Gość: Takietam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:48 Zna ktoś dobrego złotnika, nie zdzierającego za bardzo, który ze złotego złomu zrobi obrączki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Złotnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:04 zapytaj na deptaku w szczawnie u tego zlotnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takietam Re: Złotnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:44 A tak w ogóle, to jakie są ceny obrączek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Złotnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:02 napewno NIE polecam złotnika na ul. Słowackiego (w sklepie Jubiler),dałam bransoletkę tylko do skrócenia a tak ją skaszanił, że trudno lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Złotnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 17:07 Wiesław Cozac koło PZU na przemysłowej- jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macmilan Re: Złotnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:51 Ja tez polecam złotnika w Szczawnie na promenadzie. Jeden z niewielu złotnikow mających prawdziwy talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brydzia Re: Złotnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:11 Tez polecam złotnika na Przemysłowej W maju pytałam się o obraczki, i dowiedziałam się że robione z tzw. złomu to tylko koszt robocizny. A za nowe o różńych szerokosciach(mąż ma szerszą) z grawerem zapłaciliśmy 400 zł i czekaliśmy tylko 2 tygodne. U złotnika o jednakowej szerokości czekanie 3 tygodnie - ok. 1000 w góę. I gosciu nie kantuje. Odpowiedz Link Zgłoś