Dodaj do ulubionych

peeling kawitacyjny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 15:23
gdzie jest wykonywany peeling kawitacyjny w wchu???prosze o odp
Obserwuj wątek
    • Gość: dfs Re: peeling kawitacyjny IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.07, 16:07
      a moze piwing grawitacyjny - taki browaring?
      • Gość: miii Re: peeling kawitacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:34
        zaden browaring;] czy ktos mi moze udzielic info gdzie w chu jest wykonywany
        taki peeling u kosmetyczki????/
        • adrianna200 Re: peeling kawitacyjny 17.01.07, 11:07
          na Podzamczu, drugi przystanek Grodzka-Kasztelańska, pawilon handlowy, wejscie
          z boku, p. Krysia. koszt. ok 50 zł z amupłką odżywczą.
          • Gość: miii Re: peeling kawitacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:04
            dzieekuje za odpowiedzi!!;] Adriana a jak sie nazywa salon tej kosmetyczki,ja
            nie znam dokladnie tej dzielnicy po Nazwie dowiem sie wiecej gdzie to
            jets...Daisy widze ze trolujesz wszedzie gdzie sie tylko da na tym forum...moze
            czas wyjsc z domu...???niektorym widac ilosc godzin spedzona na necie SZKODZI i
            to sie tyczy wszystkich "troli"...
    • pozor_vlak Re: peeling kawitacyjny 17.01.07, 14:33
      jeju, a czy to aby jest legalne?
    • Gość: arek Re: peeling kawitacyjny IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 14:28
      u mojej zony, zapraszam GABINET KOSMETYKI NATURALNE PIEKNO NOWY SWIAT 1 (nad
      hala targowa) tel. 074 8429288 pozdrawiam
      • Gość: Daisy Re: peeling kawitacyjny IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 16:16
        petting kwalifikacyjny jest chyba w k10 wiem bo chcialam byc kelnerkom i mnie
        OBLALI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka