Dodaj do ulubionych

tylko SAJNOG

IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 10:31
właśnie widziałem samochód z czerwonym napisem obrębalski na szybie
brawo MIŁOSZ, stare zgredy uczą się od najlepszych!
ot cała prawda o MO, sam nie wymyśli chętnie zerżnie...
A TEN KOLOR TO ALUZJA TO CZERWONEJ KLIKI?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pablo a może ObrĘbAlski :) ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 10:41
      Na ów pomysł nie macie patentu - choć uważam auto za rewelacyjny nośnik :)
      Zaiste byliście pierwsi , a PO korzysta ze sprawdzonych metod, a kolor (do informacji poprzednika) jest pomarańczowy - takie barwy PO a do koloru czerwonego jest nam jeszcze hohoho (mówię tu też o folii na szybie :))

Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: me Re: a może ObrĘbAlski :) ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 11:25
        patentu może nie mają, ale wy nie macie pomysłów...
        i to jest wstyd
        czy tak chcecie kierować tym miastem w oparciu o zerżnięte pomysły?
        głosowałem na Obrębalskiego ale zniesmaczyliście mnie,
        ten cały Sajnog okazuje się bardziej skuteczny i nie pluje jadem jak wasza
        bojówka(te teksty o gejach! poniżej krytyki, macie nas wyborców za idiotów)
        znowu zagłosuję, tym razem przeciw panuO.
        • Gość: ewa Re: a może ObrĘbAlski :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:32
          Masz rację zrobię tak samo. To szczyt chamstwa tak obrażać chłopaka. Ja na jego
          miejscu założyłabym im sprawę za pomówienia.
        • Gość: Anka Re: a może ObrĘbAlski :) ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 11:47
          ja nie głosowałam, bo myślałam, że i tak Kusiak, teraz będę bo Obrębalskiego
          znam i nie szanuję!!! Wielu ludzi ma o nim złe zdanie- przypomnijcie sobie jakie
          poparcie miał do sejmu, teraz wypłynął na fali mody na PO
          • Gość: max Re: a może ObrĘbAlski :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:01
            POdkładamy świnie zawodowo!!!!!!!!!!!
        • Gość: nie no Re: a może ObrĘbAlski :) ? IP: 193.109.212.* 17.11.06, 12:24
          "macie nas wyborców za idiotów" ja osobiście tak ;) skoro wyborcy dają się
          uwieść populistycznym hasłom i biorą poważnie obietnice składane przez faceta
          marionetkę sterowaną przez skompromitowanego prystroma to jak mam ich oceniać???
          • Gość: no nareszcie Re: a może ObrĘbAlski :) ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 18:21
            SZTAB OBRęPAłA-MARIONETKI łUżNIAKA I SAWICKIEJ POWIEDZIAł CO MYśLI O WYBORCACH
            DZIęKUJEMY ZA SZCZEROść
          • Gość: Maciek Re: a może ObrĘbAlski :) ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.11.06, 02:25
            Obre nie jest poważny. Dopuszcza się plagiatów i wypisuje bzdury w swoim
            programie wyborczym. Na ulotce prezydenckiej wali byka w nagłówku. W następnym
            materiale także. Unika spotkań z Sajnogiem, bo jest słaby emocjonalnie. Nie
            wzbudza szacunku w kontakcie bezpośrednim. Przez poparcie Tuska ma wynik
            wyborczy i liczy na kolejne głosy poparcia, obojętnie od kogo.
            Każdy kto lubi ten typ urody może spokojnie głosować na Obrębalskiego. -Jego sprawa.
      • Gość: lukasz Re: a może ObrĘbAlski :) ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.06, 20:53
        Czerwony od pomarańczowego na kole kolorów zaledwie kilka stopni, w bezpośrednim sąsiedztwie.
    • Gość: Dorota Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 11:29
      super-komitet Obrępały kłania się komitetowi Miłosza
      • Gość: max Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 14:28
        Tylko Sajnog!!! Newsy w przyszlym tygodniu:) Aha Sajnogiem nikt nie steruje bo
        marionetki nie robia doktoratow:)
    • Gość: DO MIś Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 21:20
      TEN KOLOR OBREPAłY JEST CZERWONY POMIESZANY Z CZYMś
      TAKA KOALICJA...
      • Gość: lolo Re: tylko SAJNOG IP: *.230.udn.pl 17.11.06, 21:44
        ze sraczką :D
        • Gość: wojk Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 22:03
          ciekawe czy to bedziecie odszczekiwac jak bedizecie chcieli w radzie
          wspolrzadzic Nie rozumiecie nic, obrazanie wszystkich wokól powoduje ze nikt z
          wami nie chce juz rozmawiac, wszyscy izolują i ignorowac bedą i o to widac wam
          chodzi robcie tak dalej ja sie z tego ciesze
    • Gość: jeleń Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.11.06, 09:21
      Wciąż więcej jest informacji o Obrębalskim jako kandydacie na prezydenta JG z
      jego najbliższego otoczenia na uczelni. Dla niego sytuacja w AE nie jest obecnie
      komfortowa, a to z tego powodu, że młodzi pracownicy dydaktyczno - naukowi
      zdecydowanie są o wiele lepsi i efektywniejsi od niego. Jego dotychczasowy
      autorytet szybko blednie. Przez ostanie dwadzieścia lat siedział w kapciach i na
      dobrą sprawę nawet nie zdołał poznać swego miasta. Dlatego boję się takiego
      kandydata, którego celem jest ucieczka z uczelni na każdą inną posadę, która
      wiąże się z formalnym autorytetem. Już był głos w dyskusji mówiący o tym, że ma
      inklinacje do wodzostwa, że nie potrafi pochylić się nad sprawami zwykłego
      człowieka. Tego po prostu w sobie nie wykształcił, bo zawsze pozostawał z dala
      od najistotniejszych problemów mieszkańców Jeleniej Góry.
    • Gość: Maks figurant Prystroma IP: *.e-wro.net.pl 18.11.06, 09:57
      ten caly Sajnog to zwykly figurant prystroma. Wystaiowny tylko daltego, ze
      liderm WM ma klopoty z prawem. Teraz musimy odpowiedziec na pytanie czy chcemy
      prezydenta z kiliki przestepcow i aferzystow. Ja nie. Dlatego Sajnog NIE,
      Obrebalski - TAK!
      • Gość: dot Re: figurant Prystroma IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.11.06, 16:20
        ten cały Obrębalski to zwykły figurant panów z byłej UW, potem jeleniogórzan z
        Czernow zbratanych od lat z Kusiakiem
        wystawiony tylko dlatego, że panowie są znani z kolejnych kadencji jako ci,
        którzy blokują rozwój tego miasta
        przedkładają swój interes, układ w którym siedzą od lat nad rozwój miasta
        JA NIE!!!!
        DLATEGO SAJNOG TAK!!! OBRęBALSKI-NIE!!!
        • Gość: me Re: figurant IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.06, 10:14
          wyciągnęli go chociaż na początku miał startować Łużniak...
          • Gość: ludwik.k Re: figurant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:28
            A szkoda, może to byłaby lepsza kandydatura.
            • Gość: ludwiku Re: figurant IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.06, 11:17
              lepsza czy gorsza, zawsze z Kusiakiem...
      • Gość: Maciek Re: figurant Prystroma IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.11.06, 02:43
        Sajnog nie ma kłopotów z prawem. Prystrom nie został skazany. Sprawa powstała na
        podatawie donosu pana Biry z ekipy Kusiaka. Jak ja podam pana Obrembalskiego do
        sądu za łamanie praw autorskich to co wtedy?
        • Gość: me Re: figurant Prystroma IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.11.06, 08:05
          no właśnie, mówmy że jest prawo w tym kraju
          jest też prawo autorskie
          czy zastanawialiście się sztabowcy MO(jak milicja obywatelska)
          czy Maciek nie może waszego szefa podać do sądu?
          nawet jak sąd nie wyda wyroku_koniec marzeń o wyrwaniu się z AE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka