Dodaj do ulubionych

Sympatyk_PIS to Marcinkowski.

15.12.06, 12:05
jw
Obserwuj wątek
    • Gość: straszna historia Re: Sympatyk_PIS to lepper z hoojarskom IP: *.tkdami.net 15.12.06, 13:01
      Kara śmierci za zdjęcie gołego Leppera
      • Gość: straszna historia kara śmierci za zdjęcie gołego leppera IP: *.tkdami.net 15.12.06, 13:04
        "Jestem nerwowa, jak widzę kiosk oklejony gołym Lepperem, bo takie zdjęcie ma
        na okładce jedna gazeta. No za to, to od razu ktoś powinien dostać wyrok, karę
        śmierci powinien dostać za takie zdjęcie!" - mówi DZIENNIKOWI Danuta Hojarska.
        I opowiada, że Łyżwiński wyleciał z Samoobrony dla świętego spokoju.

BERNADETA WASZKIELEWICZ: Twierdziła pani, że relacje Anety Krawczyk ze
        Stanisławem Łyżwińskim to prywatna sprawa, bo co najwyżej mieli romans. Dziś
        zmieni pani zdanie?

DANUTA HOJARSKA*: – Nie. Prywatna, jeśli coś tam było, ale wychodzi na to, że
        nic nie było. Pani Krawczyk jest kłamczuchą. Przecież stwierdziła w DZIENNIKU,
        że Łyżwiński jest ojcem jej dziecka. Wyszło, że nie jest. To ja już nie wierzę
        w żadne słowo pani Anety.

Ale wicepremierowi Lepperowi pani wierzy, a on wyrzucił Łyżwińskiego z partii.
        Wie pani dlaczego? Bo miał dość dziennikarzy. Co pięć minut ktoś dzwonił i
        pytał, dlaczego Łyżwińskiego nie wyrzucił, pomimo że posła i tak nie było w
        partii, bo zawiesił swoją działalność. Dla swojego świętego spokoju to zrobił,
        bo jest premierem i powinien normalnie pracować, a nie być cały czas atakowany
        przez dziennikarzy. Nie można tak traktować człowieka! Ja jestem jeszcze
        bardziej nerwowa, jak widzę kiosk oklejony gołym Lepperem, bo takie zdjęcie ma
        na okładce jedna gazeta. No za to, to od razu ktoś powinien dostać wyrok, karę
        śmierci powinien dostać za takie zdjęcie!

Przeciwko posłowi zeznają inne kobiety, nie tylko Krawczyk.
        A jedna dziewczyna mówi, że ktoś do niej dzwoni i proponuje pieniądze, żeby
        tylko zeznała na Łyżwińskiego. Ja czekam na koniec śledztwa. Ciekawe, jaka
        będzie reakcja, kiedy sąd udowodni, że nie molestował. Przeprosi go ktoś?

Pani osądzała Anetę Krawczyk, mówiła że jest zepsuta...
        Nie! Ja to mówiłam o pani Rutkowskiej, która z urodzin Leppera trafiła do izby
        wytrzeźwień. Kobieta powinna się szanować, jeśli tego nie robi, to niech nie
        chce, żeby ktoś ją szanował.

To inny pani cytat o Krawczyk.: „Wiadomo, po co takie jak ona przychodziły do
        Samoobrony”. Po co?
        Ja tak nie mówiłam, nie wiem, co kto napisał. Powiedziałam tylko o tej
        Rutkowskiej, bo ją raz widziałam, i powtórzę: tak wyglądała, jak te dziewczyny,
        które stoją przy drodze. Bo ja jeżdżę z Gdańska do Warszawy i widzę, jakie
        dziewczyny tam stoją. Może się obrażać, ale tak wyglądała. I żeby kobieta
        leżała pijana na stole? To się nie mieści w głowie.

Skoro Łyżwiński nic złego nie zrobił, to Lepper go nie za mocno ukarał?
        Zrobił dobrze, do czasu wyjaśnienia. Jeśli Łyżwiński będzie niewinny, to go z
        powrotem przywróci do partii.

Poseł może pomyśleć, że się od niego Samoobrona odwróciła.
        Premier z Łyżwińskim rano rozmawiali. Jak mężczyzna z mężczyzną. Powiedział
        jemu: no tak trzeba zrobić, po prostu. Bo jeżeli co pół godziny są telefony do
        Leppera i pytania, to tak nie może być.

Pani, jako kobieta, zadzwoni z życzeniami świątecznymi do Łyżwińskiego?
        Dlaczego nie? Przecież chłopa i jego żonę znam dziesięć lat. Spokojnych świąt
        będę mu życzyła, bez dziennikarzy.
      • Gość: strasznahistoria2 Re: Sympatyk_PIS to lepper z hoojarskom IP: *.mofnet.gov.pl 15.12.06, 13:23
        być może że to Andrzej L.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka