Gość: sivasec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 12:04 Od pewnego czasu oprócz zwykłych grzybiarzy, można zauważyć grupy młodzieży, które także zbierają grzyby. Lecz nie w lesie tylko na łąkach i nie zwykłe grzyby tylko halucynogenne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Chocmy na grzyby IP: *.acn.waw.pl 02.10.01, 15:38 jak mi sie marza swieze grzybki ..... heh mniam mniam a jeszcze lepiej gdyby byly osobiscie nazbierane przez marzacego konsumenta .... rozmarzona Ania heh gory moje gory .... lasy moje lasy ...rzeki i doliny ... Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Chocmy na grzyby 02.10.01, 15:46 A moze Ci sie jeszcze halucynki marza??? Czyzby jakies sentymenty z mlodszych lat ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chocmy na grzyby IP: *.acn.waw.pl 02.10.01, 16:29 oczywiscie ze tak jestem bardzo sentymentalna prawdziwych grzybow , zapachu lasu , laki swiezo koszonej trawy tego mi tu brak jedyne grzybki jakie uznaje moja polowica to :pieczarki Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Chocmy na grzyby 02.10.01, 16:46 hehe zwal jak zwal. no to Aniu ladny z Ciebie gagatek. grzybki, trawka i ciekawe co jeszcze. zartowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chocmy na grzyby IP: *.acn.waw.pl 02.10.01, 23:02 jeszcze nie tak dawno moj facet mowil do mnie: aniolku :)))))))))))) wiec z tym gagatkiem to chyba nie wiele mam wspolnego ? ;) ja jestem grzeczna ukladna i wogole naj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chocmy na grzyby IP: *.acn.waw.pl 03.10.01, 16:10 sivasec napisał(a): > I po reklamie :-) dobre :))) na prawde dobre :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Chocmy na grzyby 03.10.01, 16:19 Aniu my naprawde wiemy ze jestes super i w ogole najjjjjjjjj i nie musisz caly czas nam tego przypominac. pozdrawiam i cmok Odpowiedz Link Zgłoś