Dodaj do ulubionych

Filmik z Faithlessem w tle :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:27
teatr.walbrzych.pl/inne/film
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:25
      super montaż, super facet to robil!!!
      • Gość: NesesarDiCzloweczo Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.06, 19:57
        Tak, to jest to! Człowiek z bardzo rzadko spotykaną ostatnio zdolnośćią
        pogodzenia agresywnego brzmienia z iście spokojnym i wysublimowanym obrazem,
        przemawiającym do widza tak bezpośrednio i sugestywnie, że aż łza się w oku
        kręci. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć sobie i innym większej liczby tak
        utalentowanych osobników na naszej skądinąd zgrzybiałej i przepełnionej
        fermentem scenie. Wielkie dzięki i pozdro.
    • Gość: ciotka dorotka Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.06, 21:10
      ...podoba mi sie słonek konkretne masz wizje w głowie no co nie jak tak:)
      • Gość: ekstra Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.11.06, 22:08
    • Gość: Ronczka Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.e-wro.net.pl 31.10.06, 08:07
      Benek film jest super. Jak zwykle zaje... wybrałeś muzyke pozdro
    • Gość: Bernard Kamiński Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:09
      dziękuje za te miłe komentarze. przyznam się że jest to dl amnie zaskoczenie
      (oczywiscie pozytywne), że coś mojego może wzbudzać takie emocje. czytajac coś
      takiego mobilizujecie mnie do dalszej pracy. stawiam sobie wyżej poprzeczkę. i
      właśnie za to chce podziękować. bo robiac kolejne 'widzi mi sie' chcialbym by
      byly lepsze od poprzednich. i postaram sie by tak bylo. czekam na Waszą krytyke.
      zapraszam na moja strone ! www.onimenokyo.glt.pl lub www.onimenokyo.prv.pl
      pozdrawiam
      • Gość: Żarty Żartami Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:58
        ale
        japonskim Pokemonom
        niemieckim Fejtlesom
        i polskim niajkim nicnieznaczącym produkcjom mówimy stanowcze NIE!!!

a co to
        staniemy sie jednym...?
        jakaś nowa wizja
        CZEGO pytam?
        nie moge tego skumać prosty człowiek jestem
        ale życie trochę znam
        i znów tylko pytam?
        PO CO?
        ...
        • Gość: SerioSerio Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:30
          piszesz ze prosty czlowiek jestes a wiec bedzie trudno Ci to skumac. jak sam
          piszesz bo skoro piosenka jest po angielsku no to trzeba by sie wykazac pewna
          znajomoscia tego wlasnie jezyka. ale po krotce streszcze Tobie ten tekst.
          generalnie chodzi o to ze autor tekstu najprawdopodobnie chce przekazac iz
          dzieki muzyce i stan ktory osiaga dzieki niej pozwala mu komunikowac sie ze
          sluchaczem ktory odbiera te same dzwieki. i nie ma powodow do jakich kolwiek
          podzialow miedzy nami ludzmi. ale ja widze ze Pan(czyli Ty), masz jakies
          problemu emocjonalne na punkcie patriotyzmu i nacjonalizmu. szkoda. ale jak sam
          napisales . prosty czlowiek jestes.
          • Gość: Żąrty Żartami Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:56
            pisze w bardzo nietypowej sprawie
            po 1. "najprawdopodobnie" - czyli jak? do końca nie jeseteśmy przekonani co
            autor ma na mysli...?
            po 2. wiem że problemy które nas obecnie otaczają są problemami globalnymi
            (mnie się wydaje że może raczej modnoeuropejskimi) ale zeby się odcinać od
            polskości i człowieka który swoje korzenie widzi w Słowackim i Piłsudskim I
            Koperniku i Konopnickiej i Bonie i...nazywać odrazu kimś z problemami
            emocjonalnymi...ojojo

po 3. "i nie ma powodow do jakich kolwiek podzialow miedzy nami ludzmi" - ale
            jak tak troche ta moja filozofia dnia codziennego mówi i cicho podpowiada to
            podziały - przedziały - segregacje były są i będą i nikt ani nic ani ani nie
            zmieni tego
            a ja do futurystycznego teatru nie idę (wiem że nikogo to ale wolę sobie pójść
            na psacerek)...
            pozdrav.
            :)

• Gość: xxx Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.dzi.vectranet.pl 03.11.06, 13:46
      Fajne, zupełnie inaczej się teatr odbiera niż podczas wizyty w nim.
      • Gość: pafcio Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.stb.ubr06.stav.blueyonder.co.uk 13.11.06, 21:22
        zarty zatrami
        odp sie!!!

¦]0 ¦_ ¦_¦ ¦] -/_ ¦
        ¦\¦¦[- 0¦]P¦_\- ¦_¦¦[¦[- ¦[-¦_0P0\/\/¦
        ;)
        • Gość: Ja Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: 217.97.195.* 14.11.06, 01:36
          hmmm... ja do teatru wchodze jak ostro pada, zeby nie zmoknac:) nie no bylem raz w zeszlym roku heh. a tak powaznie to dobrze ze niektorzy probuja pokazac cos inaczej niz to funkcjonuje w codziennej "swiadomosci" bo chyba o to tu chodzi. czekam na inne produkcje na onimenokyo.glt.pl - mozna na cos liczyc w najblizszym czasie?? do do postu ŻŻ to mi wyglada na powaznego producentaa filmowego, ktory widzial raz kamere u wujka na imieninach. ale zawsze znajdzie sie kos mONdry, kto obrzuca czyjas robote gownem tylko dlatego, zeby powiedziec "ej tu jestem i mam cos do powiedzenia ale nie bardzo wiem co. o! zrobilem kupe!" sory ale musialem sobie ulzyc.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka