Dodaj do ulubionych

Kierowca Starostwa

IP: 62.87.161.* 01.09.06, 07:44
Czy tego pana nie dotyczą żadne przepisy? Któryś już raz rano widziałam jak
na Placu Grunwaldzkim, z pasa do skrętu w lewo pojechał prosto w Aleję
Wyzwolenia.
Drodzy kierowcy uwaga na "Króla Szos" w czarnym Citroenie C5.
Obserwuj wątek
    • Gość: janek8 Re: Kierowca Starostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:00
      Hehe, a jaki to buc :) Kiedys zaparkowałem na jego miejscu gdy robilismy roboty
      budowlane w starostwie. Szkoda slow jak mial nos do gory i jak mnie zrypal.
      • Gość: driver Re: Kierowca Starostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:01
        Gość portalu: janek8 napisał(a):

Szkoda slow jak mial nos do gory i jak mnie zrypal

spokojnie, niedługo wybory samorządowe, znowu przez jakiś czas ważniacy będą
        nam włazic w d..., winkiem częstować, może dycha do kieszeni wpadnie
        • Gość: xyz Re: Kierowca Starostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:06
          A co na kierowce też sie głosuje?
          • Gość: c5 Re: Kierowca Starostwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:53
            pośrednio, nowy starosta i nowy kierowca
          • Gość: krystyna z gazowni Re: Kierowca Starostwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:54
            Nie glosuje sie...a wielka szkoda, bo gdyby mozna bylo to jeden glos juz ma:)i
            jeszcze jedno- wcale nie jest bucem!!!!!!
            • Gość: smutek21 Re: Kierowca Starostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 14:58
              Gość portalu: krystyna z gazowni napisał(a):

> Nie glosuje sie...a wielka szkoda, bo gdyby mozna bylo to jeden glos juz ma:)i
              >
              > jeszcze jedno- wcale nie jest bucem!!!!!!
              Jak nie bucem to może twoim bolcem!!!!!!!
              • Gość: kierowca Re: Kierowca Starostwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 07:03
                To typowy BURAK.........
            • Gość: heniekzwodociągów Re: Kierowca Starostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:10
              > jeszcze jedno- wcale nie jest bucem!!!!!!

jest bucem, baranem i smierdzi mu z papy
        • Gość: widziałem Re: Kierowca Starostwa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.09.06, 16:10
          Nie wiem czy to ten sam. Ale jest tam jeden taki wyczesany, też C5 jeździ. Kiedy
          jego panienka parkuje pod starostwem tym C5 to on instruuje ją z okna z komórą
          przy uchu, jak ma kręcić kierownicą. Normalnie buhahah.
    • Gość: Rebel Yell Re: Kierowca Starostwa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.06, 13:00
      Gorzej ze pewnie tez nowe C5 :)
      • Gość: Adam Re: Kierowca Starostwa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.09.06, 23:22
        A ja raz widziałem jak ten pan przyczepił do dachu niebieskie światło
        przynależne pojazdom uprzywilejowanym i gnał C5 przez ul. Wieniawskiego. Czy ma
        do tego prawo? Kto nie wierzy niech zerknie przez szybę cytryny zaparkowanej
        pod starostwem niebieski bulaj jest położony koło siedzenia
        • Gość: DB Re: Kierowca Starostwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:21
          a po co mu CB radio?
          • Gość: takietam Re: Kierowca Starostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:23
            Żeby policję podsłuchiwać
            • Gość: qaz Re: Kierowca Starostwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 06:55
              a po co?
    • Gość: angina65 Re: Kierowca Starostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:37
      Odpiepszyć się od kierowcy!
      Zazdrościsz mu pracy to usiądż za kierownicą !
      PZDR, ANGINA65.
      Mail angina65@o2.pl.
      • Gość: hacker hehe IP: *.hsd1.fl.comcast.net 18.10.06, 01:22
        No to .. cie pies:)
      • Gość: garuch Re: Kierowca Starostwa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.07, 15:22
        Ten kierowca nie mieszka czasem na Przyjaciół Zolnierza ? Tam gdzie mieszkania
        WTBS-u ? Sprawdzcie czy nie nabyl chaty za lapowke :)
    • Gość: kierowca Re: Kierowca Starostwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 07:12
      Napewno pociotek Starosty,jak tak w kulki leci,nietykalny?
      • Gość: ona Re: Kierowca Starostwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:36
        Fajnie komuś obrabiać tyłek.Skąd wiecie jaki on naprawdę jest na co dzień.Może w
        aucie sprawia wrażenie gbura i cwaniaka ale na co dzień jest sympatycznym
        facetem.Czułym i opiekuńczym mężem i ojcem ciężko chorej dziewczynki.Nie ma mu
        czego zazdrościć.
        • Gość: Krzys Re: Kierowca Starostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:41
          Ale przepisy RD obowiązują wszystkich.
          • Gość: ona Re: Kierowca Starostwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:56
            Owszem masz racje.Żadne tłumaczenia go nie usprawiedliwiają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka