Dodaj do ulubionych

' buwnicze' wałbrzycha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:45
ostatnio zauwarzyłem ze na mojej stopie jest rozwalony but ;/ a wiec pierwsza mysla jaka przeszła mi przez głowe tozakup nowych butow . no i wszystko było by dobrze gdyby nie fakt ze w wałbrzychu był jaki kolwiek wybur butow. praktycznie mozna powiedziec ze w kazdym sklepie sa takie same buty . wiadomo roznia sie jakims elementem w stylu 'pedalski paseczek' albo pedalska klamra ' badz 'pedalski napis' albo kolor . długo jeszcze bedziemy szukac fajnych pozadnych butow >??
Obserwuj wątek
    • Gość: janek8 Re: ' buwnicze' wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:52
      nie znam sie, codziennie chodze w tych samych od 5ciu lat :(

Dobrze, ze napisales, ze jest duzy wybor pedalskich butow - RebelYell i
      Satanista beda mieli sie gdzie zaopatrzac
      • koza16 Re: ' buwnicze' wałbrzycha 27.10.06, 14:28
        ROTFL
    • Gość: 777 Re: ' buwnicze' wałbrzycha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 23:05
      Gość portalu: arnoldzik napisał(a):

> długo jeszcze bedziemy szukac fajnych pozadnych butow
      > >??

Kiedys porzadne buty robili na zamowienie szewcy.
      • Gość: szewc Re: ' buwnicze' wałbrzycha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 23:58
        k...a, co ty piszesz?
        Normalnie piątek a ja muszę kląć jak w poniedziałek!
        Przeczytaj facet swój tekst i wyślij go do Miodka...

A ja będę kląć za trzy dni..
        • Gość: Miodek Re: ' buwnicze' wałbrzycha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 10:01
          Odpie..się
    • Gość: zzzz Re: ' buwnicze' wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:01
      a jakie buty potrzebujesz?
      • Gość: szewc Re: ' buwnicze' wałbrzycha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 00:23
        buty? chyba go w skarpetach pogonię...
        • Gość: szewc [...] IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 01:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: bibi nie masz sie gdzie wyzyc czlowieku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:59
            idz sobie pobiegaj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka