Dodaj do ulubionych

Loteria Reader's Digest

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 23:10
Dostałam dzisiaj z tej firmy zawiadomienie, że jestem jedną z trzech osób na
Dolnym Śląsku, która ma szansę wygrania duuużych pieniędzy, a JEDYNĄ, której
w loterii przydzielono aż dwa numery! Umarłam ze szczęścia :)))), podobnie
jak rok i dwa lata temu. Ilu nas jest tych "jedynych, wybranych"???
Obserwuj wątek
    • Gość: wiz Re: Loteria Reader's Digest IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 23:37
      ja też dostałem :), czekamy na trzeciego
    • Gość: niniolka Re: Loteria Reader's Digest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 00:21
      Ja także dostałam i biegusiem lecę na pocztę wysłać listy bo miliony czekają.:-
      DDDD
    • Gość: duze P Re: Loteria Reader's Digest IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 09:48
      > w loterii przydzielono aż dwa numery! Umarłam ze szczęścia :)))), podobnie
      > jak rok i dwa lata temu. Ilu nas jest tych "jedynych, wybranych"???

niejeden 'niewybrany' Ci pozazdrosci... umierac, odradzac sie, i tak dwa
      razy... :P istny cud! :)
    • Gość: alice Re: Loteria Reader's Digest IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 10:45
      ja tez! ja tez! :)
    • Gość: Adam Re: Loteria Reader's Digest IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 11:28
      I jeszcze te pieprzone paczki z ksiazkami, ktorych nikt nie zamawia. Ja ich juz
      nie odbieram od kilku lat ale maja mnie w komputerze chyba i co jakis czas
      listonosz przychodzi do mnie z kolejna ksiazka . Zawsze odmawiam odbioru.
    • Gość: ewa Re: Loteria Reader's Digest IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 12:02
      ja też byłam tym szczęśliwcem, "jedynym" z dwoma numerami...
      • Gość: xxx Re: Loteria Reader's Digest IP: *.dzi.vectranet.pl 18.01.07, 14:21
        Miło mi, ze jest nas tylu. Może fanclub RD założymy? :) Pamiętam, że w zeszłym
        roku do odesłania numerów dostałam dwie koperty: jedną na TAK (czyli, że
        zamawiam ich badziewia, a drugą na NIE (biorę udział w loterii, ale nic nie
        zamawiam). Ale oczywiście niezależnie od koperty szanse na wygraną są takie
        same :))))
        • Gość: o Re: Loteria Reader's Digest IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 14:57
          Ja w tym konkursie wygralam nagrode glowna, II nagrode, III i jeszcze tysiac
          a[aratow cyfrowych, wiec chyba cos wam sie pomylilo:P
        • Gość: juras Re: Loteria Reader's Digest IP: *.ipartners.pl 18.01.07, 15:19
          ja wczoraj dostalem ze jestem milionerem !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka