Gość: pinia IP: *.crowley.pl 24.10.06, 11:32 Witam, chce zabudować cześć pokoju szafą pod wymiar, czy polecacie konkretnych fachowców, której firmy sie mam wystrzegać? Dzięki za kazde info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: Szafy na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:40 Witam, Ja robiłam szafy i kuchnię na ul. Wrocławskiej w EuroStylu, i bardzo sobie chwalę, porządne materiały, dobra jakość i solidne wykonanie. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: Szafy na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:52 Firma Senator to porażka. Po zabudowaniu wnęki musiałem sam wszystko prostować. Koszt niebotyczny, brak pionów, ohyda. Ja stary i głupi dałem się nabrać. Właściciel przedstawia się jako stolarz, śmiech na sali. Tam gdzie zbiera oferty ma szafę na ekspozycji doskonale wykonaną. Ale to co wykona w domu odbiega od tej, która stoi w biurze. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Szafy na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:00 Polecam Pana Wacława Baste... 501 163 107 Naprawde solidnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Szafy na wymiar IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.10.06, 20:34 U tego gościa Basty też robiłem szafę... Ma koleś talent i fantazję... Zrobił mi naprawdę super szafę... I co najważniejsze zapłaciłem połowę ceny jaką zarządała inna firma za taki sam produkt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Szafy na wymiar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 21:08 polecam STOLPOL w miarę nie drogo ale solidnie! ul. broniewskiego powyżej sklepu żabka (piaskowa góra) sprzęt indeco Polecam!!! Zrobiłem u nich ponad 10 zleceń jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szafy na wymiar IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.10.06, 22:39 a ja polecam Pana, który miał do niedawna stoisko w przejściu na Grodzkiej, a teraz tam jest pogotowie krawieckie, a pamiętam że miał też stoisko na manhatanie (na tej drugiej hali na przecie reala). Fantastyczny facet. Odpowiedz Link Zgłoś