. więc
                  dla kogo ta zaszyfrowana wiadomośc, co z niej wynika kto komu gdzie kiedy i
                  dlaczego?????????
                  Chyba ze macie w tym cel
    • Gość: kiks Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 15:29
      Żal Cię ściska, że są lepsi- a tak na marginesie poprzedni dyrektor zrobił z
      WORD-u rodzinny intere: zatrudnił żonę, kochankę, odpad ekipy Kużniara z
      ratusza z Dyszkiewiczem na czele plus kolesiów sekretarzy wydziałowych
      nieboszczki PZPR z kopalń i ich rodziny. To est w porządku?
      • Gość: wałbrzyszanin Re: Nowy dyrektor WORD IP: 81.15.135.* 03.12.04, 20:39
        kiks jesli do mnie pijesz to sorry ale nie wiem o co poprostu napisałem to bo
        nie znam wszystkich układów towarzysko rodzinno partyjnych i czytajac te 3-y
        pierwsze wypowiedzi łamałem sobie głowe kto z kim i dlaczego.
        A tobie drogi kolego powiem ze nic mnie nie sciska i śpie spoko.
      • Gość: marcin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.04, 13:11
        chyba ci się coś po...ło lepsi pod jakim względem?????????? TKM
    • Gość: ??? Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 15:34
      A może najpierw poczekać jakie będą wyniki nowego np. niech się weźmie za
      egzaminatorów, poprzedni nic nie zrobił a nie kopać od razu- jakie to polskie
    • Gość: anka Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 15:38
      Miałam okazję pracować z Kołdonem w Starostwie i niezależnie od poglądów
      politycznych moich i tego Pana był jedyną kompetentną i uczciwą osobą w
      ówczesnym Zarządzie Powiatu. I widziałam żal pracowników którzy mu podlegali
      gdy został odwołany. Zanim mu nawtykacie dajcię człowiekowi szansę. A słyszłam,
      że w MPK też sobie dobrze dawał radę
      • Gość: kierowca Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 15:40
        potwierdzam w MPK był w porządku, choć na początku był popłoch bo ktoś
        chlapnął, że będzie zwalniał
      • Gość: Q Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 20:39
        ma Pani rację, i myslę ponadto że nowy dyr. p.Dariusz przywróci do pracy P.
        Giovaniego Romana, który został wyrzucony przez poprzednika w perfidny sposób.
        • Gość: 101 Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:16
          a dlaczego go wyrzucił?
          • Gość: albin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:27
            bo nie lubi prawicy
        • Gość: gumowakaczka Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 19:50
          Ten Giovanni to nie gejzer ale wulkan, co ja mówię: mega wulkan intelektu. BOŻE DLACZEGO NA TO POZWALASZ.
      • Gość: gumowakaczka Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 19:44
        Kołdon a od kiedy ty się anka nazywasz. Bo kto inny by takich dennych bzdur nie pisał.
        • Gość: jajcarz Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:34
          Zgadzam się z tobą gumowakaczka, ale to nie kołdon jest anką ale jego siostrzenica pracująca w starostwie Iwona K.
          • Gość: bzzzzz Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.05, 08:17
            e jajcarz ale Iwona K nie zarabia 3 tys za siedzenie na biurku. Tylko takie
            g..... jak Wojcieszak, bez kwalifikacji.
      • Gość: jajcarz Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:18
        UWAGA. STRONA OPANOWANA PRZEZ PIS-uary.
        • Gość: bzzzzzz Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.05, 08:14
          PISUAR To ty sam jestes.
    • Gość: XXX Re: Może będą teraz jasne zasady zdawania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.04, 11:44
      P. Dariuszu wierzymy, że Pan zmieni podejście tych pseudo- egzaminatorów i ci
      co potrafia jeździć w końcu zdadzą ten egzamin a nie będą podchodzić po parę
      razy. Mój kolega nie mógł zdać bo: cyt. ...."za pewnie pan prowadzi samochód..."
    • Gość: Andrzej Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 09:31
      a ja znam p. Kołdona i myślę, że pozamiata tam ładnie.
      • Gość: blondyn Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.12.04, 19:48
        Każdy kto zdawał egzamin powie jedno w WORD było dno. Juz gorzej być nie mogło.
        Jaki K. jest, taki jest, ale stajnia Augiasza znalazła swego czysciciela. Tam
        może być juz tylko lepiej
      • Gość: 101 Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:22
        i myślę, że bardzo dokładnie !!!!!!!!!!!
        • Gość: cbs Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:52
          i nie tylko zastepcę ale technicznych też
          • Gość: 101 Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 21:18
            a co to są techniczni czym się zajmują w WORDZIE??
    • Gość: rura Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:28
      A co zrobił Stązka poprzedni dyr. że go zdjeli. Czy siedzi?
      • Gość: pop Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 06:14
        gnębił pracowników technicznych!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: nes Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:31
          a na czym to polegało. czy egzaminatorów też gnębił, a on zdających. Zeby kółko
          się zamknęło to zdający powinni pognębić Stążkę. I chyba tak się stało.
          • Gość: ses Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:42
            i dobrze że go wyrzucili wreszcie
            • Gość: zPISkowcy Re: Nowy dyrektor WORD IP: 217.30.143.* 16.12.04, 22:23
              Darek 3maj się (i nie spij w niedzielę), w poniedziałek przyjedziemy z kwiatami
              i alkomatem

koledzy z listy fachowców
              • Gość: kierowiec Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.12.04, 08:23
                Typowy magiel! Nie dość że polski to jeszcze wałbrzyski!!! Boże! Czemu my się
                tak nawzajem nienawidzimy i to w społeczeństwie które w 90-ciu i kilku jeszcze
                procentach uważą sie za ........., itd, itd. Na koniec kilka bezinteresownych
                rad:
                Gnębcie a będziecie gnębieni!
                Plujcie a będziecie opluwani!
                Kopcie a będziecie kopani!
                Oskarżajcie a będziecie oskarżani!
                ale i...
                Kochajcie a będziecie kochani!
                Podziwiajcie a będziecie podziwiani!
                .................
                .................. i niech żyje Wiktor Juszczenko!!!!
    • Gość: @ Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:30
      ale fajny facet
      • Gość: żaba Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.05, 16:38
        a co u słychać u starego dyrektora, czy jest już w starostwie?
        • Gość: lala Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 22:06
          jak radzi sobie nowy dyrcio
        • Gość: ### Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 22.01.05, 23:18
          Ma wszelkie kwalifikacje - może być szoferem Pana Starosty !
    • Gość: p Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:21
      • Gość: łapucapu Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:42
        czy ktoś wie jak działa WORD po zmianie dyrektora?
    • Gość: elf Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.05, 12:29
      Wiem, że powołuje do życia miasteczko ruchu drogowego- to przy policji
      zdewastowane.Otwarcie ma być na dzień dziecka
      • boa-666 Re: Nowy dyrektor WORD 14.02.05, 12:33
        Gość portalu: elf napisał(a):

> Wiem, że powołuje do życia miasteczko ruchu drogowego- to przy policji

A co? Obwodnica zmieni bieg? Bo Separator stoi opuszczony ze względu na nią.
        chyba, że się mylę.
        • Gość: elf Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.05, 12:39
          Mylisz się przez ten teren nie będzie przechodzić a nawet gdyby to chyba nie
          wierzysz, że w najbliższym 10-leciu ją wybudują
    • Gość: egzaminator Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.05, 12:31
      W grudniu zapowiedział, że nie będzie ręcznie sterował egzaminatorami i
      egzaminami jak było za starego(nakazał zaostrzanie egzaminów) i tego dotrzymuje.
      • Gość: lex Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 14.02.05, 20:36
        Poprzedni był za głupi i zbyt zadufany aby cokolwiek zaostrzyć. Kazał udupiać
        wybranych aby więcej ludzi musiało mu być wdzięcznych za "załatwienie" prawka.
        Sposób prymitywny ale skuteczny tak jak osoba go stosująca.
        • Gość: łapucapu Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:49
          a co robi stary dyrektor?
          • Gość: trufl44 Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 19.02.05, 15:30
            Robi... pod siebie, czyli jedyne co dobrze potrafi.
            • Gość: blabla a ty mu do d...y zagladzasz że wiesz?? Pedał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 00:47
              • Gość: TRUFL44 Re: a ty mu do d...y zagladzasz że wiesz?? Pedał IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 20.02.05, 01:02
                Chyba poruszyłem czułe miejsce?! Obrońca z urzędu czy z przekonania? A może
                jesteś za coś wdzięczny WŁAZIDUPIE ???
                • Gość: JAK Re: a ty mu do d...y zagladzasz że wiesz?? Pedał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:51
                  CO TAM SŁYCHAC U STAREGO DYREKTORA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka