IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.10.06, 21:37
Brzmi jak jakaś egzotyczna nazwa. Ależ nie!
Okazuje się, że jest to niejaki Papaj Hubert (tak się przedstawił). Wiem to z ulotki, jaką znalazłem w skrzynce ma listy. Pisze o sobie, że jest, cytuję:"mgr prawa/.../"
Z informacji wynika, że kończył wszelkie kształty i dokształty na Uniwersytecie Wrocławskim, kiedyś pod wezwaniem Bieruta Bolesława (to już info ode mnie-poiu) . Gdyby tak jeszcze skończył prawo na Uniwersytecie Kopernika Mikołaja, to mógłby się podchwalić, że ... ale nie, nie podpowiem mu.
Zachodzę też w głowę, jakiego to prawa jest tym magistrem ? Finasowego, miedzynarodowego? cywilnego ? rzymskiego ? a może rodzinnego ?
Nie pisze natomiast jaką szkołę średnią kończył. Może to było LO im. Żeromskiego Stefana ? A może jednak Norwida Cypriana ?

Strasznie też intrygująca jest info, że (i tu też cytata)"Jako prawnik zawodowo działam m.in. w wymiarze sprawiedliwości". Mogę się jedynie domyślać, że jest nasz multijurysta ławnikiem lub kuratorem (ale pewności nie mam).

Jest na tej ulotce jeszcze parę kwiatków. Łącznie z tym, kto ją wydał.

Jeśli tak ma się przedstawiać partia, która chce uchodzić za elitę wśród wykształconych, to ja zagłosuję na Samoobronę. Tam, wiadomo, chłop. Prosty ale szczery. U chłopa podpis "Pawlak Jan" nie razi.

Nie wiem, czy moderator utrzyma ten wątek na forum jeleniogórskim. Ale niech tam....:-)
Jak dostanę następne ulotki i znajdę chwilę czasu, to znowu spróbuję "podbić licznik".
A teraz piwko i lulu...

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka