Gość: kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:40 Mam pytanie gdzie można w Wałbrzychu oddac aparat cyfrowy do naprawy??? Aparat został zalany i potrzebuje specjalisty, ktory mi go naprawi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiunia Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.06, 17:05 oj, musze cie zmartwic ale u nas nikt ci nie naprawi, najlepiej we wroclawiu albo po prostu spytac w skepie gdzie kupilas gdzie najlepiej oddac (tzn. do jakiego serwisu) tylko to na pewno tez bedzie poza walbrzychem, bo z tego co sie dowiadywalam (tez mam uszkodzony aparat cyfrowy) to u nas nikt nie naprawia aparatow cyfrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Naprawa aparatu cyfrowego 30.08.06, 17:24 Nie jest tak źle. Miałem kiedyś problem podobnej natury. Mój cyfrak wpadł do wody i już nie odpalił. W serwisie zaproponowano mi naprawę za 2100 zł ! Zaniosłem aparat do zakładu elektronicznego w LOKu (Wieniawskiego 80, za Dialogiem) i naprawiono mi go za 200 (!) zeta. Aparat śmiga do dziś. Polecam zakład Andrzeja Wacha. Odpowiedz Link Zgłoś