Dodaj do ulubionych

Klient nasz pan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:41
Dziś w lokalu z tostami (tym między Rynkiem a Pl. Grunwaldzkim) szef lokalu
spałował gumową lolą klienta, który znalazł w toście plaster i miał przez to
coś do powiedzenia... Co za kultura ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: toster Re: Klient nasz pan IP: 81.15.135.* 21.10.05, 18:46
      a Ty nie sprzedajesz czasem tostów koło PKSu?? :))
      • Gość: Zjadacz tostów Re: Klient nasz pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:57
        Aż tak "Szybki" nie jestem...
        • Gość: lewarek Re: Klient nasz pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:26
          plaster?! ble!
          • Gość: Smakosz Re: Klient nasz pan IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.10.05, 22:02
            W wielu takich "lokalach" pracownicy przygotowują posiłki bez mycia rąk po
            wyjściu z kibla lub dłubaniu w nosie. Wielokrotnie to co spadnie na podłogę
            trafia do kanapki w myśl zasady " co oczy nie widzą, to sercu nie żal".
            • Gość: HASAN_SAS Re: Klient nasz pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:36
              ale, żeby okładać gumą klienta?
              • Gość: Ja Re: Klient nasz pan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.05, 21:56
                O fuuuj a ja tam kiedys jadlam....ale bylo nawet dobra i obsluga tez nie
                najgorsza. Chyba tam nie pojde, no chyba ze bede juz strasznie glodna :)
                • Gość: Smakosz Re: Klient nasz pan IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.10.05, 22:06
                  Oj chyba cię ta guma nęci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka