Dodaj do ulubionych

Dzień bez samochodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:02
"Wałbrzych po raz kolejny włączy się w obchody Europejskiego Dnia Bez
Samochodu, który przypada 22 września. Głównym organizatorem wałbrzyskich
obchodów jest Zarząd dróg i Komunikacji. "
Tak głosi UM na swej stronie internetowej. Uprzejmie informuję ww zdik, że w
tym roku zafundował mi niejeden już dzień bez samochodu, na czas remontu
zawieszenia. Więc po co jeszcze ta biba?
Obserwuj wątek
    • Gość: mania Re: Dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:06
      po to zebys zastanowil sie nad tym, jak dbasz o środowisko!
      • Gość: Rydżez Re: Dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:14
        Hehe, wybacz, ale nie uważam tej instytucji za tą, która powinna mnie zmuszać
        do zastanawiania się nad takimi sprawami.
        • Gość: mania Re: Dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:23
          ale nikt Cie do tego nie zmusza, nikt Ci nie zamknie samochodu na kłódkę, chyba
          masz wolną wolę, prawda?
      • Gość: Rydżez Re: Dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:19
        A poza tym, byłbym niezmiernie szczęśliwy, gdyby choć raz zorganizowali nam
        dzień bez podniesionego ciśnienia i bez durnych pomysłów Piotrusia i jego
        załogi,
        • Gość: lizzy Re: Dzień bez samochodu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.09.06, 18:34
          dzien bez samochodu to wielka sciema, mam kolezanke w starostwie i mowila mi
          jak to sie odbywa... nasz kohany prezydent propaguje dzien bez samochodu - ze
          niby caly dzien orusza sie na rowerze lub autobusem... jedna wielka sciema...
          samochod zawozi go pod las, prezydent wsiada na rower, reporterzy robia zdjecia
          i z powrotem po zhwili wskakuje do auta i odjezdza - to jest dzien bez
          samochodu... smiechu warte!!!!....
          • Gość: spieszony Re: Dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:15
            Zapomniałeś napisać, że jeszcze będzie przemawiał z roweru
            www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2006/09/035.php
            • Gość: Rydżez Re: Dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:24
              Mea culpa. Przepraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka