Gość: miii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 15:23 gdzie jest wykonywany peeling kawitacyjny w wchu???prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfs Re: peeling kawitacyjny IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.07, 16:07 a moze piwing grawitacyjny - taki browaring? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miii Re: peeling kawitacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:34 zaden browaring;] czy ktos mi moze udzielic info gdzie w chu jest wykonywany taki peeling u kosmetyczki????/ Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna200 Re: peeling kawitacyjny 17.01.07, 11:07 na Podzamczu, drugi przystanek Grodzka-Kasztelańska, pawilon handlowy, wejscie z boku, p. Krysia. koszt. ok 50 zł z amupłką odżywczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miii Re: peeling kawitacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:04 dzieekuje za odpowiedzi!!;] Adriana a jak sie nazywa salon tej kosmetyczki,ja nie znam dokladnie tej dzielnicy po Nazwie dowiem sie wiecej gdzie to jets...Daisy widze ze trolujesz wszedzie gdzie sie tylko da na tym forum...moze czas wyjsc z domu...???niektorym widac ilosc godzin spedzona na necie SZKODZI i to sie tyczy wszystkich "troli"... Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: peeling kawitacyjny 17.01.07, 14:33 jeju, a czy to aby jest legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: peeling kawitacyjny IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 14:28 u mojej zony, zapraszam GABINET KOSMETYKI NATURALNE PIEKNO NOWY SWIAT 1 (nad hala targowa) tel. 074 8429288 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: peeling kawitacyjny IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 16:16 petting kwalifikacyjny jest chyba w k10 wiem bo chcialam byc kelnerkom i mnie OBLALI Odpowiedz Link Zgłoś