Gość: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:42 Chciałabym kupic strój spider-mana , dla dziecka w wieku 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: press_not_logo Re: Kupię strój Spider-mana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:39 taki mały a już lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekla Re: Kupię strój Spider-mana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:20 Raczej łazi, jak to pająk. A może pomalować dzieciaka? www.bodypainting.co.uk/portfolio/bodypainting2/spiderman.html Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Kupię strój Spider-mana 04.10.06, 08:23 he he, zjadlo literki. z nietoperzem mi sie pomylilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Kupię strój Spider-mana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:49 Rzekomo stój ukrywany jest w sejfie wałbrzyskiego ratusza Zamiast pajacować, załatwcie dzieciakowi ten cholerny łach ! Bez stroju spiderman’a dzieciak przecież nie wyciągnie Nas z tego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Kupię strój Spider-mana 04.10.06, 09:53 w sumie racja, ale moze powinien byc bardziej elastyczny? moze latwiej o plaszczyk batmana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Kupię strój Spider-mana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:38 Zdziwię Was jeszcze bardziej , bo o strój prosi mnie córka ! Nieźle co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Kupię strój Spider-mana 04.10.06, 15:37 to proponuję wskoczyć w "kobietę kota" Odpowiedz Link Zgłoś
xsatanistax Re: Kupię strój Spider-mana 04.10.06, 15:39 nie ma czegoś takiego jak SPIDERWOMAN. musisz wytłumaczyć córce że byłoby to wbrew regułowm świata marvela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Kupię strój Spider-mana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:56 A niby jaki to problem przyodziać dziecinę w strój „Wonder-women”, zdeponowanym po pani „Pan-coś tam” w lumpeksie ratuszowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Kupię strój Spider-mana IP: 62.29.170.* 09.10.06, 15:54 Proponuję odwiedzić stoiska na manhatanie, ostatnio kupiłem swojemu synkowi Odpowiedz Link Zgłoś