Dodaj do ulubionych

Spory na forum.

14.03.13, 00:18
Bez zawiłych wstępów pozwolę sobie rychło przejść do meritum. Otóż moje koleżanki i moi koledzy, rad byłbym gdyby z dniem dzisiejszym ustały wszelkie bezowocne spory i zwady. Pragnę zauważyć iż każdy z nas jest istotą inteligentną, gotową wyraż swoje, jakże odmienne, zdanie. Upraszam najmocniej aby nie turbować się nieistotnymi z punktu widzenia miasta kwestiami.

Bądźmy wszyscy świadomymi obywatelami miasta. Tylko władzy jest na rękę nasze skonfliktowanie. Przecież wówczas każdy z zacnych forumowiczów zajęty jest konfliktem miast spoglądać władzy na ręce.

Czcigodne koleżanki i czcigodni koledzy ! Pozwalam sobie zaapelować o rozwagę, wspólnotę i działanie w naszym wspólnym interesie.

Pozdrawiam ciepło,
Władysław Grabski
Obserwuj wątek
    • radcom Re: Spory na forum. 14.03.13, 08:01
      Tak odpowiem:

Drogi Władysławie,
      Władziu nie wiem co skłoniło Ciebie do wygłoszenia powyższego apelu, jednak wiem, że Twoje szczere przekonanie, o możliwości zmiany mentalności, większości ogółu dyskutantów na tym forum, jest tak samo naiwne, jak wiara ministra zdrowia w poprawę kondycji finansowej państwowych szpitali. Doceniam Twoje zaangażowanie w podniesienie poziomu debaty na forum, jednak muszę odpowiedzieć sceptycznie. Włodku, daj Sobie spokój i idź na piwo. Tu nawet Augiasz nie pomoże...

Pozdrawiam, radcom
      • kumpelradcom Re: Spory na forum. 14.03.13, 13:45
        Inwokacja według " władysław_grabski" : ...moje koleżanki i moi koledzy, rad byłbym gdyby...
        Przechodząc rychło do meritum:
        Niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż tylko gęby w kuble szczęśliwe bywają.
        Jak to leci w tej reklamie Opla; Jeszcze jeden taki numer i z wami nie gram ? No chyba tak wrażliwy to ty nie jesteś kolego radcom
        • pozor_vlack Re: Spory na forum. 14.03.13, 19:08
          radcom napisał(a):
          > Tak odpowiem:
          > Włodku, daj Sobie spokój i idź na piwo. Tu nawet Augiasz nie pomoże...

radcom 12.12.12, 15:24 Odpowiedz
          To rzadki widok w toaletach kolejowych. Nieosrana deska...
          Pozdrawiam, radcom

radcom 29.07.12, 20:47 zarchiwizowany
          Wałbrzych to biedne miasto, tu nie ma Gejów. Są tylko zwykłe "pedały"...
          Pozdrawiam, radcom

radcom 05.07.12, 21:07 zarchiwizowany
          Bełkoczą klony "pozora", przy akompaniamencie felczera. Wędrowna trupa idiotów...
          Pozdrawiam, radcom

Re: G.ó.wnozjady
          radcom 08.03.13, 21:36 Odpowiedz
          Myślę nad tym codziennie, przyglądając się swojej mordzie. I zawsze dochodzę do tego samego wniosku. To moja morda...
          Pozdrawiam, radcom

Zaiste, to twoja morda.
          • forummm Re: Spory na forum. 14.03.13, 19:15
            pozor_vlack napisała:

Co tu się dziwić jak radcom to szczekający szczeniak ze Świdnicy próbuje tu mieszać nam w mieście, podobnie jak inni świdniczanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka