nigella3 18.09.06, 19:00 mam pytanie w związku z tym, że jestem z drugiego końca Polski, gdzie można użądzić eleganckie przyjęcie weselne w Wałbrzychu lub okolicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: ślub IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.09.06, 19:06 proponuje Zamek Ksiaz albo hotel Maria Odpowiedz Link Zgłoś
nigella3 Re: ślub 18.09.06, 19:11 Zamek Książ widziałam i jest cudny, nie znam natomiast hotelu Maria jest może strona internetowa tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
zbych56 Re: ślub 18.09.06, 19:37 nigella3 napisała: > Zamek Książ widziałam i jest cudny, nie znam natomiast hotelu Maria jest może > strona internetowa tego miejsca? Faktycznie miejsce przyjemne. A oto adres: www.hotelmaria.sirbud.pl/strony/hotel.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:22 polecam rowniez hotel 'borys" w zagorzu - swietne miejsce, wystroj wnetrz rowniez i doskonala obsluga, cena bvyc moze nieco wyzsza niz w zwyklych domach weselnych ale warto sie zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:26 oto link do strony hotelu: www.hotel-borys.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś