Gość: Scooby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:10 wałbrzyski gejzer intelektu Dariusz K. znany z picia piwa w czasie pracy - nowym dyrektorem WORD, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *.* Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:26 TKM - ciąg dalszy ; ciekawe czy konkursu??? KTO następny z instytucji podległych Sejmikowi P. Dyr. Szełemej,czy z DUP-y Pani Dyr. Florek......????. Ciekawe jakie stanowisko dla b. posła S....!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:37 były poseł S. - do łopaty tam gdzie jest jego miejsce, nota bene w sprawozdaniach z Sejmu widziano go tylko jeden raz, jak restauracji sejmowej chciano odebrać koncesję na sprzedaż alkoholu, pokazano migawkę z jej wnetrza i posłów pijących piwo (w czasie obrad), zgadnijcie czyje wąsy całe w pianie pokazano w zbliżeniu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 12:07 a co to WORD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚKA Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 13:36 Właśnie! Word--???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:44 Wojewódzki Osirodek Ruchu Drogowego WODR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 13:59 Dzięki. :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownica Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 13:59 a kogoś bezpodstawnie zdjęli, że taka afera się zrobiła z nowym? Odpowiedz Link Zgłoś
analysis Re: Nowy dyrektor WORD 03.12.04, 14:08 Gość portalu: marcin napisał(a): > Wojewódzki Osirodek Ruchu Drogowego WODR WODR - to akurat Wojewódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z/s we Wrocławiu a czemu ten "WORD" to niby "wojewódzki"? To jakiś oddział powiatowy pewnie, nieprawdaż? moose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:14 sossy za "osirodek"!!!...a wodr to www.word.walbrzych.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:16 i jeszcze www.word.walbrzych.pl/bip/Default.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Nowy dyrektor WORD IP: 81.15.135.* 03.12.04, 15:29 Zaczynacie pisac szyfrem jesli jest to forum to piszcie tak zeby wszyscy wiedzieli bo o to wam chodzi. Jestem przekonany ze 90% ludzi ktorzy tu wchodza po przeczytaniu 2-ch czy 3-ch pierwszych wypowiedzi nic nie rozumieją. więc dla kogo ta zaszyfrowana wiadomośc, co z niej wynika kto komu gdzie kiedy i dlaczego????????? Chyba ze macie w tym cel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 15:29 Żal Cię ściska, że są lepsi- a tak na marginesie poprzedni dyrektor zrobił z WORD-u rodzinny intere: zatrudnił żonę, kochankę, odpad ekipy Kużniara z ratusza z Dyszkiewiczem na czele plus kolesiów sekretarzy wydziałowych nieboszczki PZPR z kopalń i ich rodziny. To est w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Nowy dyrektor WORD IP: 81.15.135.* 03.12.04, 20:39 kiks jesli do mnie pijesz to sorry ale nie wiem o co poprostu napisałem to bo nie znam wszystkich układów towarzysko rodzinno partyjnych i czytajac te 3-y pierwsze wypowiedzi łamałem sobie głowe kto z kim i dlaczego. A tobie drogi kolego powiem ze nic mnie nie sciska i śpie spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.04, 13:11 chyba ci się coś po...ło lepsi pod jakim względem?????????? TKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 15:34 A może najpierw poczekać jakie będą wyniki nowego np. niech się weźmie za egzaminatorów, poprzedni nic nie zrobił a nie kopać od razu- jakie to polskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 15:38 Miałam okazję pracować z Kołdonem w Starostwie i niezależnie od poglądów politycznych moich i tego Pana był jedyną kompetentną i uczciwą osobą w ówczesnym Zarządzie Powiatu. I widziałam żal pracowników którzy mu podlegali gdy został odwołany. Zanim mu nawtykacie dajcię człowiekowi szansę. A słyszłam, że w MPK też sobie dobrze dawał radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.04, 15:40 potwierdzam w MPK był w porządku, choć na początku był popłoch bo ktoś chlapnął, że będzie zwalniał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 20:39 ma Pani rację, i myslę ponadto że nowy dyr. p.Dariusz przywróci do pracy P. Giovaniego Romana, który został wyrzucony przez poprzednika w perfidny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:16 a dlaczego go wyrzucił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albin Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:27 bo nie lubi prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumowakaczka Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 19:50 Ten Giovanni to nie gejzer ale wulkan, co ja mówię: mega wulkan intelektu. BOŻE DLACZEGO NA TO POZWALASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumowakaczka Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 19:44 Kołdon a od kiedy ty się anka nazywasz. Bo kto inny by takich dennych bzdur nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:34 Zgadzam się z tobą gumowakaczka, ale to nie kołdon jest anką ale jego siostrzenica pracująca w starostwie Iwona K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzz Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.05, 08:17 e jajcarz ale Iwona K nie zarabia 3 tys za siedzenie na biurku. Tylko takie g..... jak Wojcieszak, bez kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:18 UWAGA. STRONA OPANOWANA PRZEZ PIS-uary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzz Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.05, 08:14 PISUAR To ty sam jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Może będą teraz jasne zasady zdawania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.04, 11:44 P. Dariuszu wierzymy, że Pan zmieni podejście tych pseudo- egzaminatorów i ci co potrafia jeździć w końcu zdadzą ten egzamin a nie będą podchodzić po parę razy. Mój kolega nie mógł zdać bo: cyt. ...."za pewnie pan prowadzi samochód..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 09:31 a ja znam p. Kołdona i myślę, że pozamiata tam ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyn Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.12.04, 19:48 Każdy kto zdawał egzamin powie jedno w WORD było dno. Juz gorzej być nie mogło. Jaki K. jest, taki jest, ale stajnia Augiasza znalazła swego czysciciela. Tam może być juz tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:22 i myślę, że bardzo dokładnie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbs Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:52 i nie tylko zastepcę ale technicznych też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 21:18 a co to są techniczni czym się zajmują w WORDZIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:28 A co zrobił Stązka poprzedni dyr. że go zdjeli. Czy siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 06:14 gnębił pracowników technicznych!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nes Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:31 a na czym to polegało. czy egzaminatorów też gnębił, a on zdających. Zeby kółko się zamknęło to zdający powinni pognębić Stążkę. I chyba tak się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ses Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:42 i dobrze że go wyrzucili wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zPISkowcy Re: Nowy dyrektor WORD IP: 217.30.143.* 16.12.04, 22:23 Darek 3maj się (i nie spij w niedzielę), w poniedziałek przyjedziemy z kwiatami i alkomatem koledzy z listy fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.12.04, 08:23 Typowy magiel! Nie dość że polski to jeszcze wałbrzyski!!! Boże! Czemu my się tak nawzajem nienawidzimy i to w społeczeństwie które w 90-ciu i kilku jeszcze procentach uważą sie za ........., itd, itd. Na koniec kilka bezinteresownych rad: Gnębcie a będziecie gnębieni! Plujcie a będziecie opluwani! Kopcie a będziecie kopani! Oskarżajcie a będziecie oskarżani! ale i... Kochajcie a będziecie kochani! Podziwiajcie a będziecie podziwiani! ................. .................. i niech żyje Wiktor Juszczenko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:30 ale fajny facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.05, 16:38 a co u słychać u starego dyrektora, czy jest już w starostwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 22:06 jak radzi sobie nowy dyrcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 22.01.05, 23:18 Ma wszelkie kwalifikacje - może być szoferem Pana Starosty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapucapu Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:42 czy ktoś wie jak działa WORD po zmianie dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.05, 12:29 Wiem, że powołuje do życia miasteczko ruchu drogowego- to przy policji zdewastowane.Otwarcie ma być na dzień dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
boa-666 Re: Nowy dyrektor WORD 14.02.05, 12:33 Gość portalu: elf napisał(a): > Wiem, że powołuje do życia miasteczko ruchu drogowego- to przy policji A co? Obwodnica zmieni bieg? Bo Separator stoi opuszczony ze względu na nią. chyba, że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.05, 12:39 Mylisz się przez ten teren nie będzie przechodzić a nawet gdyby to chyba nie wierzysz, że w najbliższym 10-leciu ją wybudują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.05, 12:31 W grudniu zapowiedział, że nie będzie ręcznie sterował egzaminatorami i egzaminami jak było za starego(nakazał zaostrzanie egzaminów) i tego dotrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 14.02.05, 20:36 Poprzedni był za głupi i zbyt zadufany aby cokolwiek zaostrzyć. Kazał udupiać wybranych aby więcej ludzi musiało mu być wdzięcznych za "załatwienie" prawka. Sposób prymitywny ale skuteczny tak jak osoba go stosująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapucapu Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:49 a co robi stary dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trufl44 Re: Nowy dyrektor WORD IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 19.02.05, 15:30 Robi... pod siebie, czyli jedyne co dobrze potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla a ty mu do d...y zagladzasz że wiesz?? Pedał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 00:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUFL44 Re: a ty mu do d...y zagladzasz że wiesz?? Pedał IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 20.02.05, 01:02 Chyba poruszyłem czułe miejsce?! Obrońca z urzędu czy z przekonania? A może jesteś za coś wdzięczny WŁAZIDUPIE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAK Re: a ty mu do d...y zagladzasz że wiesz?? Pedał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:51 CO TAM SŁYCHAC U STAREGO DYREKTORA? Odpowiedz Link Zgłoś