Gość: Marta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.06, 07:28 II Liceum w Wałbrzychu , 11 w Polsce i 2 na Dolnym Śląsku. Miły akcent.GRATULUJEMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olka Re: II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:54 W pierwszej setce w Polsce są oba licea : II LO na 11 miejscu, a I LO na 62 pozycji. Obie szkoły poszły wyżej :) Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:02 Same kujony tam chodzą ... bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka spotkanie absolwentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:55 Stowarzyszenie Absolwentów II LO im. H. Kołłątaja zaprasza na spotkanie grillowe, które odbędzie się w Hotelu Maria dnia 17 lutego (piątek) o godzinie 18. Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: spotkanie absolwentów 18.01.06, 14:43 tak to my chlejemy :) Morze wódki można wypić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: spotkanie absolwentów IP: *.orange.pl 18.01.06, 14:57 na jakich zasadach wejscie na grilla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: spotkanie absolwentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:46 www.walbrzych-2lo.civ.pl/news.php?id2=ffc81f4980 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: spotkanie absolwentów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.06, 23:07 Chodzę do drugiego, a nie wiedziałem, że jesteśmy na 11 miejscu... Miło mi!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekujon Re: II LO IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.06, 22:39 Cholera, sam(a) jestes kujon, cieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: II LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.06, 07:41 Gratulacje dla dyr.Wróbla i nauczycieli.Moje dzieci skończyły II LO i mogę powiedzieć,że zostały b.dobrze przygotowani na studia,gdzie dostały się bez problemu zdając egzaminy wstępne i je skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratuluje! Re: II LO IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.06, 10:31 Gratuluje! Produkujecie automaty do nauki zaprogramowane jedynie na zdbywanie coraz lepszych ocen. Jesteście z tego dumni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrezus Re: II LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.06, 10:40 widzę, że ktoś się do drugiego nie dostał i teraz wygłasza mądre opinie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśko Re: II LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.06, 11:49 Nikt Cie nie zmusza do nauki i dobrej pracy.Do kopania rowów też potrzeba ludzi i wystarczy podstawówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł olimpiady i nowa matura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:48 Najważniejsze, że nikt nam nie może zarzucić, że to "tylko olimpiady" :) Maturę tez najlepiej napisali uczniowie z Kołłataja :) wroclaw.naszemiasto.pl/matura_2005/specjalna_artykul/532312.html "Laur dla II LO Tak wynika również z naszego rankingu. Uczniowie „dwójki” najlepiej zdali maturę. Wynik z angielskiego należy do najwyższych w całej Polsce" Odpowiedz Link Zgłoś