Dodaj do ulubionych

Polecem imprezy

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.11.06, 22:09
Czesto pytacie gdzie zabawic sie w Walbrzychu?Wczoraj wybralam sie ze swoimi
znajomymi pierwszy raz do 9fali. Dopiero teraz otworzyly mi sie oczy jak
mozna swietnie sie pobawic koncert na zywo,kapela rewelacja,wnetrze ,fajni
ludzie,bezpiecznie juz znalezlismy miejsce gdzie z przyjemnoscia pojdziemy
jeszcze nie raz.
Obserwuj wątek
    • Gość: elph Re: Polecem imprezy IP: *.orange.pl 12.11.06, 09:27
      slyszalem ze na sylwestra ma grac gang olsena.....to by byla jazda, zmieniam
      wtedy sylwestrowe plany i zajrze do wcha:)
      • Gość: REne Re: Polecem imprezy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.11.06, 12:07
        Podobno tak bo mowil nam znajomy,ktory czesto bywa w 9fali masz racje to by
        byla jazda.
        • Gość: demo Re: Polecem imprezy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 22:28
          no nie to już kolejny post pod tytułem 9fala. zarób na reklamę w radio, ok?
          speluna dla emerytów.
          • Gość: gosc Re: Polecem imprezy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 22:30
            jazda,nie mogę chyba film ci się urwał!!
    • Gość: idol Re: Polecem imprezy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 22:32
      co za brednie, oczy mi się otworzyły... chyba jeszcze masz zamknięte skoro
      wygadujesz same bzdury. za duzo trawki.
      • Gość: REne Re: Polecem imprezy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.11.06, 23:08
        Emeryci nie widzialam tam takich,a pokazcie mi knajpe w ktorej nie
        ma "emerytow".Nie wiem w jakim jestescie wieku,ale owszem sa tam ludzie w
        roznym przedziale wiekowym i powiem Wam,ze chcialabym w dojrzalym wieku tak sie
        bawic i czuc dobra muzyke.Blues jest bluesem i sluchaja go ludzie w kazdym
        wieku Ci, ktorzy maja dobre ucho.Nie musicie tam chodzic nikt Wam nie karze
        proponuje dancing i "Mydelko Fa"-milej zabawy!!!
        • Gość: mm Re: Polecem imprezy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.11.06, 08:30
          popieram :-) mydełko "fa" albo niech jada na manieczki!
          • Gość: dymek Re: Polecem imprezy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 09:32
            oficjalnie moge potwierdzic iz na sylwestra gosciem(koncertujacym)bedzie Gang
            Olsena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka