Dodaj do ulubionych

dorby laryngolog

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.05, 17:26
może ktos wie jaki jest w W-chu dobry laryngolog i mający dobry sprzęt.Chodzi
mi o zbadanie dziecka(2lata)dlaczego od urodzenia ma buzie otwarta i
chrapie.Dotychczas pediatra jak i laryngolog u którego byłam lekceważyli mój
problem, a ja mam wrażenie że jednak coś jest nie tak.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: dorby laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:34
      to ze ma buzie otwarta to moze chce jesc...
      • Gość: ava Re: dorby laryngolog IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.05, 20:36
        aleś mądry!
    • Gość: HASAN_SAS Re: dorby laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:25
      U jakich lekarzy już byłaś jeśli można wiedzieć?
      • Gość: ava Re: dorby laryngolog IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.05, 20:10
        u Rozmiarka
    • koza16 Re: dorby laryngolog 18.11.05, 21:31
      I slusznie myslisz ze jeest cos nie tak! Zdiagnozuj to u laryngologa!
      • Gość: UOPek Re: dobry laryngolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.05, 22:51
        Polecam dr Danielewicza.
        • Gość: damadama z benzyna Re: dobry laryngolog IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.05, 18:08
          Darek ma 2 z otolaryngolgii i foniatri, do tego doktorat i chyba najlepszy
          sprzet w wchu, nie wiem po co szukasz dalej. Zobacz ewentualnie na Bialy Kamien
          Srodmiescie.
          • Gość: ava Re: dobry laryngolog IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.11.05, 11:34
            dziękuję Wszystkim serdecznie za podpowiedzi, skorzystam.
        • Gość: JA 6 Re: dobry laryngolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.11.05, 09:49
          A ja polecam Pania dr Łobazę -Rzepecką,pracuje prawdopodobnie na uczniowskiej,
          nie wiem jak tam jest ze sprzetem, ale ona ma też swój gabinet. Ja poszłabym do
          niej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka