Dodaj do ulubionych

Wiadomości DAMI

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.10.05, 18:55
Czy sądzicie że dami podaja wiadomosci mało ważne np nie mówią o rożnych ważnych wiadomościach tylko o jakiś bzdurach ja tak uważam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jocker Re: Wiadomości DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:21
      Podobno juz niedlugo ruszy Dami24...cala dobe newsy z w-ch...
      • Gość: Viola Re: Wiadomości DAMI IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.10.05, 23:50
        TV Rybczyńska...
      • Gość: internauta_27 Re: Wiadomości DAMI IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.10.05, 23:51
        Jakie DAMI, oni się powinni nazywać TV Ludwiczuk i spółka. Tak wchodzą w tyłek
        POPiS-owi.Wazelina wycieka z ekranu. Aha i ta dziewczyna co czyta niech nie
        dodaje nic od siebie, bo nie ma za wiele do powiedzenia. Życzę zdrowia.
    • Gość: jura57 Re: Wiadomości DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:35
      A to nie jest "telewizja rumuńska"(patrz - "książe rumuński" i nie myl z
      porządnymi Rumunami).
      • Gość: Gaba Re: Wiadomości DAMI IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.10.05, 19:52
        Masakra!!! Kiepski program, fatalnie prezentowany...totalna amatorszczyzna.
        BŁAGAM TYLKO NIE DAMI24.
        • Gość: Piotrek Re: Wiadomości DAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:00
          Dami24 ? Ciekawe co można mówić przez 24 godziny o Wałbrzychu,to niestety
          umierające miasto.
          • Gość: Szpilka Re: Wiadomości DAMI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.05, 13:53
            Tak chrzanicie, ze mnie mdli. To co? Nic ma nie powstawać? jasne, ze Dami to
            nie profesjonalna TV, ale przynajmniej można powiedzieć, ze w Wałbrzychu jest
            jakaś TV lokalna, że ktoś działa, ze coś się dzieje. Zróbcie i wy coś, zeby się
            dzialo, a nie tylko, że wszystko jest do luftu.
            • Gość: Rogal Re: Wiadomości DAMI IP: 195.117.40.* 31.10.05, 14:19
              Szpilka była w Wałbrzychu przyzwoita jak na nasze warunki telewizja wałbrzych,
              niestety paru nirozsądnych ją zlikwidowało. Nie mam nic do ludzi z Dami, ale
              media powinny być obiektywne. A w Dami rzeczywiscie ciągle POPiS z żaluzjami w
              tle.
              tle.
              tle.
              • Gość: Szoilka Re: Wiadomości DAMI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.05, 14:32
                Tak, zgadzam się, choć nie calkowicie. lecz trzeba cos robić, jesli tylko ma
                się możliwości. O to mi chodzilo.
              • Gość: życzliwy Re: Wiadomości DAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:16
                Telewizja Wałbrzych na poziomie ? przecież to co oni robili, a dokładnie firma
                TK3 (producent) to jest jedna wielka fuszera, dobrze że ich w końcu
                pozamiatali. TV Dami też nie lepsza, ale tak to jest jak za takie rzeczy biorą
                się ludzie, którzy siłą od pługa zostali oderwani.

Wałbrzych to jest zadziwiające miasto - bieda, bezrobocie a tu 67 stacja
                benzynowa wyrasta koło minimala, a LPG jest najdroższe w całym regionie. Tu
                powinni nobliści przyjeżdżać i zastanawiać się czemu rzeczy tu nie dzieją się
                według logiki. Tu obowiązują nowe nieznane prawa przyrody, ekonomii, nawet
                pogoda jest nieprzewidywalna ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka