dircechrzescijanska
03.01.24, 11:21
Zarówno na stronie jak i na boksy czy na rolkach w necie pojawiło mi się ogłoszenie jednego z salonów kosmetycznych zajmujących się kompleksowymi zabiegami na ciało ogłoszenie o maratonie odchudzania. Maraton ma trwać trzy miesiące i kosztuje stosunkowo mało, płatne pierwszego dnia maratonu w całości. Smokiem w tej bajce wydawała mi się zgoda na pokazywanie mojej sylwetki ma ich stronie itd. Ale ok, taki warunek a cena kusi. Kusi, gdyż w opisie maratonu bez żadnych gwiazdek czy wykluczeń jest napisane, że oferują nielimitowane wejścia na wszystko z zakresu strefy wellness, kosmetologii i fitness. Byłam wczoraj na rozmowie wstępnej. Zaproponowano mi vacu 4 razy w tygodniu, na czym mi zależało, 2 razy w tygodniu liposukcje kawitacyjna tylko na brzuch limfodrenaz 1 w tygodniu. Tak jakby ....mało. po wyjściu dostałam SMS że panie przemyślały sprawę i proponują po dwa zabiegi tygodniowo liposukcji, limfodrenazu i elektrostymulacji. Mimo.ze maja jeszcze np endermologie i lipolaser nie wspominają o nich słowem. Piszą że że względu na ograniczenia wagowe nie kwalifikuje się jednak na bieżnie vacu, proponując mi rolkę bądź rowerek. I proponują mi np dzisiaj elektrostymulacje lub rowerek i limfodrenaz. Przy czym z tego co mówiła moja mama która chodzi tam na inne pełnopłatne zabiegi kosmetyczki mówiły jej że jeden zabieg trwa 30 min a całość 2 godz. Ja sie dowiedziałam że calosc 45 min
Widzę to tak . Zapewniają mi zgodnie z tym co reklamowały dwa trzydziestominutowe zabiegi plus ćwiczenia na jakimś sprzęcie.
Proszę o odpowiedzi czy to ja mam wygórowane oczekiwania przy stosunkowo małej opłacie czy też studio w swojej reklamie bez gwiazdek ewidentnie wprowadziło mnie w błąd?