Dodaj do ulubionych

Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:27
Nie wiem czy wiecie, ale WPWiK ogłosiło konkurs na Prezesa. Ciekaw jestem czy
to kolejny ustawiany konkurs czy poczatki walbrzyskiej demokracji... Jak cos
wiecie na ten temat to napiszcie o potencjalnych kandydatach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Demokrata Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.05, 13:35
      Obserwując walbrzyską scene polityczną i goispodarczą nie chce mi sie wierzyć w
      początki walbrzyskiej demokracji, ale kto wie. Jako pierwszy stawiam na ...
      randego Torbusa.
      • Gość: kaska Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.05, 15:10
        Ciekawe co poprzedni prezes opowiedzial prokuraturze. Moze wyjasni sie
        wczesniejsze obsadzanie stolkow, zanim zaczna sie nowe cuda.
        • mgnac Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 11.05.05, 16:03

A może tak Prezes Zamku spróbuje
          swoich sił w nowym zawodzie...
          • Gość: przypominalski Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.05, 17:56
            mgnac napisał:
            > A może tak Prezes Zamku spróbuje
            > swoich sił w nowym zawodzie...

Przypomnij wszystkim, spadkobierco PZPR, jak to nazywał się prezes Zamku z
            twojej opcji i gdze wylądował...ponoć jest jakimś specjalistą w starostwie
    • Gość: Rooski Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: 81.168.209.* 11.05.05, 19:11
      Proponuję Nikitę Chruszczowa ;-) albo Hasan_Sas'a
      • Gość: surek Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:57
        Stawiam szybko na Prędkiego
        • Gość: Gość Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:04
          W końcu jakieś nazwiska. Ja proponuje bylego wojewode marciniszyna albo radnego
          rząsowskiego.
          • arek354 Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 11.05.05, 20:11
            Proponuję Szełemeja, wszak szpital wyciągnął z niezłego szamba :)
            • Gość: Gość Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:19
              A może powrót Skrętkowicza??
              • Gość: UOP Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.05, 20:34
                Skretkowicz z kolei wpedził szpital w szambo, temu panu juz dziekujemy.
      • Gość: HASAN_SAS Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:49
        jak dobrze placa to biore
        • Gość: Gość Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:02
          Ja też dziękuje Skrętkowiczowi. A może jeszcze jakies kandydatury. np. byly
          prezes Zamku Książ ale nie Wojcieszak tylko niejaki Piątek lub ktoś z
          Wodociągów?
          • Gość: Jurek Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.05, 07:29
            dużo róznych nazwisk z polityki....... a może tak prawdziwy menago np Malecki??
            • Gość: :))) Malecki:))))))))) IP: 194.205.82.* 12.05.05, 08:07
              ... dobre, dobre, nie powiem:)
            • Gość: zwiastun Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:31
              M. Małecki odpada - on jest pewnikiem na miejsce Ludwiczuka, gdy ten załapie
              się do Senatu
          • Gość: Kaska Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: 81.168.209.* 12.05.05, 08:12
            > Ja też dziękuje Skrętkowiczowi. A może jeszcze jakies kandydatury. np. byly
            > prezes Zamku Książ ale nie Wojcieszak tylko niejaki Piątek lub ktoś z
            > Wodociągów?

Jezeli z bylych to chyba szybciej z kanalizacji niz wodociagow. Wystarczy
            przepucowac i uklad zostanie nienaruszony.
            • Gość: Łysy Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.05, 10:35
              Czy wodociągi czy kanalizacja jedna historia. Kolejny konkurs w spółkach
              miejskich. Albo pic na wodę albo ....
              Ja stawiam na uczciwość tak jak podobno było w trakcie konkursu na jednego z
              naczelników Urzędu Miejskiego w Wałbrzychu. Może to początek nowej ery. Stawiam
              na Ptaka
              • Gość: Jerzy Kosiński Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.05, 18:02
                Malowanego Ptaka?
                • Gość: wodnik Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.05.05, 19:34
                  A moze Norek jak chodzi o kanalizacje to chyba najlepszy
                  • Gość: Prauat Jan Kowski Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: 81.168.209.* 12.05.05, 20:17
                    Gość portalu: wodnik napisał(a):

