Dodaj do ulubionych

Jak jest na administracji w PWSZ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:42
Prosze o opinie na ten temat? Czy jest trudno no i jakie jest podejscie do
studentów!
Obserwuj wątek
    • Gość: AnR Re: Jak jest na administracji w PWSZ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.06, 19:17
      Jest bardzo fajnie, mila atmosfera, podejscie do studentow bardzo powazne, umiesz to zdajesz - nie umiesz to nie zdajesz. Normalne relacje - i posmiac sie, pozartowac. Ja sobie chwale.
      • xsatanistax Re: Jak jest na administracji w PWSZ??? 29.08.06, 19:27
        ja również z PWSZ łączę same miłe wspomnienia. aż dziw bierze, że taka fajna
        uczelnia na zadupiu prosperuje.
        • Gość: o Re: Jak jest na administracji w PWSZ??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.06, 21:05
          Ja niestety studiowalam administracje, ale zaocznie i podejscie do studentow
          wcale nie bylo dobre, czasem wrecz smieszne.. teraz jestem na AE we Wrocku i tu
          dopiero zobaczylam co to znacza studia wyzsze..
          • Gość: hans Re: Jak jest na administracji w PWSZ??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.06, 22:48
            bo prawda jest taka że u nas w W-chu wszystkie studia to "śmiech na
            sali"począwszy od AE a skonczywszy na polibudzie!
            • Gość: Marek polecam WWSZiP IP: *.dial.pl 31.08.06, 15:52
              szkoła pywatna, ale wykładowcy ok!
              • Gość: AnR Re: polecam WWSZiP IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.06, 16:29
                A uczy tam prof. Kieres albo prof. Kazimierczyk? Chyba nie...
                • Gość: adrian_marcato Re: polecam WWSZiP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:33
                  Prof. Kieres wyklada na PWSZ a nie na WWSZiP.
              • xsatanistax Re: polecam WWSZiP 31.08.06, 17:34
                zapomniałeś dodać, że szkoła ta nosi też zaszczytne miano Uniwersytetu Myszki
                Miki i Kaczora Donalda. inne określenie to WYLĘGARNIA TALENTÓW. skąd takie
                nazwy? zgaduj zgadula.
                • Gość: ola Re: polecam WWSZiP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:37
                  Nie dajcie się nabrać na WWSZIP,beznadziejna szkoła,zła organizacja i bałgan.
                  • Gość: Kaśka Re: polecam WWSZiP IP: *.wro-com.net 01.09.06, 10:14
                    studiuję socjologię na WWSZiP, trochwe za dużo zajęć, wykładowcy czasami
                    niemili, ale jest normalnie!
                    • Gość: bez przesady Re: polecam WWSZiP IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.06, 14:59
                      Poziom nauczania nie różni się wcale na WWSZiP i na PWSZ mam znajmomych na obu
                      uczelniach i rozmawialiśmy na ten temat.
                      • Gość: bamboocha Re: polecam WWSZiP IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.09.06, 15:18
                        do hansa: studiowales na AE albo polibudzie? wg mnie to sa 2 uczelnie ktore
                        soba cos reprezentuja w Walbrzychu. i panstwowe.
    • Gość: fizia ponczoszanka Re: Jak jest na administracji w PWSZ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:50
      Hej, jestem tegoroczna absolwentką administracji na PWSZ. Szkoła fajna, jeśli
      ktos wykazuje minimum dobrej woli to nie ma problemów ze zdawaniem. Poza tym
      atmosfera też fajna, wkładowcy ugodowi. Moim zdaniem najlepszy kierunek i
      najlepsza szkoła w Wałbrzychu. PS. wykłada tak prof. Kieres i Kazimierczyk
      chyba też.
      • Gość: AnR Re: Jak jest na administracji w PWSZ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.09.06, 14:32
        Szkoda, ze pomimo licencjatu ironii nie zalapalas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka