Gość: wyrywacz chwastów IP: 81.168.209.* 17.09.05, 09:54 Wałbrzychu. Bardzo nieładnie. Powinni skreślić go z listy..... Gilowska chociaż miała jaja, a Giovanni Roman chyba nie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trener Re: Jaka to różnica? IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.09.05, 14:53 Nawet jesli byłoby to prawdą, to nie ma to znaczenia, albowiem na Dolnym Śląsku FM nie istnieje! Tu karty rozdają Młodzi Konserwatyści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr.Tacha Mata właśnie jest, a mianowicie: IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.09.05, 23:09 - za przykrywka wiary katolickiej ten G.R próbuje sie kreować na super uczciwego człowieka. - jest pionkiem, jeżeli chodzi o politykę (gó... które wypłyneło na powierzchnie dzięki H.P) nie mającego zielonego pojęcia z czym to sie je (polityka to gó..) - a tak na marginesie MK ma swoich zwolenników w Wałbrzychu i odchody puścimy tak gdzie ich miejsce......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osłuchany czy jego syn pracuje w WORD...??????????? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.05, 13:29 czy jego syn pracuje w WORD, bo doszły mnie słuchy że prawdopodobnie przy myciu samochodów. Jak sprawdzic te informację??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: czy jego syn pracuje w WORD...??????????? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.09.05, 12:08 Bezpośrednio w WORD...6665666. Ale zapewniam nie pracuje....pracuje w Urzędzie Miasta u Pankanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrywacz chwastów Tak, ale ma trzech synów !!!! Jeden najstarszy.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.09.05, 12:19 odpada - widziałem jego zdjęcie w wydziale w urzędzie we Wspólnocie Samorządowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyG Re: Tak, ale ma trzech synów !!!! Jeden najstarsz IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.09.05, 19:23 Na bank Halina go ztrudnia, i dlatego ma starego Romana w łapie. Ona to umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpilka Re: Tak, ale ma trzech synów !!!! Jeden najstarsz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.05, 13:30 A Wy sądzicie, ze nepotyzm ma miejsce tylko tam? Całe rody familijne pracują w szpitalach, szkołach, urzędach i innych instytucjach państwowych. W mojej pracy dyrektorka zatrudniła syna i synową, potem przyznała synowej pieniążki na dokształcenie, żeby mogła więcej zarobić. Następnie przyznała im nagrodę z puli dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś