Dodaj do ulubionych

leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pytanie!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:42
Czy ktoś z Was przeszedł taki zabieg w gabinetach Ossowskich, nie jestem z
wałbrzycha i nie wiem jak dobrzy są to lekarze i jaki standard oferują, czy
to 100% profesjonaliści w tej dziedzinie? dzięki za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kriss26 Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.04.06, 15:09
      słuchaj zawsze jest jakieś ryzyko przy takich zabiegach z narkozą
      po co ryzykować???
      skoro nawet podanie znieczulenia nie boli
      a samo leczenie lub ekstrakcja trwa przeważnie kilka minut
      odradzam tego typu zabiegi
    • Gość: @ Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.06, 15:17
      polecam ci gabinet gosi szklennik. na prive dam ci namiar jak chcesz. to
      wybitny stomatolog i przy okazji dobry chirurg szczękowy. polecam z pełną
      odpowiedzialnoscią!!!!!!!!!11
      • Gość: OBI Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.04.06, 21:16
        ALE W DRUTA LECICIE Z TĄ KRYPTOREKLAMĄ ! DZIECINADA !
        • Gość: feniks Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.06, 23:14
          Jak ci się nie podoba to nie pisz, po co zaśmiecać forum bzdetnymi postami.
          Ossowscy dobrze leczą, jednak z narkozą trzeba uważać, bo zawsze jest ryzyko,
          że sięnie obudzisz. Z drugiej strony normalne znieczulenie zastrzykiem jest
          nieprzyjemne, ale później już z górki także zastanów siędobrze nad podjęciem
          decyzji.

pozdrawiam
          • Gość: renia Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.06, 16:55
            ossowscy leczą beznadziejnie nie idź tam
            • Gość: feniks Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.04.06, 12:29
              A skąd takie wnioski? Podejrzewam, że wyssane z palca. Ja spotkałem się z
              dobrymi opiniami o tej klinice, a już samo to, że ciężko się do nich
              zarejestrować chyba nie świadczy o odwalanej fuszerce w robocie?
              • Gość: magda do feniksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 00:07
                do przychodni jeszcze trudniej dostac sie na leczenie zębów, czy to świadczy o
                tym, ze są lepsi od innych?
              • Gość: innka Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:01
                Niekoniecznie muszą być wyssane z palca ponieważ zawsze znajdzie się ktoś
                niezadowlony akurat z uług OSSOWSKICH, z tego co wiem to OSSOWSCY kredytują
                większość usług (nie wszyscy stomatolodzy to robią) dlatego też mają sporo
                pacjentów których np. nie stać na zapłatę całości jednorazowo.
        • Gość: sysia Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:41
          to nie autoreklama!
          Ja mdleję zaraz po wejściu do gabinetu, nie bolę się zastrzyku ze
          znieczuleniem, ja nie wytrzymuję dalszych manewrów stomatologa, pomimo że mnie
          nie boli, ja po prostu mdleję, nie wiem ze strachu czy z nerwów. Dlatego
          doszłam do wniosku że to chyba jedyny sposób, żeby doprowadzić moje zęby do
          porządku.
      • Gość: sysia Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:42
        To ja poproszę o ten namiar na maila: sylwiat1@o2.pl
        dzięki
        • Gość: feniks do magdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.06, 09:36
          Dlaczego trudno się dostać do przychodni? Przecież o ile się dobrze orientuję
          nie wszystkich stać na leczenie prywatne. Tak trudno to zrozumieć?
          Natomiast nie jeden prywaciarz nie ma w grafiku kompletu pacjentów z prostego
          powodu - wolą pójść do innego, lepszego.
          • Gość: magda Re: do magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:14
            zbyt łatwo wyciągasz pochopne wnioski. kiedy chcialam sie zapisac do ossowskich
            recpcjonistka wyzanczyla mi bardzo odlegly termin tlumacząc, ze jakiegos dr
            akurat nie ma i dlatego taki tlok. kilka tygodni pozniej moja znajoma chciala
            tam isc i okazalo sie ze tym razem nie ma dr ossowskiej, poza tym moze za
            rzadko przyjmują albo za dlugo bawią sie z jednym pacjentem...
    • nchyb Bujak... 24.04.06, 09:57
      u Ossowskich tylko robiłam kiedyś prześwietlenie, więc o sposobach leczenia się
      nie wypowiadam. Wiem za to, że znajomi chwalą sobie leczenie z narkozą u
      Bujaka (przy okazji - chirurga szczękowego), ponoć robi dobrze, tyle że
      niestety drogo. Gabinet, a raczej cała miniprzychodnia jest w pobliżu okrągłego
      kościoła na Podzamczu, zdaje się że adres to Forteczna...
      • Gość: magda Re: Bujak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:17
        z cala pewnością nie jest droższy od Ossowskich (przed zabiegiem dowiadywalam
        sie w obu miejscach i dr Bujaka wyszlo nawet taniej) i mogę go polecić bo jest
        swietnym specjalista
    • Gość: @zzz Re: leczenie zębów-narkoza-ponawiam usuniete pyta IP: *.isp.tvkg.net 18.09.06, 08:25
      gdzie przyjmuje P. Szklennik? czy trzeba się zapisywać proszę o namiary
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka