Dodaj do ulubionych

Pod napięciem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 00:19
Czy ktoś oglądał dziś ten program? Przecież ci ludzie, gdyby dorwali tych
rodziców to by ich rozszarpali. No, ale ja im się nie dziwię.
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: Pod napięciem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 02:11
      a co bylo tematem programu ? bo nie oglądalem...
    • Gość: gąskabalbinka Re: Pod napięciem IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.03.06, 08:41
      Czasami zdarza mi sie oglądać ten program. Wtedy zastanawiam się jaki jest jego
      cel? Przecież nie interewencyjny, bo te audycje robione są już zwykle PO,a nie
      przed czy w trakcie zdarzenia. Nic z tych programów nie wynika. O, przepraszam,
      pobudza się chwilowo miejscową społecxność do ekspresyjnego wyrażenia swoich
      opinii, pozwala sie przez krótką chwile zaistnieć w TV, miejscowe VIP-y stoja
      przed kamerami żałośnie objawiając swoja nieudolność,zdziwienie,chore prawo,
      itp. Prowadzący redaktor Wrona robi wrażenie, jakby chciał w jednym programie
      odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące strachu, bezsilności, niemocy tych,
      którzy zobowiązani są do pomocy? Czy naprawdę ludzkie nieszczęście, śmierć, ból
      są aż tek widowiskowe, medialne? Rozumiem,ze trzeba mówić o tych zdarzeniach,
      ale czy koniecznie w taki sposó?
      • Gość: prezes Re: Pod napięciem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:50
        to taka polska specjalnosc Balbinko :) ogladanie jak "komus innemu jest zle a mi
        jest lepiej" :) zapewniam Cie...to widac chociazby w omawianym programie jak
        rowniez w wielu innych niestety...nawet polskie telenowele typu
        "Klan"...przeciez w tym folnie non stop ktos choruje...cierpi z jakiegos
        powoddu...a miliony to oglądają , pytanie - po co ???? + do tego setki programów
        o nieszczesciach, smierci, biedocie,....rozumiem jeszcze konkretne materiały
        mające na celu niesienie pomocy biednym i potrzebującym..ok, ale to co sie
        dzieje u nas w skali calego kraju to jest chore podejscie...zero rozwoju...tylko
        spogladanie sie wstecz i na same negatywy zycia...chore to to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka