Gość: Faithless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:27 teatr.walbrzych.pl/inne/film Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:25 super montaż, super facet to robil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NesesarDiCzloweczo Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.06, 19:57 Tak, to jest to! Człowiek z bardzo rzadko spotykaną ostatnio zdolnośćią pogodzenia agresywnego brzmienia z iście spokojnym i wysublimowanym obrazem, przemawiającym do widza tak bezpośrednio i sugestywnie, że aż łza się w oku kręci. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć sobie i innym większej liczby tak utalentowanych osobników na naszej skądinąd zgrzybiałej i przepełnionej fermentem scenie. Wielkie dzięki i pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka dorotka Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.06, 21:10 ...podoba mi sie słonek konkretne masz wizje w głowie no co nie jak tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekstra Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.11.06, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronczka Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.e-wro.net.pl 31.10.06, 08:07 Benek film jest super. Jak zwykle zaje... wybrałeś muzyke pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Kamiński Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:09 dziękuje za te miłe komentarze. przyznam się że jest to dl amnie zaskoczenie (oczywiscie pozytywne), że coś mojego może wzbudzać takie emocje. czytajac coś takiego mobilizujecie mnie do dalszej pracy. stawiam sobie wyżej poprzeczkę. i właśnie za to chce podziękować. bo robiac kolejne 'widzi mi sie' chcialbym by byly lepsze od poprzednich. i postaram sie by tak bylo. czekam na Waszą krytyke. zapraszam na moja strone ! www.onimenokyo.glt.pl lub www.onimenokyo.prv.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarty Żartami Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:58 ale japonskim Pokemonom niemieckim Fejtlesom i polskim niajkim nicnieznaczącym produkcjom mówimy stanowcze NIE!!! a co to staniemy sie jednym...? jakaś nowa wizja CZEGO pytam? nie moge tego skumać prosty człowiek jestem ale życie trochę znam i znów tylko pytam? PO CO? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SerioSerio Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:30 piszesz ze prosty czlowiek jestes a wiec bedzie trudno Ci to skumac. jak sam piszesz bo skoro piosenka jest po angielsku no to trzeba by sie wykazac pewna znajomoscia tego wlasnie jezyka. ale po krotce streszcze Tobie ten tekst. generalnie chodzi o to ze autor tekstu najprawdopodobnie chce przekazac iz dzieki muzyce i stan ktory osiaga dzieki niej pozwala mu komunikowac sie ze sluchaczem ktory odbiera te same dzwieki. i nie ma powodow do jakich kolwiek podzialow miedzy nami ludzmi. ale ja widze ze Pan(czyli Ty), masz jakies problemu emocjonalne na punkcie patriotyzmu i nacjonalizmu. szkoda. ale jak sam napisales . prosty czlowiek jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żąrty Żartami Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:56 pisze w bardzo nietypowej sprawie po 1. "najprawdopodobnie" - czyli jak? do końca nie jeseteśmy przekonani co autor ma na mysli...? po 2. wiem że problemy które nas obecnie otaczają są problemami globalnymi (mnie się wydaje że może raczej modnoeuropejskimi) ale zeby się odcinać od polskości i człowieka który swoje korzenie widzi w Słowackim i Piłsudskim I Koperniku i Konopnickiej i Bonie i...nazywać odrazu kimś z problemami emocjonalnymi...ojojo po 3. "i nie ma powodow do jakich kolwiek podzialow miedzy nami ludzmi" - ale jak tak troche ta moja filozofia dnia codziennego mówi i cicho podpowiada to podziały - przedziały - segregacje były są i będą i nikt ani nic ani ani nie zmieni tego a ja do futurystycznego teatru nie idę (wiem że nikogo to ale wolę sobie pójść na psacerek)... pozdrav. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.dzi.vectranet.pl 03.11.06, 13:46 Fajne, zupełnie inaczej się teatr odbiera niż podczas wizyty w nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: *.stb.ubr06.stav.blueyonder.co.uk 13.11.06, 21:22 zarty zatrami odp sie!!! ¦]0 ¦_ ¦_¦ ¦] -/_ ¦ ¦\¦¦[- 0¦]P¦_\- ¦_¦¦[¦[- ¦[-¦_0P0\/\/¦ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Filmik z Faithlessem w tle :) IP: 217.97.195.* 14.11.06, 01:36 hmmm... ja do teatru wchodze jak ostro pada, zeby nie zmoknac:) nie no bylem raz w zeszlym roku heh. a tak powaznie to dobrze ze niektorzy probuja pokazac cos inaczej niz to funkcjonuje w codziennej "swiadomosci" bo chyba o to tu chodzi. czekam na inne produkcje na onimenokyo.glt.pl - mozna na cos liczyc w najblizszym czasie?? do do postu ŻŻ to mi wyglada na powaznego producentaa filmowego, ktory widzial raz kamere u wujka na imieninach. ale zawsze znajdzie sie kos mONdry, kto obrzuca czyjas robote gownem tylko dlatego, zeby powiedziec "ej tu jestem i mam cos do powiedzenia ale nie bardzo wiem co. o! zrobilem kupe!" sory ale musialem sobie ulzyc......... Odpowiedz Link Zgłoś