> A moze Norek jak chodzi o kanalizacje to chyba najlepszy

Proponuję Spiewaka :) Co to za roznica, czy od czlowieka czuc wódką czy
                    kałem ? ;)
                    • Gość: LEON ZAWODOWIEC Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:24
                      Czy ktoś mi powie lub zagramy, może być nawet na pieniądze czy Rada Nadzorcza
                      WPWiK wie czy nie wie jeszcze kogo powola na szefa wodociągów. Nazwiska
                      nazwiskami polityka polityką, a może ktoś z Polski rozwali ten uklad i zostanie
                      szefem.
                    • van.hanegem Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 12.05.05, 21:26
                      Gość od którego czuć kałem będzie się znał tylko na kanalizacji. Na wodzie już
                      nie. Nie jest interdyscyplinarny, więc nie nadaje się.
                      • Gość: Grzesiek Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 06:56
                        A może ktoś ze strefy ekonomicznej. Jest tam kilku zdolnych menedżerów.
    • Gość: marta Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 07:24
      Zobaczycie,że będzie Kruszynski.
      • Gość: Grzesiek Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 07:53
        A kto to jest ten kruszynski????
        • Gość: Kaśka Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 08:19
          Facet z bujną przeszłością i bez widoków na przyszłość chyba ze w
          interwencjach. Żywa reklama prowincjonalnych układów. Z poparcia Orpla, Pluty i
          Bóg wie kogo, zatrudniony tam całkiem niedawno, po czym kiedy zaczeło brzydko
          pachnieć w kanalach, zrezygnował. Jeżeli powstanie jak feniks z kanałów to
          będzie to sygnał do emigracji.
      • Gość: cycero4 Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: 80.51.231.* 13.05.05, 07:56
        Andrzej Zibrow.
    • Gość: EDWARD Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 08:25
      Jak Zibrow i Śpiewak to może Kołdon, Mechliński albo Siedlecki z Unii Wolności
      • Gość: Finio Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 08:47
        Bez dyskusji, najlepszy byłby Longin Rosiak
        • Gość: ROZMUS Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 10:03
          DObry pomysl z Longinem ale jeszcze lepszy z WOjcieszakiem z Zamku Książ
          • Gość: devilshe Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: 80.51.231.* 13.05.05, 10:17
            A tak abstrahując od głównego wątku; ten wyścig "osobistości wałbrzyskich" ma
            jeden ukryty element.Pensja!!!! Najwyższe uposażenie na rynku wałbrzyskich
            płac. Więcej niż prezydent miasta. Jest o co walczyć! Tylko, że rachunki
            wałbrzyszan za wodę i odprowadzanie ścieków najprawdopodobniej znów pójdą w
            górę. No cóż nowa miotła podmiecie do siebie. Oj podmiecie!
            • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 10:24
              No to warto zainwestowac w siebie czyli grila i jakas skrzyneczke wodki :)
              • Gość: Gość Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 10:34
                Sadzę, że w strefie ekonomicznej też są wysokie pensje. Ciekaw jestem ile może
                zarabiać taki prezes WPWiK. Kto wie??
                • Gość: Gość Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 11:04
                  Nie wiem ile ale pewnie jakieś 10 tys. brutto. Kupe kasy
                  • Gość: Ekonomista Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:31
                    to tylko jakies 6600 na reke. W TP pracownicy na niższych szczeblach
                    kierowniczych mieli podobne pensje więc chyba to nie jakieś strasznie wysokie
                    wynagrodzenie na naszym wałbrzyskim rynku. Nie przesadzajmy, że z takiej ensji
                    można się nachapać niewiadomo jakich korzyści materialnych. Nawet na porządne
                    wakacje nie wystarczy.
                    • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 11:43
                      Zawsze mozna na all inclusive dorobic niezbednymi ekspertyzami i wnioskami
                      racjonalizatorskimi :) doradztwo fachowca tez kosztuje.
                      Niech jedzie, zawsze jest szansa ze juz nie wroci.
                      • Gość: ekonomista Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:09
                        A i owszem, ale nie mamy przecież gwarancji, że nowy prezes będzie analitykiem
                        finansowym lub budowlańcem z uprawnieniami a wtedy z dorobieniem sobie nie
                        będzie wcale tak łatwo. A jeśli będzie z rozdania politycznego to już na pewno
                        nie dorobi sobie dodatkową pracą bo ... co tu kryć tacy nie przywykli do pracy
                        ośmiogodzinnej a co dopiero do nadgodzin:-)
                        • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 12:26
                          Nie do konca sie zgadzam. Wystarczy ze bedzie analitykiem swojego budzetu
                          rozrywkowego, czy tez rerezentacyjnego lub restauracyjnego. Tu nie chodzi o
                          wklad pracy wlasnej, przeciez zawsze mozna wykorzystac to co juz ktos zrobil i
                          prace innych. No o przepracowaniu sie to nie moze byc mowy, trzeba sie rozgadac
                          z kim sie napic, a to sporo zdrowia kosztuje.
              • Gość: Gość Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 11:07
                Niezła inwestycja. Nie ma co
        • Gość: Rooski Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:40
          On jeszcze żyje? Zima go nie zabrała? Gdzie rządzi?
          • Gość: pikuś Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:29
            Stawiam na Tomasza Senyka - wybitny karierowicz!
            • Gość: aania Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:58
              ...rzeczywiście wybitny!
              • Gość: Ramon Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:46
                W piątek wszystko będzie już wiadomo i przekonamy sie wtefu kto z nas mial
                rację. Ja stawiam tym razem na uczciwość.
    • boa-666 Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 19.05.05, 17:08
      Gość portalu: Ciekawski napisał(a):

> Nie wiem czy wiecie, ale WPWiK ogłosiło konkurs na Prezesa. Ciekaw jestem czy
      > to kolejny ustawiany konkurs czy poczatki walbrzyskiej demokracji... Jak cos
      > wiecie na ten temat to napiszcie o potencjalnych kandydatach.

O ile wiem, to Kluska z Optimusa jest dobrym fachowcem do wzięcia :)
      • Gość: /\/\/\/\/\/\/\ Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: 81.168.209.* 19.05.05, 17:47
        dwanaście groszy tylko nie płacz proszę...
        dwanaście groszy w zębach tu przynoszę...

dwanaście kawałków.
        niezły grosz
        www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=2706
        • Gość: LEON Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:10
          Z tego co wiem to jutro lub w poniedziaek okaże się kto będzie prezesem WPWiK.
          Z dobrych źródeł wiem, że po raz pierwszy w Wabrzychu, konkurs na prezesa nie
          jest ustawiony politycznie. Do konkursu przystapiło 14 kandydatów z różnych
          firm i w tym kilku z samej wpwik. Wieści niosą, że w za kilka dni zostanie po
          raz pierwszy wybtrany pierwszy niepolityczny prezesa miejskiej spółki. Ciekawe
          kto ma rację - ten kto mówi (a są tacy), że to pic na wodę, czy ci któży mają
          nadzieję, że coś się w mieście zmienia. Ciekawe nazwiska w rankingu.... i mniej
          ciekawe. Czy ktoś wie kto startuje i kto wygra?? Ja....
          • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.05, 08:09
            > Z dobrych źródeł wiem, że po raz pierwszy w Wabrzychu, konkurs na prezesa nie
            > jest ustawiony politycznie.

To po prostu oznacza ze pewnie wybiora kogos kto nie jest oficjalnie w
            ramionach zadnej parti. Natomiast sprzedaje sie na lewo i prawo kazdemu kto ma
            cos na niego, z kim pije, albo ktoremu jest cos dluzny. Na przyklad
            wczesniejsza posade.

"...a poglady chociaz zadne mamy wspolne..."
            • Gość: g Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:07
              Nie ma jak dobra teoria spisku wszem i wobec. Bycie prezesem w jakiejkolwiek
              spolce wiaze sie z odpowiedzialnoscia, o ktorej chyba wszyscy krytycy
              zapomnieli. Wiec jesli dostaje sie stolek nawet po znajomosci to nalezy wziac
              pod uwage ta mala okolicznsc. No chyba, ze ma sie uklady i w sadzie:-)
              • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.05, 10:20
                Zabawne. Smieszne. Rubaszne. Komiczne. Wesołe. Ale nie bardzo.

No a moze tu jest pies pogrzebany ? Jaka jest odpowiedzialnosc kogos kogo
                kontroluje zarzad zlozony z kolesi ? Ktorzy przyklepia kazda im wygodna
                decyzje ? Glupszych od siebie szukasz ? Prezes ktory nie jest uwiazany na
                sznurku smierdzacych ukladow, odpowiada zdrowym rozsadkiem, wiedza,
                umiejetnosciami, swoja moralnoscia i etyka. A pajacyk zrobi wszystko kiedy beda
                za sznurki ciagnac.

W sadzie to sa gruszki.
                • Gość: g Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:18
                  Nie o takiej odpowiedzianosci pisze. Proponuje zasiegnac wiedzy z Kodeksu
                  Spolek Prawa Handlowego. Moze to ostudzi zapedy krytyki. Jesli oczywiscie ktos
                  potrafi czytac teksty prawne ze zrozumieniem. Oczywiscie bez urazy bo nie kazdy
                  musi byc prawnikiem.
                  • Gość: # Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.05, 11:31
                    Aby wybrać kogoś dobrego, merytorycznego trzeba samemu się znać na materii
                    konkursu. Poza przedstawicielem załogi - Frachem - nikt z pozostałych panów nie
                    ma zielonego pojęcia o merytorycznych zadaniach zakładu. Pusty śmiech.
                    Nieprzygotowani laicy będą oceniali fachowców. Ale jaja!! Kogo więc mogą
                    wybrać? Takich jacy są sami, albo takiego, który będzie tak mądrze mówił, że go
                    nie zrozumieją! Takie konkursy powinna przeprowadzić profesjonalna firma
                    zewnętrzna, tylko że taka naprawdę moze wybrać najlepszego. Pamiętajmy, że
                    obroty "Wodociągów" to miliony złotych. Zresztą ta Rada Nadzorcza, która jest
                    komisją też jest nieprawna (brak wyższego wykształcenia u niektórych)
                  • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.05, 11:33
                    O czym my tu mowimy o jakiej odpowiedzialnosci ???
                    Po koncercie "Ivana i riby" zmienili nam za kare obywatelstwo ?

Tu nie trzeba czytac kodeksu ze zrozumieniem, tu wystarczy po prostu umiec
                    czytac naglowki gazet, zeby widziec jak to wszystko funkcjonuje w kraju i jaka
                    jest ta "odpowiedzialnosc". Gdyby rzeczywiscie byla jaka kolwiek to nie
                    mielibysmy takiego szamba co chwile. A juz nie wspomne o szczeblu lokalnym,
                    gdzie koligacje umozliwiaja jeszcze wiecej. Prosze nie pisz takich rzeczy bo
                    rownie dobrze mozesz zaczac udowadniac ze ziemia jest kwadratowa.

Aj sme sa narechotali
                    • Gość: g Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:50
                      zgodnie z Twoimi teoriami proponje zrzucic na ten kraj bombe atomowa i bedzie
                      spokoj na zawsze!! Chyba, ze masz lepszy pomysl na to wielkie G.?? Mi tez sie
                      wiele rzeczy nie podoba,ale niecierpie krytyki od zwyklych nieudacznikow co
                      tylko potrafia narzekac na innych a sami niczego nie osiagneli bo mieli malo
                      pomyslow, silnej woli czy ukladow.
                      • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.05, 12:32
                        Skarbie zapewniam cie ze osiagnalem bardzo duzo oraz ze osiagne jeszcze wiecej.
                        Bez ukladow, zgodnie z tym co podpowiada mi serce i zdrowy rozsadek. Bez
                        qrwienia sie jak co poniektorzy, bez koniecznosci picia z tymi ktorych nie
                        szanuje, bez sztuczego garnituru zebow, bez wielu elementow ktore wydaja sie
                        byc niezbedne w tym kraju. Godnosc moja cen malenstwo, tak jak ja ja cenie.

Dlaczego od razu bombe, a ty co kanonier Dolas ? Wystarczy brak naiwnosci,
                        patrzenie na rece wladzy, posiadanie nosa odmiennego niz Pinokio, pracowitosc,
                        niezgoda na kanty, oszustwa, oszolomow oraz posiadanie wlasnej swiadomosci.
                        Opowiadanie pie..o odpowiedzialnosci w tym kraju to tylko mydlenie oczu,
                        sobie i moze komus rownie naiwnemu. Ale masz racje w jednym, to wielkie G.
                    • koza16 Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 20.05.05, 21:17
                      To czytaj sobie dalej naglowki gazet i czerp z nich informacje!
                      • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.05, 07:55
                        Przyjacielu mojej kozy jak zwykle twoj glos wiele wnosi. Ni to kropka ni
                        przecinek. Moze wystartujesz w konkursie plukania czeresni na czas ewentualnie
                        w miedzyosiedlowym konkursie skladania tapczanu, moze to mialo by to jakis sens.
                        • Gość: Leon Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.05, 11:05
                          Wszystkie dyskusje jutro się skończą. Jutro o 8 zostanie wybrany prezes WPWiK
                        • koza16 Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 23.05.05, 11:40
                          Przyjaciolko mojej damy!
                          w/w konkursy maja wiekszy sens niz twoja bazgranina o beznadziei tego swiata!
                          • Gość: damadama zbenzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.05, 12:20
                            Pewnie ze maja wiekszy sens, tyle ze ukryty tak gleboko jak sens wchodzenia na
                            ring przez Golote.
                            A kto ci powiedzial ze swiat jest beznadziejny ? To ze szwenda sie na nim pare
                            mend uzurpujacych sobie prawo do przeszkadzaniu w zyciu innym, to nie oznacza
                            ze swiat jest zly. Ale bedzie jeszcze lepszy bez nich. Jak tobie nie
                            przeszkadza jak cie pseudo wladza d.ma to twoj problem.
                            • koza16 Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 23.05.05, 12:55
                              Wiesz, ale ja przynajmniej cos robie w celu zmiany tej, badz wyboru innej
                              wladzy a nie obrazam sie na caly swiat. Pozdrawiam
                              • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.05, 13:15
                                Poruszyles mnie. A coz takiego robisz drogi przyjacielu ? Mam nieokielznane
                                poklady energii, na tyle duze ze jestem gotowy zaatakowac kazdy wiatrak, ktory
                                mieli nieuczciwie wyborcow i moge to zrobic pedzac na kozie albo u boku kozy.

• koza16 Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 23.05.05, 13:30
                                  To proponuje zaczac od wziecia udzialu (czy to czynnego czy tez biernego)w
                                  najblizszych wolnych, demokratycznych, bezposrednich, tajnych i powszechnych
                                  wyborach. Az tyle energii na to nie trzeba.
                                  A, i moze nawet byc to u mojego boku.
                                  I nie nakrecajmy dyskusji o ordynacji wyborczej, mnie tez ona sie nie podoba,
                                  ale chyba nie w tym problem.
                                  Pozdrawiam
                                  • Gość: damadama z benzyna Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.05, 13:44
                                    Fakt faktem ze jedna z rzeczy ktora dalo mi forum /oprocz dobrej zabawy i
                                    ciekawych informacji/ to chec uczestnictwa w tej imprezie. Ale jak znowu bedzie
                                    bagno i moj glos nie pomoze do do ciebie koza bede mial osobisty uraz.

• koza16 Re: Ranking kandydatow na Prezesa WPWiK 23.05.05, 14:57
                                      w porzadku! Jesli taka ma byc cena...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka