Dodaj do ulubionych

kadry w Wałbrzychu

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.02.06, 13:27
Mam propozycje, zabawmy sie w "typowanie" ludzi, ktorzy najlepiej znają sie
na swojej działce, którzy maja pomysły jak pomóc miastu. I nie chodzi tutaj o
polityków (przynajmniej nie tylko), ale fachowców np. kto najlepiej
uporządkowałby sprawy komunalne w mieście, kto oświatę, kto pomoc społeczną?
Obserwuj wątek
    • Gość: tc Re: kadry w Wałbrzychu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.03.06, 12:54
      Jak widać nie ma takich ludzi w Wałbrzychu ....albo też nie są znani internautom ;)
      • analysis Re: kadry w Wałbrzychu 02.03.06, 13:17
        Gość portalu: tc napisał(a):

> Jak widać nie ma takich ludzi w Wałbrzychu ....albo też nie są znani internauto
        > m ;)

Wpisując nazwisko osoby, która wg ciebie jest w porządku narażasz ją na
        anonimową krytykę sfrustrowanych klepaczy w klawiaturę (a dlaczeeego, a skąd on,
        a z tym powiązany, a szkoła nie ta itp.). Dla uszanowania godności moich typów
        po prostu tego nie zrobię. Mam je w głowie!
        • arek354 Re: kadry w Wałbrzychu 02.03.06, 13:18
          Sebastian Wątroba i Anna Potaczek ... ale oni są z Krakowa :-/
        • secretarka Re: kadry w Wałbrzychu 02.03.06, 19:12
          analysis napisał:

> Gość portalu: tc napisał(a):
          >
          > > Jak widać nie ma takich ludzi w Wałbrzychu ....albo też nie są znani inte
          > rnauto
          > > m ;)
          >
          > Wpisując nazwisko osoby, która wg ciebie jest w porządku narażasz ją na
          > anonimową krytykę sfrustrowanych klepaczy w klawiaturę (a dlaczeeego, a skąd
          on
          > ,
          > a z tym powiązany, a szkoła nie ta itp.). Dla uszanowania godności moich typów
          > po prostu tego nie zrobię. Mam je w głowie!

Dokładnie tak samo uważam, wpisując imiona i nazwiska osób wystawia się ich na
          pożarcie. Myślę że mimo wszystko w Wałbrzychu nie brakuje kompetentnych,
          zaangażowanych ludzi.
    • Gość: Rafał Re: kadry w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:33
      a co sądzicie o Romanie Szełemeju? podobo konkretny facet, lekarz a apolityczny
      • Gość: Sanitariusz Re: kadry w Wałbrzychu IP: 81.168.209.* 02.03.06, 20:18
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

> a co sądzicie o Romanie Szełemeju? podobo konkretny facet,

Konkretny ? Administratorem jest dobrym, ale podobno metody jakimi działa
        ocierają się o takie modne słowo.
      • koza16 Re: kadry w Wałbrzychu 02.03.06, 22:07
        nie rozumiem sformulowania "lekarz a apolityczny". Poza tym Szelemej jest ok!
    • Gość: qwerty Re: kadry w Wałbrzychu IP: 213.42.2.* 02.03.06, 16:26
      Latwiej chyba bylo by pisac kto sie nie nadaje...
      • Gość: kadrowa Re: kadry w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:15
        ja wiem napewno nadaje sie moj mąż-on wie wszystko i jest twardy
        • Gość: Sigmunt Re: kadry w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:59
          Zabawa moze byc rzeczywiscie przednia, jesli wytypujemy konkretne osoby i
          miernoty zaczna je krytykowac. To ma sens, jesli przyjmiemy, ze ilosc
          negatywnych opinii jest potwierdzeniem, ze dany czlowiek sie nadaje. Tylko pod
          tym warunkiem wlacze sie do tej "zabawy":)))))
    • Gość: Marta Re: kadry w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.03.06, 07:21
      Ja typuję. Dyrektor II LO Robert Wróbel.Osiągnięcia szkoły(uczniów)i pasja tego
      Pana zasługuje na wyróżnienie
      • Gość: antoś III Re: kadry w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.06, 22:09
        Ja mam !
        Mam wielu, dużo, ogrom, bezkonkurencyjnych fachowców, specjalistów,czystej krwi
        kadry Platformy Obywatelskiej.
        Oferty do wglądu w dziale kadr w Wałbrzyskim Przedsiębiorstwie Wodociągów i
        Kanalizacji.
        Cudotwórcy, uzdrowiciele, dam każdą rekomendację tylko ich zabierzcie.
      • Gość: uczeń Re: kadry w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 23:49
        chyba nie byleś w II. Tam pielęgnuje sie wyniki i nauczycieli , uczeń to zero,
        ktory słuzy do osiagania wyników - jak nie to won.Okropna szkola i nieprzyjazna
        dla mlodych.
        • Gość: qrezus Re: kadry w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 00:12
          wyrzucili kolegę?
          Ja skończyłem już za Wróbla i bardzo sobię chwalę, raczej nie ze względu na
          naukę, ale na zajęcia pozaszkolne ;)). Temu Panu też plusik ode mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka